Caz umanitar transformat in scandal cu dive

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emicris spune:

Nu vreau sa stiu ce e in sufletul Lianei cand vede in ce s-a transformat drama familiei ei.

mama zmeilor emi si adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irisM spune:

Doamne,Dumnezeule ce scandal! Parca-i desprins din Caragiale...
Ce sa spun, nu prea stiu cesa spun despre Andreea Marin,am vazut-o la TV de cateva ori.Dar cert este ca tata mai mare ca Raduleasca rar iti e dat sa vezi.Paruiala este punctulei forte.Vezi scandalul cu Daniela Nane...Acum si cu Andreea Marin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Nu mi-as pune-o pe rana pe nici una din ele, dar Readuleasca disimuleaza mai bine.

Eu nu pricep de ce nu au fost acceptati bani? Ce conta ca Becali ar fi dat toata suma? Nu-mi place Becali, dar pentru actiuni umanitare te mai uiti de unde vin banii?

De prost gust...

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by emicris

Nu vreau sa stiu ce e in sufletul Lianei cand vede in ce s-a transformat drama familiei ei.

mama zmeilor emi si adi

Asta sa fie ultima ei grija!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Mai,astea mereu nu incap una de cealalta,sint penibile rau,nu au nici un pic de mindrie.Oare cind vor invata sa adopte o atitudine diplomata,numai dive nu le pot numi.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Despre cele 2 stiu doua lucruri certe-ca apar la tv si au ceva bani.In rest,diplomatie,tact,eleganta,pe alocuri pina la moderat...Regretabil ca o cauza nobila s-a transformat in circ!Iar alde Turcescu et comp le-au chemat sa-si faca audienta si nimic mai mult!Cit despre madam Brianna nu o are la suflet pe Mihaela de cind prezentau impreuna Duminica in familie si zburat repede...Esentialul e ca fetita sa se faca bine si cit mai multi copilasi fara parimti cunoscuti sa poata beneficia de ajutor rapid si de calitate!Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

E cazul sa apara noi "dive" sa infierbinte publicul romanesc, ca astea 2 sunt deja atzoase, galagioase si dupa mine si plictisitoare. Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

2 tampite , omu` are nevoie de bani si ele se cearta. numai la noi se putea intampla asa ceva si numai intre cele doua.

belutza

http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html -- votati-l pe mitzu pagina 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

quote:
Originally posted by irisM
...Dar cert este ca tata mai mare ca Raduleasca rar iti e dat sa vezi.Paruiala este punctulei forte.Vezi scandalul cu Daniela Nane...Acum si cu Andreea Marin.
nici de scandalul asta nu am auzit.ma intreb pe unde traiesc???ca nici de problemele cu Andreea nu stiam(defapt nici acum nu stiu de unde provin?)nu ca n-as putea dormi dar de'un pic de circoteala....

Mergi la inceput