Iasule, mandra cetate (61)
Raspunsuri - Pagina 9
l_carmen2003 spune:
La multi ani! tuturor Gabrielelor si Mihaelelor!
La MULTI ANI FEIRICTI SI SANATOSI SI NUMAI GANDURI BUNE! 
Raluca sarut mana, acum 2 minute am realizatr ca azi e ziua lui Alex!!!!!! Si a sotului meu de altfel... da parca lui i-am spus la multi azi dimineata! - scuze, ceasul a sunat l aora 6 ca infiecare dimineata dar eu m-am ridicat din pat la 7,10!!! asa se explica.
Va pup si distractie placuta!
buli spune:
La multi ani cu sanatate sarbatoritilor de Sf. Mihail si Gavril! 
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by palmyrah2002
[red]LA MULTI ANI SI MULTI PUPICI SOTULUI MEU SI LUI MIHNEA!
Ups... si Mihnea??? nu m-am gandit
La multi ani si pentru el! Si pentru sotul tau! Sa fiti fericiti impreuna!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by adi69
Aime,cum stai cu tortul?
iar ups.... aici mi-a mai scapat cineva?
quote:
Originally posted by ghinetzRalu, asa frumos i-ai trecut tu pe listuta pe toti. Numa buni sa venim noi la pupat si spus urarea. Uite, unsi pentru tine, ca esti organizata ca mine. Si imi placi.
(da' nu ma stii cum fac cand sunt dezordonata!)quote:
Originally posted by l_carmen2003
Raluca sarut mana, acum 2 minute am realizatr ca azi e ziua lui Alex!!!!!! Si a sotului meu de altfel...
sa inteleg ca cel putin aici nu am dat in bara cu Alex, nu?
La multi ani si sotului tau!Mai, da' e mare aglomeratia de sarbatoriti!
Foto Ralu
www.youtube.com/watch?v=5Ou0GL1AEzk" target="_blank">Colind pentru parinti
www.youtube.com/watch?v=xAgN6n2Pvns&NR=1" target="_blank">E noaptea de Craciun
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de azi...

Multumesc tuturor pentru urari! 
Miha
si Robert 
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by ralnied1quote:
Originally posted by palmyrah2002
[red]LA MULTI ANI SI MULTI PUPICI SOTULUI MEU SI LUI MIHNEA!
Ups... si Mihnea??? nu m-am ganditLa multi ani si pentru el! Si pentru sotul tau! Sa fiti fericiti impreuna!
Raluca,pupici!

Cind cautam nume pentru el,am gasit in dictionarul etimologic ca e derivatie din Mihai,asa incit a fost la fix.
Vroiam mortis Bogdan pentru ca inseamna Darul lui Dumnezeu si un nume de sfint,asa am pus si Mihnea!
crisbog98 spune:
Buna fetelor!Am o rugaminte mare la voi...eu nu sunt din Iasi,si am treaba cateva zile pe aici si din pacate am o durere groaznica de ovare.Recomandati-mi va rog un cabinet la care sa pot face o echo intravaginala, la un medic bun (adresa, eventual un pret daca stiti) ca s-ar putea sa raman vreo 2 sapt pe aici si am o anexita care sigur a recidivat. Va multumesc si astept raspunsurile voastre poate ajung maine la vreun dr.
miki68 spune:
quote:
Originally posted by crisbog98
Buna fetelor!Am o rugaminte mare la voi...eu nu sunt din Iasi,si am treaba cateva zile pe aici si din pacate am o durere groaznica de ovare.Recomandati-mi va rog un cabinet la care sa pot face o echo intravaginala, la un medic bun (adresa, eventual un pret daca stiti) ca s-ar putea sa raman vreo 2 sapt pe aici si am o anexita care sigur a recidivat. Va multumesc si astept raspunsurile voastre poate ajung maine la vreun dr.
Din pacate la nici un dr. bun nu poti ajunge de azi pe maine. Programarile se fac cu mult timp inainte. Dr.meu m-a programat la mijl.lui iulie pt. inceputul lui octombrie si, din cate stiu, cam peste tot e la fel. Dar poate fetele au vreo idee. Mai asteapta poate iti raspunde si altcineva.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei