Iasule, mandra cetate (61)
Raspunsuri - Pagina 5

palmyrah2002 spune:
palmyrah2002 spune:
 Danna,
 imi pare sincer rau pentru ca nu am reusit sa ajung!
imi pare sincer rau pentru ca nu am reusit sa ajung!
Timpul e cel mai mare dusman al meu si cred ca nu numai al meu,al nostru,al tuturor!Sper din toata inima ca ne vom revedea!
Raluca,eu am vizitat expozitia simbata,am si poze,ti le trimit cu drag!

Danna_36 spune:
Danna_36 spune:
 Carmen, La multi ani! si multa sanatate sotului tau! 
Anca, nu judec pe nimeni . Esti suparata si din cauza asta n-ai sesizat tonul de gluma din mesajul meu. Sau mi-am pierdut eu complet simtul umorului?
. Esti suparata si din cauza asta n-ai sesizat tonul de gluma din mesajul meu. Sau mi-am pierdut eu complet simtul umorului?
Carmen  are dreptate, nici eu n-as fi explicat mai bine1
 are dreptate, nici eu n-as fi explicat mai bine1
[b]www.flickr.com/photos/15524486@N08/" target="_blank">Bostaniada

ralnied1 spune:
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by palmyrah2002
Raluca,eu am vizitat expozitia simbata,am si poze,ti le trimit cu drag![/teal]
saru'mana!
le astept oriunde, pe mail sau pe mess, cand poti...
eu am ratat anul asta
 Sambata am fost prinsa cu treburi, iar duminica... numai vreme de iesit nu era...
 Sambata am fost prinsa cu treburi, iar duminica... numai vreme de iesit nu era...Irisul a mai venit pana la urma? Sau de-acum inainte?
Dana, eu sunt de parere ca nu ti-ai pierdut simtul umorului!

Stiu ca ne intelegi...
 si apreciem asta...
si apreciem asta...Gata, va zic noapte buna! Ca de vreo ora ma tot chinui sa adorm si, pana la urma, tot la calculator am ajuns

Edit: Dana, faine pozele! Le-am admirat acum!
Foto Ralu
www.youtube.com/watch?v=5Ou0GL1AEzk" target="_blank">Colind pentru parinti
www.youtube.com/watch?v=xAgN6n2Pvns&NR=1" target="_blank">E noaptea de Craciun

Ramonika spune:
Ramonika spune:
 neata - dau eu cafeaua in dimineata asta. facuta prin infuzie, asa m-a invatat un coleg... 
chiar daca nu prea scriu aici, va citesc aproape zilnic.
Ramonika
 si pisicile  www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
 si pisicile  www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina
 www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
 www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
 www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor 

l_carmen2003 spune:
l_carmen2003 spune:
 Multumim de urari. 
A fost o sarbatoare linistita... mai putin zgomotoasa ca de obicei - ca unul dintre cei mai buni prieteni ai nostri nu mai era printre noi... si inca nu ne-am revenit complet... dar ne-am promis sa recuperam si sa ne bucuram mai tarziu ca si cum ar fi cu noi langa noi. 
Ne-am promis sa incercam sa ramanem sanatosi si sa ne iubim ca pana acum si sa incercam sa fim parinti buni si sa ne bucuram de copiii nostri. Ceea ce va dorim si voua!
Va dorim numai bine!

ghinetz spune:
ghinetz spune:
 Buna.
Carmen, la multi ani sotului tau! 
Asa deci, nu sunt singura nemultumita de ceea ce ofera Iasiul pe plan cultural. Si ce e enervant e ca nu putem face nimic. 
Carmen, Stefan s-a obisnuit si nu prea la gradi. Nu ramane la masa, nici nu vrea sa auda cand ii spun ca trebuie sa manance acolo, asa ca il luam la 12. Ii place de doamnele educatoare. Si de colegi. Dar tot nu merge cu drag la gradinita. Cred ca e modul lui de a-mi arata ca il deranjeaza ca el trebuie sa plece in timp ce eu raman acasa cu Victor. Si crede-ma, chiar si azi a plans la plecare. Acum cred ca si pentru ca i-a fost greu sa se trezeasca, ca aseara s-a lungit cam mult cu taica-su la povesti. Alex ce mai face? 
Adi am vazut pozele. De mult voiam sa te intreb: Catalina la ce gradinita merge?
Dana frumoasa Bostaniada, frumosi si copiii. 
Gabriela, unde esti? Nu mai treci pe la noi nici macar la o cafea?
Ralu mersi pentru oferta. deci cand - ipotetic -am nevoie de un umar stiu unde il gasesc. Auzi, dar pe umar se si spune of-ul sau doar se plange. Ca de plans nu-i inca cazul.
Oana, Stefan  si Victor
 si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

ghinetz spune:
ghinetz spune:
 Daca mai intereseaza pe cineva subiectul gradinite. Stit ca eu mereu am recomandat Gradinita Catolica, din Bucium. Fetita nasilor mei merge anul acesta acolo - tot la recomandarea mea. Si am vorbit recent cu ei. Sunt foarte multumiti! Atmosfera e altfel. Se merge numai pe stimulare pozitiva. Copiii sunt tratati cu respect si dragoste. Ca sa nu mai zic de dotare! E curat, e frumos. (tariful: 300ron/luna - in conditiile in care eu la stat am dat in cam tot atat pana acum, cu fondul grupei, cu optionale, cu masa, cu reviste...Si la stat sunt 40 copii, iar la acolo 20 intr-o grupa)
Oana, Stefan  si Victor
 si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

buli spune:
buli spune:
 Dana, se poate sa ai dreptate si eu sa fiu aceea care n-are deloc umor zilele astea.
va doresc zile faine, am sa reviu cind voi fi mai vesela. 
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

ralnied1 spune:
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Ralu mersi pentru oferta. deci cand - ipotetic -am nevoie de un umar stiu unde il gasesc. Auzi, dar pe umar se si spune of-ul sau doar se plange. Ca de plans nu-i inca cazul.
'Neata, lume!
Oricand, Oana...
Aici, pe mess, la nevoie si intre patru ochi, numai sa-ti fie bine

Buli, hai mai! N-are rost sa fii tu acum suparata si sa nu mai vii pe la noi
 A fost o simpla neintelegere, s-au lamurit lucrurile, gata, sa trecem peste!
 A fost o simpla neintelegere, s-au lamurit lucrurile, gata, sa trecem peste!Sa faci bine sa treci pe aici! Altfel, ma supar pe tine!

Ne-a dat Ramonika o cafeluta, va mai dau si eu una, tot Jacobs...

Foto Ralu
www.youtube.com/watch?v=5Ou0GL1AEzk" target="_blank">Colind pentru parinti
www.youtube.com/watch?v=xAgN6n2Pvns&NR=1" target="_blank">E noaptea de Craciun

Vladimir
 Vladimir