Mamici de noiembrie- decembrie (111)
Raspunsuri - Pagina 19
dany26 spune:
mersi roxx-Roxana!asta da veste buna...eu credeam ca din net

36+
ANDREI
AMR 2-3 Saptamani!!!Doamne ajuta!
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by dany26
da unde a disparut mesajul lui roxx?????36+
ANDREI
Poate la papat un Babau...crezi???? a diparut ca Elodia in ceata....
Hei, fetelor ce faceti ? am chef de vb ....

.Dana
33+
Luca-Rares AMR - 7 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
laura1713 spune:
Neatza si de la noi! Am dormit ca o termita... nu ma mai satur de somn, desi nu fac mare lucru... tot ce faceam si alta data prin casa...
Mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul mamicilor de septembrie-octombrie. Va dati seama ca nu mai avem loc de intors?! Chiar trebuie sa nastem curand!
Ancutzule, asteptam vesti bune de la eco. Si eu merg dupa masa la eco si control. Abia astept sa vad ce zice nenea doct. Desi, avand in vedere ca nu am nici un semn... nu stiu ce sa cred... chiar o sa o duc asa pana la jumatea lui noiembrie?
Laura
38+
Rares
laura1713 spune:
Pufu, Adina, multzumesc
! Intr-adevar, eu nu am pus decat vreo 9 kg (pana acuma), dar se vede si la mine pe picioare. Eu eram tare slaba inainte, acuma cand ma uit ce "posterior" si ce picioare mi-am tras... Ma bucur ca nu am facut inca vergeturi, dar celulita e in floare dupa cum se si vede... Mi-am si propus ca de la anul sa merg din nou la masaj, sa o dau jos, ca nu se poate asa...
Laura
38+
Rares
cristi07 spune:
Buna tuturor,
din pacate nu prea am fost activa la scris, insa v-am citit cu f mare placere!
As vrea sa felicit in primul rand TOATE MAMICILE caredeja isi tin bbeii in brate si mult succes VIITOARELOR MAMICI.
este emotionant, sa vezi in fiecare zi ca mai apare un puishor, pe lume si cum noi celelalte...ii asteptam cu nerabdare.
La urmatorul control voi afla cand va fi programata cezariana...
Tin pumnii mamicilor ce urmeaza sa nasca..si la fel ca si celelalte nenascute astept sa vad poze si povestile emotionante ale venirii pe lume a piticeilor!
Am si eu o intrebare, parca este o mamica care a nascut la cf2 (sau ma insel?) sau cineva care urmeaza sa nasca acolo...am si eu cateva intrebari si as vrea sa trimit un PM.
Cristina 33+ 
dany26 spune:
quote:
Originally posted by dany2007quote:
Originally posted by dany26
da unde a disparut mesajul lui roxx?????36+
ANDREI
Poate la papat un Babau...crezi???? a diparut ca Elodia in ceata....
Hei, fetelor ce faceti ? am chef de vb .....
Dana33+
Luca-Rares
AMR - 7 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
super, dany

eu eram pe la sept-oct incercand sa mai gasesc povestiri despre cezariene...dar e tare greu de gasit...trebuie citit tot sau o fi si o metoda mai simpla???
36+
ANDREIAMR 2-3 Saptamani!!!Doamne ajuta!
dany26 spune:
quote:
Originally posted by laura1713
beiii, doarme toata lumea? sau ati plecat la papat...
Laura38+
Rares
chiar....!
hellooooooooooooooooooooooo
36+
ANDREIAMR 2-3 Saptamani!!!Doamne ajuta!
pussi spune:
'neata si de la noi... suntem suparate ca nu gasim talonul de la masina mea... eu decand sunt gravida n-am avut voie sa conduc ... si au umblat toti cu ea

asa ca sunt un car de 
![]()
![]()
adina, laura frumoase burtici sa va bucurati de ele cat se mai poate![]()
creem deci azi ne ti companie pe Dc? daca tati circula?
ancut, Anne Ma bafta la dr.
va asteptam cu vesti bune, bune!
roxxy si eu credeam ca scap de vergeturi .. pana acum n-am niciuna nici pe sani si nici pe burta... asa ca o sa continui cu multa cremuiala!
dany cum stai cu injectoanele?
eu azi am facut 34 de sapt.
, asa ca teoretic pot sa nasc oricand... fiind gemelara, maine dimineta repet analizele sa le am gata pt. cezariana si mai fac o serie de DEXAMETAZONA!
PUSSI
34+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 23 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE

!!! DOAMNE AJUTA!