Iasule, mandra cetate (61)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

La multi ani MAtei!
Nicoleta ce mai faceti,nu v-am "vazut" de multisor..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

LA MULTI ANI CATRINEL RIANNA(Lorym)!!!
Sa fii sanatoasa si norocoasa si sa ii bucuri pe parinti!!

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

ninge, ninge, ningeeeeeeeeeeeeeeeee oare sa incep sa caut saniuta?
Loredana: sper sa verifici mesajele(e-mail si mess).
Cristina: ai memorie ft. buna nu credeam ca mai tine minte si altcineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by lgireada
Se stie deja de unde se pot cumpara biletele? Sau alte detalii? 10x.

din cate stiu, la Bucuresti va fi la Sala Polivalenta concertul si biletele se pun in vanzare abia zilele astea (acolo concertul e pe 3 decembrie!)...
la noi nu am vazut afisul din oras (am inteles ca deja sunt!). Probabil scrie acolo la ce ora si unde va fi. Si de acolo vei putea cumpara bilete.Daca apuc sa dau cu ochii de vreunul, te anunt!

A... buna dimineata!
M-am luat cu vorba si am uitat sa va salut!
Tot cu Jacobs va servesc si azi!

Mergi la inceput

Carmenp: n-am idee daca se cheama intr-un anumit fel cabinetul asta. Parca pe tabla aia prinsa de bloc, nu scrie decat numele lui.
Uite si
www.onofriescu.ro/?opt=cabinet" target="_blank">AICI
Nu stiu cat este de actualizat site-ul.

edit: ba da, stiu acum: Ultima actualizare: 18 iulie 2007

Foto Ralu
www.youtube.com/watch?v=5Ou0GL1AEzk" target="_blank">Colind pentru parinti
www.youtube.com/watch?v=xAgN6n2Pvns&NR=1" target="_blank">E noaptea de Craciun

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Darria

ninge, ninge, ningeeeeeeeeeeeeeeeee oare sa incep sa caut saniuta?

ups, a nins si in Iasi? Maica-mea imi zicea ca la Pascani fulguia dimineata!
eu n-am vazut fulgusorii

Adriana, e faza! Oricum, dupa aceea, uitandu-ma a doua oara pe poze, mi s-a parut ca persoana respectiva (adica sora ta!) e tunsa scurt si parca tu aveai parul lung. Deci nu prea avea cum sa fii tu

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

DA, ningeeee dar e si un frig...brrrrr....
Ralu suntem bine, nu avem noutati dar va citim. CA sa nu ne uitati mai dam si noi cate un mic mic semn de viata

aime si Vladimir

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aime

DA, ningeeee dar e si un frig...brrrrr....
Ralu suntem bine, nu avem noutati dar va citim. CA sa nu ne uitati mai dam si noi cate un mic mic semn de viata

hmmmm, n-aveti voi "norocul" asta...

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Ieri l-am dus pe Alex la dans. A fost o zi super-grea pt amandoi si am hotarat sa il duc ca sa ne mai relaxam... Am ajuns pe la 17,00 acasa si am aflat ca dna de germana e la ore cu el de la ora 15,30, asa ca copilul nu si-a facut somnul... ma rog nu stiusem ca ieri era zi de lectii insa nu am comentat... bine, cum dimineata avusese engleza la gradinita m-am gandit ca e obosit... asa ca, dupa ce pleaca dna, pe la 18,30 il iau si plec la dans. Acolo, multi copii, Alex printre cei mai mici - mai era un baietel mai mic, dar care era la a 4 sedinta... Bun, intra in sala, il dezbrac... si constat ca, in viteza, nu ii luasem schimburi asa ca l-am lasat in pantalonii de strada...
Fericit nevoie mare, isi ia copilul locul in formatie, in primul rand, ca un incepator mititel ce este, si incepe sa danseze, i se 'repartizeaza!!!' o fetita de inaltime apropiata si deodata se opreste si nu mai vrea sa faca nici un pas. Instructorul, un finut, il scoate discret din sala si imi spune ca ... "a facut putin pipi"!!
Nu-mi venea a crede! Din sept 2006 nu s-a mai petrecut asa un eveniment! Normal ca il iau langa mine si incerc sa il impac - avea niste lacrimi mari in ochisori si s-a luminat cand a vazut ca nu il cert - si realizez ca nu am cu ce il schimba! Il sun pe tata-sau sa aduca hainute si intre timp o dna imi da niste schimburi cu imprumut! - ii cumparase nepotelului un treningut si nu i-l daduse inca! No coments referitor la dna aceea, rar mai gasesti asa ceva. Schimb copilul repede si dau sa il asez pe un scaun cand el imi spune ca vrea sa danseze!
A fost in extaz pana la sfarsitul orei!
Pur si simplu nu a spus ca vrea la baie ca sa nu piarda nimic!

Sunt tare mandra ca s-a reintors in sala si nu a facut un capat de tara din asta! Eu cred ca intram in pamant, insa el si-a reluat locul si a continuat! Ma bucur ca nu seamana cu mine! Eu nu am voie sa pierd, trebuie sa reusesc din prima mereu, pentru ca altfel ma descurajez si nu o iau de la capat! El nu, e tenace si vrea sa incerce!
In partea a doua a orei i s-a 'repartizat' alta fetita si era putin suparat dar pana la urma l-am convins ca e la fel de frumaosa ca si prima!, chiar daca mai inalta putin decat el - sunt putini baieti - 10 baieti la 16 fetite, si de asta, daca au ureche muzicala ii pun sa danseze cu mai multe fetite. Nu stiu daca al meu copil are ureche muzicala sau nu insa a invatat repejor pasii si sper sa se descurce. Au primul spectacol in decembrie si nu va participa decat la un numar sau doua cred, ca e prea nou, insa, daca ii va place va invata si step si dansurile irlandezele din programul de anul asta... numai sa ii placa.
Asa ca martea asta o fi fost grea ca orice marti insa pana la urma ma bucur ca am invata ceva nou despre copilul meu.

O zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Matei sa cresti mare si fericit!
Intradevar, ce mai stiti de Nicoleta?
La multi ani si celorlati sarbatoriti si numai bine.
Va pupam.

Mergi la inceput