Mamici de noiembrie- decembrie (111)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lala_D/Lala_D.jpg)
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by pussi
" ma numesc IASMINA ALISSA, am 3.700 grame si azi la ora 15:20 am vazut pt. prima oara lumina zilei!" Sms BB Yasmi
PUSSI33+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 24 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!
DOAMNE AJUTA!
Felicitari BB sa fie sanatoasa si mancaciosa !
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
![](baietel.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxxy80/Roxxy80.jpg)
Roxxy80 spune:
Fetelor, credeti ca mai sunt sanse sa-mi apara vergeturi pe corp daca pana acum nu mi-a aparut nici una? Eu am folosit ulei de bebelus inca de cand eram in 5 saptamani si pielea mea arata super (mai putin pe sani, care au crescut considerabil si pe care mi-au aparut 2 vergeturi inca din luna a patra).
Roxxy 35+
Matei
_
AMR 5 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 3 SAPTAMANI!
![](images/user_woman.png)
loub_erika spune:
BB si RGE sa va traiasca bebelusii si sa fiti sanatoase ca sa va refaceti repede,va doresc tot binele din lume si va asteptam cu vesti noi !!
Imi vine foarte greu sa tin pasul cu voi,dar cand citesc cat de cat din urma ma apuca emtile sa vad ca totul merge ca pe roate cu noi si toate suntem sanatoase si curajoase,e frumos sa vezi cum pe zi ce trece devenim mamici,parca mai ieri ne masuram burticile ,acum ne privim minunatiile,Doamne sunt mamica,e asa frumos si sincer nici nu e asa de dificil,daca nu te panici si lasi ca totul sa vina de la sine!
Vineri imi vine o pediatra acasa ,e o draguta,am asa multe intrebari sa-i pun,mai ales cu alaptatul,ca aici avem singura problema,ptr ca nu prea am sfarcurile formate asa ca saracuta nu prea are rabdare,trebuie sa ma mulg ,ca sa pape,abia astept sa trecem si peste asta,acum chiar mi-am facut un litru de ceai cu chimen si inca ceva ca sa imi sporeasca lactatia,in rest e u pic constipata,asa ca in seara asta o sa pun primul supozitor cu glicerina,sper sa reusesc din prima ,de altfel doarme foarte bine intre mese care sunt la fiecare 4 ore,dar noatea mai avem din cand in cand chef de distractie si vb
!!
Abia astept sa o cantaresc duminica ,ca sa vad cat a luat in greutate de cand a iesit din spital,unde pierduse 200 g,mie mi se pare ca a mai crescut ! Azi am fost sa imi scot atele de la operatie,doare un pic ,dar dureaza doar 3 sec asa ca scapati rapid!!
Va pup dulce si abia astept sa mai ne impartasim din expêrientele de noi mamici ! Angelina
23 Octombrie(cezariana)
4.180kg si 51 cm
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
loub_erika spune:
Roxxy80,sa sti ca eu m-am dat cu crema doar o luna de zile ptr vergeturi,in rest am fost c-am lenesa trebuie sa recunosc ,dar vreau sa iti spun ca la burta gigantica pe care am avut-o si la 22kg puse,nu am vergeturi deloc,asa va doresc si voua,eu una astept ca din ianuarie sa ma apuc de sport,pana atunci vreau sa o iau cu usurelul,ca am avut uterul c-am mare,dupa cum vezi ce greutate a avut la sfarsitul sapt 37,de aceea sa si nascut cu 3 sapt mai repede,ca avea deja 4180KG,doamne fereste daca mai stateam 3 sapt
!!!
Angelina
23 Octombrie(cezariana)
4.180kg si 51 cm
adinag spune:
BB, Roxana, Ioana, me bucur pentru voi!!! Bine ati venit pe lumea asta, ingerasilor!!!
Pussi, ce burtica mare si frumoasa ai!!! Mi-ai facut curaj si mi-am pus si eu burdihanul pe mailul comun...
Adina 32+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
adinag spune:
Eni, La Multi Ani si de la mine!!! O nastere usoara si bb sanatos si mancacios!
Erika, alaptatul va merge, cel mai bine iti formeaza bb sfarcurile, eu am sfarcuri care merg inauntru, si bb stie sa le scoata! Mult succes, mamico!
Adina 32+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Jasmin012/Jasmin012.jpg)
Jasmin012 spune:
Buna, mamicilor, vad ca au aparut deja 18 bebelusi. Sa dea Dumenezeu ca toate fetele sa nasca usor si toti bebeii sa fie sanatosi, frumosi si cuminti. Nasteri usoare tuturor si felicitari celor care deja sunt mamici cu acte in regula!!!!!
Felicitari tuturor: Roxana, Sheri, BB, Victo, Gill, Irina, etc....tuturor. Cred ca sunteti tare fericite ca va tineti puiutii in brate!!! De-abia asteptam si noi, celelalte, sa ne vina rindul.
Eni, la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita si sa te bucuri de bebe!!!
Pussic, ce mai faci? Bebelusele cresc?
Dany2007, ce face Luca-Rares? Ai mai fost la eco?
Ancuta d, vad ca ai mai ales un mune pt micuta Maria. Imi place. Deci te pregatesti...ai emotii?
Adina, cum te mai simti?
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin35+
Lucas Daniel
AMR cel mult 5
saptamini!
Roxxy80 spune:
Erika, ma bucur enorm cand aud vesti de la tine. E minunat ca ne impartasesti primele emotii cu bebelina. De abia astept sa va povestesc si eu, sa-mi vina randul sa nasc. Si eu am luat aproape 20 de kg pana acum si mai am vreo 3-4 saptamani in care sa tot pun. Mi-e putin teama de vergeturi pt ca stiu ca o data aparute, nu mai dispar vreodata.
Te pup dulce. Ai grija de minunatia aia mica
quote:
Originally posted by loub_erika
Roxxy80,sa sti ca eu m-am dat cu crema doar o luna de zile ptr vergeturi,in rest am fost c-am lenesa trebuie sa recunosc,dar vreau sa iti spun ca la burta gigantica pe care am avut-o si la 22kg puse,nu am vergeturi deloc,asa va doresc si voua,eu una astept ca din ianuarie sa ma apuc de sport,pana atunci vreau sa o iau cu usurelul,ca am avut uterul c-am mare,dupa cum vezi ce greutate a avut la sfarsitul sapt 37,de aceea sa si nascut cu 3 sapt mai repede,ca avea deja 4180KG,doamne fereste daca mai stateam 3 sapt
!!!
Angelina
23 Octombrie(cezariana)
4.180kg si 51 cm
Roxxy
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
_
Aralia spune:
FELICITARI NOILOR MAMICI!!!
SA AVETI BEBEI SANATOSI, FRUMOSI SI NOROCOSI!!
Am si eu o intrebare cam arzatoare, fetelor: am niste dureri (crampe, junghiuri, nu stiu cum sa le zic) dar doar in partea superioara a burtii (intre coaste si buric, si spre laterale). Astea sunt contractii?? N-ar trebui sa ma doara si in jos, sub buric, mai ca la menstruatie??
Am chestiile astea de ieri, cam de 15-20 ori pe zi... 38+
Alexia Diana
AMR 13 zile
Roxxy80 spune:
Aralia, nu vreau sa te sperii, insa din tot ce am citit eu pe net mi-am dat seama ca sunt atat de diferite si ca inceperea travaliului se manifesta atat de diferit de la o persoana la alta. Dat fiind faptul ca esti in 38 de saptamani, poate fi un semn de nastere sau poate ca bebe incerca sa-si faca loc si pozitia lui iti da reactiile astea.
quote:
Originally posted by Aralia
FELICITARI NOILOR MAMICI!!!
SA AVETI BEBEI SANATOSI, FRUMOSI SI NOROCOSI!!
Am si eu o intrebare cam arzatoare, fetelor: am niste dureri (crampe, junghiuri, nu stiu cum sa le zic) dar doar in partea superioara a burtii (intre coaste si buric, si spre laterale). Astea sunt contractii?? N-ar trebui sa ma doara si in jos, sub buric, mai ca la menstruatie??
Am chestiile astea de ieri, cam de 15-20 ori pe zi...38+
Alexia Diana
AMR 13 zile
Roxxy
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
_