Caz umanitar transformat in scandal cu dive
Raspunsuri - Pagina 3
Marina spune:
basca ca mihaela a zis la realitatea in alta emisiune si am auzit-o cu urechiusile mele ca le0a spus domnilor prigoana si becali ca se descurca in acest caz particular dar ca le da alte doua cazuri de copii cu acelasi diagnostic unde donatiile lor sunt mai mult decat binevenite. Si sincer nu i-am auzit nici pe Becali nici pe Prigoana plangand prin presa drept care banuiesc ca au inteles motivatia.
Si apropo de cum le intorcem din condei nimeni nu a refuzat donatia Andreei Marin , cu gurita ei a zis ca a vrut sa doneze in contul dat de B1 si nu in contul mihaelei
Theiuta spune:
quote:
Originally posted by Cameliaquote:
Originally posted by ligeea
la toata aceasta tevatura se ridica cateva semne de intrebare
Am auzit-o pe MR la tv spunand ca da . a fost sunata de prigoana si de Becali care doreau sa suporte tot tratamentul micutei dar ea i-a refuzat deoarece vroia ca aceste sume sa se stranga prin ,,solidaritate de breasla ? dar ca le-a promis respectivilor ca in cazul in care va mai fi nevoie de banui o sa-i anunte
Nu inteleg , daca Liana Stanciu a autorizat-o - ass cunm tot ea a spus sa faca campanie pentru bani, ce importanat avea de unde vin ? Puteau sa fie si din Off shore , erau bani pentru tratament si basta . Conta cumva mai mult faptul ca ,,ii lua fta Becali cu suma sau ce ?
Eu am inteles foarte bine gestul Mihaelei.Solidaritatea de breasla a fost un motiv subsidiar.Motivul principal a fost altul.Si anume, faptul ca gestul respectiv ar fi avut pentru Becali un profit electoral.Se stie ca cei doi (Prigoana si Becali), din motive diferite, sunt mereu in goana dupa imagine.Iar Mihaela nu a vrut ca aceastia sa-si faca astfel imagine.Mi s-a parut foarte bine ca i-a trimis sa ajute cu acei bani alti copii in conditiile in care la ora la care ei au venit cu ofertele, ea avea deja necesarul colectat si inca multi bani promisi.
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
In cazul asta nu au aparut Prigoana si Becali ca salvatori, ci a aparut ea...sufletul campaniei...hm!
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
Theiuta spune:
quote:
Originally posted by Marina
basca ca mihaela a zis la realitatea in alta emisiune si am auzit-o cu urechiusile mele ca le0a spus domnilor prigoana si becali ca se descurca in acest caz particular dar ca le da alte doua cazuri de copii cu acelasi diagnostic unde donatiile lor sunt mai mult decat binevenite. Si sincer nu i-am auzit nici pe Becali nici pe Prigoana plangand prin presa drept care banuiesc ca au inteles motivatia.
Si apropo de cum le intorcem din condei nimeni nu a refuzat donatia Andreei Marin , cu gurita ei a zis ca a vrut sa doneze in contul dat de B1 si nu in contul mihaelei
Marina
Din respect pentru adevar: a zis ca doneaza in contul B1 pentru ca Mihaela a asigurat-o ca nu mai este nevoie sa depuna banii in contul ei, intrucit suma a fost strinsa.Asta s-a intimplat vineri dimineata.Pot sa confirm ca am auzit-o eu pe MR la Magic Fm, vineri dimineata, zicind ca suma a fost strinsa....Asa ca...
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
smillaraaq spune:
mie cel mai penibil mi se pare ca Zana bate moneda pe discretie si ea e cel mai putin discreta...
n-am stiut de prigoana si becali... ma miram eu sa nu se bage becali in seama
rhoneea spune:
Daca P si B au fost de acord sa plateasca operatia eu nu vad buba.Ar fi trebuit sa accepte iar ceilalti bani sa fie donati catre alte cazuri.Cat despre cele doua....Raduleasca intodeauna a cautat nod in papura!
Ba mai mult am citit in libertatea ca U.N.I.C.E.F-ul a refuzat sa doneze bani!
Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien
ramiris spune:
Prigoana a fost ceva mai devreme la Antena 3, la "Rai da' buni" si a spus ca nu-i adevarat, nu s-a oferit sa plateasca suna integrala. N-a spus nici macar ca ar fi avut intentia sa faca o donatie.
Iar despre becali, char credeti ca ar fi facut oferta fara sa faca tam-tam de toti banii?
rhoneea spune:
cititi aici razboiul divelor.http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=190525
pana la urma Raduleasca este vinovata!
Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien
manumanu spune:
Da, Raduleasca e vinovata, dar Zana iesea mult mai bine daca nu se implica direct in circul asta. Putea sa "raspunda" altfel...
Ramonika spune:
Becali cred ca si-a facut destula publicitate electorala cu multe cazuri pe care le-a sponsorizat. nu stiu daca pt publicitate electorala ar fi vrut sa doneze. si trebuie sa fii dus cu pluta sa il votezi pt ca a donat niste bani. nu faptul ca are bani de donat il trimite pe scaunul de presedinte.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by ramiris
Prigoana a fost ceva mai devreme la Antena 3, la "Rai da' buni" si a spus ca nu-i adevarat, nu s-a oferit sa plateasca suna integrala. N-a spus nici macar ca ar fi avut intentia sa faca o donatie.
Iar despre becali, char credeti ca ar fi facut oferta fara sa faca tam-tam de toti banii?
Emisiunea asta chiar n-am vazut-o desi mi-as fi dorit! Hahahaha! Deci e clar: Raduleasca e omul cu 2 fetze! Am spus-o si o mai spun!
Doamne fereste!!! cum naiba a putut sa minta in halul asta???
O graviduta in al-!!!
Biby
34+ Bogdan Alexandru