Mamici de noiembrie- decembrie (111)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Dany e normal sa iei mai mult deoarece nu iti mai opresc diferite taxe

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 9 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Silvia Niculescu. Merg la ea de 8 ani si sunt f f multumita. La prima vedere pare o femeie mai rece, insa cand ajungi sa o cunosti, iti dai seama ca este un adevarat suflet cald. In plus este un f bun diagnostician si orice tratament pe care l-am facut inainte de sarcina (in diverse probleme) si-a facut efectul imediat. Gata, i-am facut destula publicitate..

quote:
Originally posted by dany2007

quote:
Originally posted by Roxxy80

Giani, Dany 2007 . Sper sa-mi spuna numai de bine. As vrea sa aiba minim 2.500 kg.

Roxxy 35+Matei
_
AMR 5 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 3 SAPTAMANI!

Sigur are 2.500 ...poate si mai mult .
Cum se numeste medicul tau de la Bucur??? E si cumanta mea insarcinata si merge tot la Bucur la un medic ...Gabriel ,imi scapa acum numele de fam.

Dana 33+ Luca-Rares
AMR - 7 Saptamani de stat in burtica.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Roxxy 35+Matei
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

85% din brut calculat la media ultimelor 6 luni.

Sper sa fie bine la doctor. Ca de fiecare data, am emotii f f mari.

quote:
Originally posted by dany26

quote:
Originally posted by ancadragoman
Nu cred
Mie mi-a calculat o medie pe ultimele 6 luni ,dar eu nu am real in cartea de munca si nu pot sa iti dau un raspuns clar.
Asa ca taci si ia

anca 38+

Maria Alexandra
poze

AMR MAXIM 7 ZILE!!!!!!!!!

mersi anca...bine zici!!!!

anca si roxxy succes azi ladr asteptam vesti bune!!!!

36+ ANDREI

AMR 2-3 Saptamani!!!Doamne ajuta!

Roxxy 35+Matei
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

quote:
Originally posted by MamiciDe2007

Fetelor, Odiseea noastra s-a incheiat!
Pentru noi, gravidutele de sept-oct, a venit vremea sa ne mutam la scutece impreuna cu bebelusii nostri, asa ca va predam cu drag stafeta si va dorim din suflet nasteri usoare, refaceri rapide si copii sanatosi. Nu exista perioada mai frumoasa decat cea pe care noi o traim acum si nici implinire mai mare in viata unei femei, iar aceasta minune se va infaptui si pentru voi.
In curand veti fi si voi, toate, mamici. Sa fiti puternice si curajoase pentru bebelusii ce se vor naste si va vor umple sufletul de singura dragoste absoluta, dragostea de mama! Si sa traiti din plin aceasta experienta unica. Urmeaza sa creati un… strop de nemurire!

Va multumim din suflet pentru urari! Pe mine m-ati emotionat pana la lacrimi!
VA doresc multa sanatate voua si bebeicilor ostrii si sa ne ajute Domnul Dumnezeu sa avem si noi, la randul nostru bebelusi sanatosi si frumosi!
Chiar daca incepe sa se incheie o perioada minunata din viata noastra...aceea de a fi gravidutza...incepe o perioada si mai frumoasa...aceea de a fi mamica.
Va doresc tuturor sa fiti mamici fericite!

37+

Mergi la inceput

Neata, fetele...Eu azi sunt singurica acasa, doar cu catelul. Sotul e plecat la Bucuresti si se intoarce tocmai la noapte
Cred ca o sa stau prin pat toata ziua si o sa dorm si mai intru pe la voi,...sa vad ce noutati aduceti de la eco!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Gianina parca esti mama ca si ea aseara imi spunea la fel.
Nu ma duc cu geanta dar acum imi pun tot ce mai trebuie ca in caz de ceva sa vina sa o ia.

anca 38+

Maria Alexandra
poze

ok...atunci noi te asteptam cu vesti!!!!!!!!!!!

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor eu plec la dr si va dau mesaj cand ma intorc ,ca precis nu ma opreste acolo

anca 38+

Maria Alexandra
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Neata fetele!

Anca bafta la dr. Sa te intorci cu vesti bune.

Apropo de somn, eu dc mi-as pune mintea as dormi 12 ore si poate chiar mai mult in fiecare zi. Se mira si sotul cand ii spun cat mai dorm dupa ce pleaca el. Si nu zici ca sunt obosita ca doar nu fac mai nimik toata ziua. Nu pricep de unde atata somn.
Fetele, eu maine ajung la termen si nu am nici un semn de nastere. Nu mai am rabdare deloc. Abia astept sa ajung maine la control sa imi dea si mie niste vesti bune. Partea mai proasta e ca bebelina s-a cam puturosit de vreo 3 zile. Misca ffff putin, 2-3 miscari acolo de control si atata. Eu stiam ca inainte de nastere cu 2-3 zile se linistesc (linistea dinaintea furtunii) si am tot sperat sa se intample ceva si nimik.......

Va pup.

Anca 39+ Elena
AMR 1 zi pana la termen

poze

Mergi la inceput

Asteptam vesti bune de la control...de la toate care mergeti azi pe la dr. Si eu abia astept sa ajung luni la dr. Numar zilele si orele pana atunci...ca luni stabilim cum nasc si cand.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

alfa_anca e normal ca pitica ta sa miste mai putin, s-a marit si ea si nu mai are loc.

Dana 33+ Luca-Rares
AMR - 7 Saptamani de stat in burtica.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput