Mamici de noiembrie- decembrie (111)
Raspunsuri - Pagina 7
vali_delide spune:
Roxana si BB, felicitari, mamicilor si refacere usoara!
George si Iasmi, bine ati venit pe lume, sa fiti sanatosi,norocosi si cuminti! Multi pupici la mame si pitici!!!!
Eni, sarcina usoara in continuare si nastere usoara! Sa fii sanatoasa si fericita! Vezi ca ai reusit si ai ajuns aproape la termen?
Ioana77, felicitari, sa-ti traiasca minunea si sa fie sanatos, iar tu sa te refaci iute, iute!
Valentina 33+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
vali_delide spune:
Dany2007,...nu prea mai pot sa stau pe scaun la calculator, ma rupe spatele, de-asta intru si stau putin,iar fug sa stau intinsa. Sper sa gasesca tati cablu pt. laptop, ca mi l-a ros pisica...macar cu ala pot sa stau intinsa.
Uite, mai ai niste si pt. ca stiu ca doare injectia
Ma intrebai de pitica ce greutate are? Pai nu am facut eco, doar control, pe 5 nov. am eco morfo la Iosup...abia astept, mi-e asa de dor de buburuza mea, n-am fost de mai mult de o luna la eco!!!
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
pussi spune:
pozici ci noi ... de azi...www.flickr.com/photos/12652375@N04/?saved=1" target="_blank"> noi 3
PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 24 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!
DOAMNE AJUTA!
ancadragoman spune:
Bai eu nu o gasesc pe Ioana in listuta
Pussi asta da burtan
anca 38+
Maria Alexandra
poze
AMR MAXIM 8 ZILE!!!!!!!!!
Anne_Ma spune:
Ce fac fetele?
Felicitari fetele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa va traiasca bebeii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
33+ Ioana
Anne_Ma spune:
Maine mergem si noi la doctor, la morfologia de trimestru III. Abia astept sa o vad in poza!!!! Mor de nerabdare!!! Totodata, maine facem 34 de saptamani si mai avem putin de stat!
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
33+ Ioana
vali_delide spune:
Pussicule, mama, cum cari sacul ala? E mare, da sa fiti voi sanatoase,ca mai e un pic si il descarci!
Anne, bafta maine la eco! Te inteleg, ca si eu sunt nerabdatoare sa ajung sa o vad, macar in poza
pussi spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Bai eu nu o gasesc pe Ioana in listuta
Pussi asta da burtan
anca 38+
Maria Alexandra
poze
AMR MAXIM 8 ZILE!!!!!!!!!
stiu ca-i mare..... da-s asa de mandra de el
PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 24 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!
DOAMNE AJUTA!
Roxxy80 spune:
SALUTARE! ACUM AM AJUNS SI EU PE ACASA!
FELICITARI ROXANA SI BB. GEORGE SI IASMI, BINE ATI VENIT!!! SA FITI SANATOSI, FRUMOSI, MANCACIOSI, VOIOSI SI NECOLICOSI!!!!
FETELOR, VA ASTEPTAM SA REVENITI CAT MAI RAPID ACASA SI SA NE IMPARTASITI ACEASTA EXPERIENTA MINUNATA!!!!!
Roxxy 35+Matei
_
AMR 5 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 3 SAPTAMANI!