Mamici de noiembrie- decembrie (111)
Raspunsuri - Pagina 12
adinag spune:
Roxxy, eu la prima sarcina nu am avut nici un verget pana la 39+. Dar sper ca la tine sa nu mai vina deloc! La mine au venit atunci peste noapte... ![]()
Adina 32+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Roxxy80 spune:
Tinem pumnii si pupam fata
.
quote:
Originally posted by dany2007
Fetelor tineti-mi pumnii ca ma duc sa imi faca tati injectia![]()
![]()
![]()
![]()
. Revin cam in 30 min dupa ce trece usturimea
.
Dana33+
Luca-Rares
AMR - 7 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
Roxxy
35+
Matei_
AMR 5 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 3 SAPTAMANI!
darleena spune:
FELICITARI RGE, BB si IOANA 

IASMI si GEORGE BINE ATI VENIT PE ACEASTA LUME!!! 

ENI

Pussi pana la urma ti-ai facut manichiura ![]()
39+ si
baby Kara
AMR 7 zile
Roxxy80 spune:
Doamne ajuta sa nu apara nici o vergetura. Oricum eu as fi vinovata pentru ca am exagerat cu mancatul. Nu m-am abtinut d ela nimic, iar kilogramele s-au tot pus. 
quote:
Originally posted by adinag
Roxxy, eu la prima sarcina nu am avut nici un verget pana la 39+. Dar sper ca la tine sa nu mai vina deloc! La mine au venit atunci peste noapte...
Adina 32+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Roxxy
35+
Matei_
laura1713 spune:
Adina, sunt uimita!
Eu nu mai am buric de luni de zile si al tau se vede asa bine...
La mine se vede doar pielea mai altfel, dar atat.
...mare burtica...
Laura
38+
Rares
pufulet74 spune:
Adina, poze, unde???
------------------------
Flory
38+
Joshua Raphael
AMR 2 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
Roxxy80 spune:
Fetelor, ma retrag pt ca am o mare durere de mijloc si de noada. Somnic usor si vise cu ingerasi!!!
Roxxy
35+
Matei
_
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Jasmin, dupa multe ganduri, informare de pe net si discutie cu dr ginecolog, m-am hotarat sa nasc natural. Mi-e o frica de mor, dar trebuie sa fie bine. Vreau sa ma refac mai rapid pt a nu apela la nimeni in ceea ce priveste cresterea copilului (am eu niste stoluri de pasarele la cap)
Roxxy35+
Matei
_
Roxxy hai ca te incurajez eu putin.... dupa nastere chiar daca mi-a fost greu in timpul travaliului ...am urcat si coborat scarile la nici 12 ore dela nastere singura... in noaptea dupa ce am nascut am mers la toaleta de vreo 4 ori...si doar o data cu asisitentele.A doua zi imi caram singura puiutul in brate de la pediatrie la salon .Ma ridicam foarte bine din pat de cate ori plangea puiutul in patut.Si cand am ajuns acasa... m-am descurcat excelent...nici nu s-ar fi simtit ca sunt recent nascuta...daca nu as fi avut acea taietura.Eu sincer la bebe 2 tot natural voi naste ...
Si plus de asta... burta s-a tras ca prin minune...De asta sunt cea mai mandra
Ank
Raul
17.10.2007
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012quote:
Originally posted by Ank83
Jasmin si eu in ultima perioada de sarcina, ma trezeam de multe ori sa merg la toaleta si dupa fisecare pisu beam un pahar de apa ca daca nu simteam ca ma deshidratez.A doua zi bineintels ca nu ma dadeam ridicata din pat
AnkRaul
17.10.2007
Ank, deci e normal...unele fete ziceau ca nu pot dormi noaptea, dar mie mi se pare ca eu dorm prea mult, cite 12 ore...mi se pare foarte mult. Puiuta ta ce face? Creste, maninca mult?
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin35+
Lucas Daniel
AMR cel mult 5
saptamini!
Puiutul meu a luat 300 de grame de cand am iesit din maternitate... e bine
Si apropo de burtica... dupa ce a iesit cpilul cand am pus mana pe ea era ca o gelatina
va pup
... merg sa fac baie si dupa la somn, ca gagiu meu a fost cam nervos azi si presimt ca la noapte o sa ne uitam pe pereti amandoiAnk
Raul
17.10.2007
pufulet74 spune:
Am vazut pozele, f frumoasa burtica Adina :)
Ank, deci mai am sanse la o burtica mai mica, ca eu acum imi inchipui ca o sa arat ca un cangur cu punga goala dupa nastere :))
------------------------
Flory
38+
Joshua Raphael
AMR 2 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk

Luca-Rares