Suceava! (20)
Raspunsuri - Pagina 3
ilincalif spune:
si fiindca e zi de sarbatoare.LA MULTI ANI tuturor celor ce isi serbeaza azi numele, sa fie sanatosi si la punga grosi
hai sa ridem putin :
Barbatul: In sfarsit. Am asteptat asta atata timp.
Femeia: Vrei sa plec?
Barbatul: Ai inebunit? Nici sa nu te gindesti la asta.
Femeia: Ma iubesti?
Barbatul: Bineinteles! Tot timpul!
Femeia: M-ai inselat vreodata?
Barbatul: Doamne fereste! Bineinteles ca nu.
Femeia: O sa faci sex numai cu mine?
Barbatul: Sigur ca da. Cu orice ocazie.
Femeia: O sa ma lovesti vreodata?
Barbatul: Ai inebunit?
Femeia: Pot sa am incredere in tine?
Barbatul: Da!
Femeia: Iubitule!
si acum cititi de jos in sus
alta :
Tatal intra in camera fiicei sale si gaseste o scriosoare pe pat. Avand deja ganduri negre, desface totusi scrisoare si citeste:
Dragi parinti,
Cu parere de rau va anunt ca eu am fugit cu noul meu prieten. Am aflat ce inseamna adevarata dragoste si el este un dragut cand gonim goi cu motorul cu toate piercing-urile, cicatricele, tatuajele care ii acopera tot corpul! Dar nu e numai asta. Sunt insarcinata si Ahmed zice ca vom trai fericiti in rulota lui din padure. Vrea sa avem multi copii, ceea ce stiti ca imi doresc si eu.
Am invatat ca marijuana nu face rau nimanui asa ca o crestem pe langa casa pentru el si prietenii lui care ne aduc toata cocaina pe care ne-o dorim. Intre timp ne rugam sa se gaseasca leacul pentru SIDA, in asa fel incat sa se faca si Ahmed bine. Sa stiti ca merita! Nu va faceti griji in ceea ce priveste banii. Ahmed a aranjat ca eu sa joc intr-un film pe care il fac prietenii lui Leroy si Jamal in pivnita. Deocamdata castig 50 $ pe scena, dar pot sa iau inca 50$ bonus daca sunt cu 3 barbati si un bonus de 100 $ daca se foloseste un cal. Ahmed a zis ceva si despre niste caini, asa ca am mai multe posibilitati. Mama, sa nu-ti faci griji pentru mine, de acum am 15 ani si stiu sa am grija de mine. Dupa cum vezi eu si Ahmed ne-am gandit la toate! Intr-o zi o sa trecem in vizita pe la voi sa va cunoasteti nepoteii. Ahmed chiar se gandea sa-si puna un atas la motor ca sa putem veni cu toti o data!
Va pup pe amnadoi
Fiica voastra, Maria
....................
PS. Tata, am glumit......... sunt la vecini, ma uit la TV.
Voiam doar sa iti arat ca sunt si lucruri mai rele in viata decat SA PIARDA ROMANIA IN MINUTUL 90 DIN NOU!!!
Ion afla ca mai are de trait doar 24 ore. Ii spune sotiei si ii propune sa mai faca o data dragoste. Ea este de acord. Peste 6 ore, Ion ii spune din nou:
- Iubito, stii, mai am doar 18 ore de trait. Crezi ca am putea sa mai facem dragoste inca o data?
Sotia este din nou de acord. Cand se duce la culcare, se uita la ceas si vede ca acum au mai ramas doar 8 ore. Atunci ii spune sotiei:
- Iubito, te rog... inca o data inainte sa mor.
- Bineinteles, dragul meu... Apoi sotia se intoarce cu spatele si adoarme. Ion, agitat, nu poate adormi! Vede la un moment dat ca au mai ramas 4 ore. O trezeste pe sotie:
- Iubito, mai am doar 4 ore. Crezi ca am putea... Sotia se ridica si spune:
- Uite care e treaba Ioane, eu trebuie sa ma scol maine dimineata, tu nu!
ilincalif spune:
pentru MEG si nu numai
2 articole din Dilema, tema era CREDINTA SI IPOCRIZIE
http://www.dilemaveche.ro/index.php?nr=192&cmd=articol&id=6822
si
http://www.dilemaveche.ro/index.php?nr=192&cmd=articol&id=6775
(o sa mai fie!!!)
simina2005 spune:
La multi ani! pentru cei ce se cheama Mihai sau Mihaela sau alte derivari, Gabi, Gavrila si ai lor din alai!
Sa va mearga toate ca pe roate si sa aveti sanatate si mult spor.
Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...
Jurnalul meu
Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)
Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceia ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!
megbeng spune:
m-am vopsit..sunt roscata!
cine se serbeaza azi..va asteptam aici cu torturile de rigoare!!!!!
fug sa citsc articolele!!
meg,dematei(9.02.2007)
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Ioana, m-am amuzat citind bancurile tale, sunt tare haioase.
Meg, ma bucur ca te-ai vopsit, intr-un timp si eu o tineam numai pe roscat.
Ma duc sa citesc si eu articolele.
Va doresc o zi buna!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
megbeng spune:
matei al meu face azi, pe 9... 9 luni!!! inca putin si-mi cere bani de discoteca!
meg,dematei(9.02.2007)
geta_sava spune:
Buna fetele din Suceava!
Eu nu prea apuc sa intru si sa citesc tot ce scrieti voi. Azi am "rasfoit" si am vazut ca asteptati Craciunul. Si noi Emilia se uita cum ninge si ma intreaba daca vine mosul... si suntem pentru brad natural... chiar daca mai curge dar miroase a bradut...
Acu o rugaminte... noi iar cautam bona la fetita... daca stie cineva... daca a auzit cineva de cineva... de o "tanti".... am fi bucurosi sa ne raspundeti.
Zona e gara Burdujeni .. dam si anunturi peste tot in disperare de cauza.
Multumim si sanatate la mamici si la copilasi.
megbeng spune:
am intrat pe DC...si am vazut pe prima pagina o poza pusa de danarosu...DANAAAAAAA!! mai da-ne un semn, ceva!!!
se apropie doua aniversari: kali si turtita!! musai trebuie lista cu sarbatoritele fiecarei luni...
meg,dematei(9.02.2007)
kali spune:
Buna searaaa!
Cu scuze pentru intarziere, vreau si eu neaparat sa urez "la multi ani" celor care si-au sarbatorit ziua.
Noi suntem bonavioare, asa ca suntem consemnate in casa... da' ne facem noi bine si recuperam.
Eu- intr-o stare ciudata: obosita din cauza noptilor nedormite, agitata si nervoasa, dar cu un sentiment dubios ca urmeaza sa se intample ceva memorabil (de as sti si ce, bine ar fi)... toate astea amestecate si cu putina stare de bine: am terminat de varuit camera Alexiei si, in asteptarea mobilei noi, am lipit abtibilduri cu printese fosforescente, oitze si margarete- ceea ce ne-a facut o maaaare placere.
Printre siropele, tuse si maraieli va doresc un we. linistit, multa sanatate si trimitem si pupi la pitzigoii mici.
Apropo' de Craciun, inca nu ne-am hotarat ce brad o sa avem, da' ne-am facut stoc serios de jucarii (tinand cont ca mosu' ne aduce si cei 2 anisori ai Alexiei), asa ca macar de-o grija ne-am luat. Oricum, nerabdarea de a o vedea "face to face" cu mosu' si de a ma bucura de bucuria ei- e maaare iar timpul trece din ce in ce mai incet, asa cum se intampla de obicei cand astepti ceva cu interes.
Pup!
Oana si Alexia Ioana (25.12.2005)
cattalina spune:
Buna
geta_sava ti-am scris un mesaj pe private in legatura cu bona
O duminica frumoasa tuturor ....atat cat a mai ramas din ea:)
cattalina lui Dragos (23.07.2004)
http://new.photos.yahoo.com/cattalina2020/albums/