Mamici de noiembrie- decembrie (111)
Raspunsuri - Pagina 13
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by pufulet74
Am vazut pozele, f frumoasa burtica Adina :)
Ank, deci mai am sanse la o burtica mai mica, ca eu acum imi inchipui ca o sa arat ca un cangur cu punga goala dupa nastere :))
------------------------
Flory38+
Joshua Raphael
AMR 2 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk

niciodata nu am facut legatura asta ...cu cangurul(scuzati cacofonia)
Am zis ca ies dar mai stau pe aici pana imi usuc parul...dupa baita
Ank
Raul
17.10.2007
pufulet74 spune:
apoi no, imaginatia mea saraca ... :))
cite kg ai dat jos Ank?
------------------------
Flory
38+
Joshua Raphael
AMR 2 saptamini !!
Is it really true ... ?
laura1713 spune:
au ajuns in sfarsit... cred ca plec la nani ca ati disparut toate...
somnic usor
Laura
38+
Rares
pufulet74 spune:
Laura, f frumoase pozele, burtica super si in rest nu pare ca te-ai ingrasat deloc :)
------------------------
Flory
38+
Joshua Raphael
AMR 2 saptamini !!
Is it really true ... ?
adinag spune:
Wow Laura, dar ai ramas slabuta tare! Eu mai am buric, dar nu mai am picioare!
Arat ca un butuc cu alti butuci drept picioare, un butucel drept gat etc.
Sunt curioasa daca mi se va transforma cumva buricul, la ultima sarcina a ramas pana la sfarsit "normal"
Cine mai naste? ![]()
Eu dorm din ce in mai prost, si am dureri tot mai mari de spate. Si anuma in partea stanga a spatelui, la mijloc, si cateodata atat de puternice dureri, ca ma ia plansul! Si oricum stau, ma doare! Cel mai bine e cand merg, si m-am pus iarasi pe mers mult, dar candva ma dor picioarele si bazinul de la atata mers, deci nici asa nu-i bine! Doamne, nu mai stiu ce sa mai fac...
Adina 32+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
anacami spune:
Felicitari Roxana, bun venit George!!!
Felicitari BB, bun venit Alissa!
Felicitari Ioana77!
Stefania, sper ca nu te-ai suparat! eram pur si simplu curioasa (ca deh-sunt gravida); ai aceeasi data UM ca si Pussi, iar ea are 33+ (asa reiese si din calculatoarele de sarcina). Este mai simplu-intr-adevar- ca nu aveti numele identic. Eu am ales acest nume de vrun an (este si numele soacra-mii), este un nume des folosit de mii de ani
, nu cred ca a devenit acum "la moda"; important este sa iti placa tie, ca parinte,nu???
Eu o sa ii mai pun un prenume, dupa cum am spus, asa o cheama si pe soacra-mea (desi mi-as fi dorit un singur nume pt. copil consider ca este mai bine sa fie totusi o diferenta), de asta te-am si intrebat
!!
Adina, si mie mi-au aparut vergeturi pe ultima suta de m
, dar nu va speriati- nu este obligatoriu sa apara la toate. Exista niste creme la Galenic pt. estomparea/minimalizarea vergeturilor "proaspete", poate-poate
Ank, mie sanii mi-au fost "flescaiti" in timpul alaptarii (asta se vedea dupa golirea de catre bb), mi-au ramas asa aproape un an dupa ce am terminat cu alaptarea...Dupa aceasta perioada si-au revenit in mod surprinzator
. Acum o iau de la capat, sper sa mearga "schema" si de data aceasta!!!
Am fost si eu astazi la control- col deschis
, dar inca mai tine ceva pe acolo- nu imi mai amintesc ce mi-a spus ca este mai rigid, ca eram deja
(cred ca a atins si copilul cu mana, ca am simtit de parca si-ar fi bagat toata mana acolo
). Deci,astept sa se intample ceva de pe o zi pe alta, mai ales ca peste 2 zile intram in sapt. 39, iar bblusa a fost inca din primele sapt. de sarcina mai dezv. cu o sapt.); ma astept sa aiba in jur de 3.5 kg (mai mare ca Sebastian)
Va pupam si va dorim toate cele bune!
Camelia, Sebastian
si Stefania