Iasule, mandra cetate (61)
Raspunsuri - Pagina 2
adi69 spune:
Am sunat la rajac si mi-au spus ca tre sa fac o cerere s-o duc la sediul din Copou..si apoi ,duopa ce ajunge cererea la ei vin sa-mi verifice apometrele.
Cu alta firma dureaza tot atat de mult oare?
Darria spune:
Adriana: cerere prin fax sau e-mail nu accepta? sa nu mai bati drumul pana in Copou.
Alte firme nu stiu, poate gasesti pe net ceva. Sau: intreaba chiar la asociatie.
adi69 spune:
Buna dimineata ,azi beau un ness tapan sa-mi treaca somnolenta continua..sper sa nu ajung la urgente dupa ..
Va servesc?![]()
DAria,am rezolvat cu ajutorul unei fete dragute
de pe aici,am trimis cererea pe fax si luni dimineata vine "nenea instalatoru" sa-mi ridice apometrele.
Dana,nu spui nimic?
A fost pana la urma cineva pe la tine?
buli spune:
quote:
Da poze din Egipt nu vreti sa vedeti?
io le-am vazut
Dana, te-ai suparat cumva? te rog, nu ...
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
adi69 spune:
Da de unde?
Daca le-ai vazut la vacante,era doar prima parte,acum bag completarea cu piramidele.
buli spune:
alea le-am vazut aseara :)
e mama la mine si ca sa-i trimit atentia spre chestii mai faine, i-am aratat torturile tale. i-au placut teribil
, si ea e bucatareasa buna, nu ca mine. asa ca we asta, cit mai sta ne bagam la copiat retete ![]()
iar mie, evident mi-au fugit okii spre vacante ![]()
sint super pozele, e de mers acolo
ia sa ma uit si la completari 
Danna_36 spune:
quote:
Originally posted by buliquote:
Da poze din Egipt nu vreti sa vedeti?
io le-am vazut
Dana, te-ai suparat cumva? te rog, nu ...
De ce as fi suparata? Ca n-ati vrut sa ne revedem, sau sa ne cunoastem? Cui i-a facut placere a venit, cui nu... nu, si nu-i nici un bai, in fond fiecare isi stie prioritatile si are dreptul sa aleaga ce face cu timpul sau liber.
Petrecerea a fost foarte frumoasa si a tinut pana dupa ora 10.
Am descarcat si pozele, dar am uitat Cd-ul la firma; sper sa imi amintesc intr-una din zilele urmatoare sa il aduc.
Ma bucur ca am cunoscut-o pe Animony si ca am revazut-o pe Ionika.
Scuze ca n-am intrat mai devreme, dar lucrez de dimineata pana seara, inclusiv in week-end, ca e sezonul petrecerilor, (din fericire
Darria spune:
Adriana: superb, frumoase amintiri o sa aveti. Cat mai multe excursii ![]()
Dana: nu fi suparata, uneori nu e vorba de vrut. Mai sunt si alte situatii cand nu poti si nici dispozitie necesara nu e pt. petreceri.
O duminica placuta tuturor.