Mamici de noiembrie- decembrie (111)
Raspunsuri - Pagina 11
Ank83 spune:
fetelor si mie mi-au aparut vergeturile in ultima luna
... chiar si pe pulpele de la picioare
.Pe burta nu am decat una mica sub buric .. dar burta mea nu a fost exagerata.Pe sani mi-au aparut din primul trimestru si dupa s-au oprit.Chiar ma gandesc ca intr-un viitor imi voi face o operatie la sani ca tare multe vergeturi au aparut pe ei si si-au pierdut din fermitate ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Eu cred ca esti norocoasa ca te poti odihni. Si eu beau apa f multa noaptea, dar recunosc ca mananc si sarat. Cateodata merg la toaleta si de 6 ori pe noapte. Este excelent ca bebe se misca atat de tare, asta inseamna ca este un copil f sanatosquote:
Originally posted by Jasmin012
Erika, ce bine ca ai intrat sa ne spui ce mai faci...Angie e o frumoasa. Imi pare rau de sfircurile mici...eu le am enorme...asa mi se par mie....Asa, fii curajoasa si nu te lasa cuprinsa de temeri...cu rabdarea se trece marea, ai dreptate ca daca nu intri in panica e mai usor decit ne inchipuim...asa cred si eu.
Fetelor, spuneti-mi si mie daca e normal sa ma trezesc la 11-12 in fiecare zi....in timpul noptii beau multa apa, merg des la toaleta dar dorm. Am pierdut doar vreo 3-4 nopti, nu mai mult.
A, si inca ceva: bebe se misca foarte tare, ieri stateam in pat si m-am speriat pt ca am avut impresia ca e cutremur...serios...s-a cutremurat patul cu noi. Iar noaptea il luam pe tati in brate si saracul primeste suturi in spinare...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin35+
Lucas Daniel
AMR cel mult 5
saptamini!
Roxxy35+
Matei
_
AMR 5 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 3 SAPTAMANI!
Roxxy, si eu la fel, merg la toaleta de 5-6 ori pe noapte. Crezi ca miscarile puternice sunt semn ca bebe e foarte sanatos? Ar fi tare bine...dar pe mine ma face sa ma intreb de unde are atita forta o gigilice? Cum poate o chestie atit de micuta, cu degetele ca niste bete de chibrituri sa impinga in asa fel?
Tu vrei sa nasti normal sau tot cu cezariana?
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin
35+
Lucas DanielAMR cel mult 5
saptamini!
Ank83 spune:
Jasmin si eu in ultima perioada de sarcina, ma trezeam de multe ori sa merg la toaleta si dupa fisecare pisu beam un pahar de apa ca daca nu simteam ca ma deshidratez.A doua zi bineintels ca nu ma dadeam ridicata din pat
Ank
Raul
17.10.2007
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by Ank83
Jasmin si eu in ultima perioada de sarcina, ma trezeam de multe ori sa merg la toaleta si dupa fisecare pisu beam un pahar de apa ca daca nu simteam ca ma deshidratez.A doua zi bineintels ca nu ma dadeam ridicata din pat
AnkRaul
17.10.2007
Ank, deci e normal...unele fete ziceau ca nu pot dormi noaptea, dar mie mi se pare ca eu dorm prea mult, cite 12 ore...mi se pare foarte mult. Puiuta ta ce face? Creste, maninca mult?
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin
35+
Lucas DanielAMR cel mult 5
saptamini!
pufulet74 spune:
RGE si BB felicitari !!! Sa aveti niste bebe sanatosi si mincaciosi si sa fie o bucurie pentru voi !!!
ENI, la multi ani!!
Pussi, super burticutza, parca le si vad pe d-re cum topaie pe acolo :)
Mamicile proaspete, cite kg ati pierdut dupa nastere? Cum arata burtica dupa nastere, a scazut mult sau tot mare si rotunjoara e?
------------------------
Flory
38+
Joshua Raphael
AMR 2 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
dany2007 spune:
Jasmin012
Luca e bine...creste si ma cauta prin...
.
Dana
33+
Luca-Rares
AMR - 7 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
Aralia spune:
Roxxy80, multumesc de raspuns!
Maine dimineata ma duc oricum la doctor si vad ce zice si ea...
O seara buna in continuare!
38+
Alexia Diana
AMR 11 zile
dany2007 spune:
Fetelor tineti-mi pumnii ca ma duc sa imi faca tati injectia
. Revin cam in 30 min dupa ce trece usturimea
.
Dana
33+
Luca-Rares
AMR - 7 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
Roxxy80 spune:
Jasmin, dupa multe ganduri, informare de pe net si discutie cu dr ginecolog, m-am hotarat sa nasc natural. Mi-e o frica de mor, dar trebuie sa fie bine. Vreau sa ma refac mai rapid pt a nu apela la nimeni in ceea ce priveste cresterea copilului (am eu niste stoluri de pasarele la cap
)
Roxxy
35+
Matei
_
AMR 5 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 3 SAPTAMANI!