Mamici de noiembrie- decembrie (111)
Raspunsuri - Pagina 20
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by laura1713
beiii, doarme toata lumea? sau ati plecat la papat...
Laura38+
Rares
E sunt pe aici ...citesc pe net bancuri cu Alinuta
Dana
33+
Luca-Rares AMR - 7 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
laura1713 spune:
Pussi, fa circ acuma cat ai ocazia! Striga la toti cei care ti-au folosit masina, ca ei nu pot spune acuma nimic. Doar esti gravi, nu? ![]()
Laura
38+
Rares
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by laura1713
Pai Dany, spune-ne si noua bancuri...
Laura38+
Rares
Sunt cu prostii ...si mi-s rusinoasa
Pussi aseara ne-a usturat f rau ,nici nu am mai intrat pe net,am stat in patut cuminti.
Felicitari pt cele 34 de sapt

!Dana
33+
Luca-Rares AMR - 7 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
mihuta spune:
Hai sa o iau pe rand :
Boomitza, Victo, MamitzuD2, Ioana 77, RGE si BB yasmi - felicitari si refacere usoara, sa va bucurati de bebelusi si sa veniti repejor sa ne povestiti cum a fost !
G24hit - La multi ani, uite ca au trecut saptamanile si lunile si pericolul si acum esti (suntem) pe final !
Ieri am fost la Eurcolinic sa vorbesc cu anestezistul si neonatoloaga, si cred ca atunci s-a nascut si George al Roxanei, pentru ca neonatoloaga s-a scuzat ca pleaca un pic sa scoata un bebe ....
Eu sunt cam suparata, doctorul meu pleaca la nu stiu ce congres in China si se intoarce pe 15.11, cezariana mea e programata pe 16.11, dar atunci o sa am 39s+3 zile, deci sunt cam la limita.... Nici nu mai stiu unde sa nasc...
37s +
Sophia
roxx spune:
quote:
Originally posted by dany26
da unde a disparut mesajul lui roxx?????36+
ANDREI
AMR 2-3 Saptamani!!!Doamne ajuta!
l-am sters.
Roxana
35+ mami de
Luca TeodorAMR ...... X sapt
dany2007 spune:
mihuta, stai linistita ...nu vezi ca la odiseea noastra bebei se cam lasa asteptati???
Dana
33+
Luca-Rares
AMR - 7 Saptamani de stat in burtica.
dany26 spune:
quote:
Originally posted by roxxquote:
Originally posted by dany26
da unde a disparut mesajul lui roxx?????36+
ANDREI
AMR 2-3 Saptamani!!!Doamne ajuta!
l-am sters.cu ocazia asta am incercat si eu butoanele de sus
Roxana35+
mami deLuca Teodor
AMR ...... X sapt

36+
ANDREIAMR 2-3 Saptamani!!!Doamne ajuta!
dany2007 spune:
Pussiiiii vrem capitol nou
.
Dana
33+
Luca-Rares
AMR - 7 Saptamani de stat in burtica.