Mamici de noiembrie- decembrie (111)
Raspunsuri - Pagina 4
dany26 spune:
of de abia astept sa puna fetele mai multe poze cu bebeii!!!!!!!!!!!!!!!!
dar si sa ne pov cum a fost!mai ales cele cu cezar....
36+ ANDREI
AMR 2-3 Saptamani!!!Doamne ajuta!
dany2007 spune:
dany26 cred ca Roxy a avut si lichid mult ,prea era mare burtica.
Pana la urma cum a nascut,normal sau ceza??? stie cineva?
Dana 33+ Luca-Rares
AMR - 7 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
pussi spune:
dany26 BB sau e pe masa la nastere naturala ... si sincer e aiurea sa apar si eu cu Sms-ul ... sau cezariana cu anestezie generala... si pana diseara ... asa c-o las sau sa doarma sau sa impinga linistita!
PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 24 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!
DOAMNE AJUTA!
Lala_D spune:
Rox cred ca a nascut cu cezariana ca avea un col luuung si inchis acum 2 zile , cu toata inducerea nu nastea atat de repede ca timp.
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim 9 saptamani!
pussi spune:
dany sa vezi ce de burtica am eu.... e dubla fata de RGE la 40 de sapt... merg sa gasesc pe cineva sa ne
BURTICA ROZ
DOAMNE AJUTA!
laura1713 spune:
ROXY, FELICITARI! SA TE REFACI REPEDE SI BEBE GEORGE SA FIE SANATOS SI CUMINTEL!
Laura 38+ Rares
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by pussi
dany sa vezi ce de burtica am eu.... e dubla fata de RGE la 40 de sapt... merg sa gasesc pe cineva sa ne
BURTICA ROZ
DOAMNE AJUTA!
Hai ca asteptam pozici... .
Dana 33+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
alfa_anca spune:
Salutare mamici, bebici si burtici!
In primul rand scuzati absenta aceasta de cateva zile, dar am avut motive intemeiate : tati a fost fff bolnav, racit/virusat ce o fi fost, asa ca noi ne-am izolat din camera conjugala in camera bebelinei de frica sa nu luam si noi. Si dupa cum calc era in camera conjugala nu prea am mai intrat, decat asa fff rar si doar sa arunc un ochi pe la ce bebei au mai venit pe lume.
Oricum, MII DE FELICITARI NOILOR MAMICI, sa aveti parte de bebei sanatosi, papaciosi, necolicosi si norocosi in viata, Refacere rapida voua si crestere in greutate bebelusilor.
Eu tot astept sa se intample minunea, dar bebelinei cred ca ii place in burtica. Vineri facem 40 de sapt si dc nu se intampla nimik pana atunci, vom merge la dr la control.
Va pup pe toate si tin pumnii la cele ce urmeaza sa nasca. Oricum, dc se intampla ceva pe frontul meu va dau de veste prin sms, am luat vreo 2 nr de tel.
Anca 39+ Elena
AMR 2 zile pana la termen
poze
dany2007 spune:
alfa_anca ai grija cu gipa sotului ca nu e de glumit cu ea .
Bebelinei tale sigur ii place in burtica de nu da semne deloc ....lasa sa stea acolo ca afara nu vezi ce urat e.
Dana 33+ Luca-Rares