***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Super Blogul lui Gramokid

petit_ange doamne cat de dulce e.cum se uita ea la tort.

Am urmarit si filmuletul cu ziua lui DAVIDUTZ pozele de la ziua MAYEI - mica0307 (frumoasa foc si fata ta) si deja sunt invidioasa.Eu chiar nu am sarbatorit cu adevarat ziua lui ALEXUTA, in plus: face si vaccinurile "cadou" de ziua lui.I-am luat doar cate o jucarie.Parca ma simt prost.Trebuie sa iau aminte.

Pozele lui Nicole-Amber m-au dat pe spate.Cat de dragalasa.E o minunatie.O adevarata printesa.

Kid imi place cum se spala Vladut pe dinti, scumpic tare si baiatul tau.Apropo e periuta speciala pt. bebelusi?
Pupici multi pentru : CIUFULITA DE ANA(MADI)- frumoasa foc, DAVID(ambii)unul plangacios dar dragastos si amandoi "baiat mumos" si pentru toate fetitele si baieteii de la care imi cer scuze ca nu i-am enumerat , dar deocamdata doar pozele astea le-am vazut si nu m-am putut abtine sa nu le comentez,
si nu in ultimul rand pentru SOSO pe care vreau sa o sarut in mod special si cred ca nu se supara nimeni.

AM DOI DINTI

ALEXICI SUPARICI

POZE ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Buna seara mamici si capsunici.
Sunt in urma rau cu cititul, in timpul saptamanii nici nu reusesc sa deschid DC-ul. Asa ca habar nu am despre ce se vorbeste pe aici si nu va pot da nici un raspuns.
Am intrat sa va rog si eu sa ma ajutati cu un raspuns. De sambata am inceput si eu sa-i dau suculete lui Andrei, pana acum i-am dat mar si de sambata vreau sa incep si cu morcov. Intrebarea mea este voi cum stoarceti morcovul: tot pe razatoarea de sticla ca si marul sau in storcator de fructe cu site metalice?
Va pupam si sper sa am timp mai mult zilele urmatoare sa va citesc si sa mai scriu si eu cate ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Chowpersa, multumim pentru aprecieri , esti draguta.Si noi am vazut dintisorii, si noi ii asteptam sa putem sa zimbim cu ei...sa vezi atunci poze !!!

Da, si eu ma intreb cum se face sucul de morcovei...

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007 )
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA

Mergi la inceput

Eu in storcatorul de la robot, cere are "sita" de plastic.Nu cred ca are importanta daca e metalica.

AM DOI DINTI

ALEXICI SUPARICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Vali5, si eu mi-am dorit o fetita cu ochii albastri, insa in familia noastra doar socrul meu ii are albastri. Aaaa si bunicii mei! Insa s-au inchis ... acum speram sa raman verzi ca ai mamei mele (asa par ... un verde inchis), insa cred ca vor fi totusi caprui ca asa ii am si eu si sotul meu! Cum prepari faina de orez???

LA MULTI ANI, Ali24!

Liviana, imi pare rau pentru dinte. Eu sunt obsedata de dinti frumosi si sanatosi, asa ca iti inteleg necazul! Buna schema, multumim!

Kay, esti tare haioasa! Esti grozava si ai un stil deosebit de a povesti! Citesc cu drag postarile tale! Sonioara!

Chowpersa, suplimentul revistei Mami e cu retete pentru bebei, pentru diversificare. Dintii lui Alex sunt minunati!

Angelabv, multumim pentru index! Am gasit subiecte pe care nu le citisem!

Gravidutza, multumesc pt idee ... caut maine revista cu cd.

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Tot nu m-am lamurit io fetelor ce trebuie sa iau.Adica imi trebuie ceva care sa si stoarca fructe/legume si sa le si paseze pentru piureul de fructe/legume !Aaaaaaaaaa si sa ocupe si putin spatiu ca la noi acasa nu prea avem mult loc.Cred ca vreau prea multe si trebuie sa cumpar ceva ca la jumatatea lunii incepem cu suc de fructe.Cica primul este morcovul si apoi vine marul.
Pe 1 ianuarie ma duc la lucru si mi se rupe sufletul de STEFAN.MA CONVINS SA MA DUC DOAR FAPTUL CA LUCREZ 12 CU 48 SI ASA LIPSESC DOAR 2 ZILE PE SAPTAMANA DE LANGA EL.cHIAR SI ASA AM SUFLETUL MIC,MIC!tREBUIE SA-I BAG CEVA DE PAPA CA SSA POATA SA STEA SI FARA MINE .dESI MI-L VA ADUCE SI LA SERVICI PENTRU O POTRIE SAU 2 DE TZATZY

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger

minunea noastra Stefan 13.06.2007

Mergi la inceput

Multumesc MOTANNEL am sa o iau.Deobicei cumparam revista, de vreo 3 luni nu am mai luat-o , cand eram gravidutza nu ratam nici un numar din tot ce aparea cu BB-i dar acum nu prea mai am timp pentru nimik, nu ma lasa rasfatau' , asa ca doar cand sunt la servici mai am timp si de altceva. Doxinu eu lucrez 24 si am inceput serviciul cand ALEX nu implinise 3 luni si inca mi se rupe sufletu' cand plec dimineata de acasa si sun permanent sa vad ce face, e greu f. greu.

AM DOI DINTI

ALEXICI SUPARICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Motannel, mentionai de aceea revista , sunt multe informatii pe site-ul cu acelasi nume

Pentru fetele "de afara" si nu numai !!

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007 )
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

chowpersa felicitari pentru dintisori.

doxinu www.altex.ro/?domeniu=Electrocasnice%20Mici&gama=Storcatoare&subgama=Storcatoare%20fructe&model=HR1840" target="_blank">uite ce am cumparat eu. Mi se pare foarte ok. Folosesc storcatorul pentru sucul de morcovi + mar si o sa folosesc blenderul pentru pasarea supitelor. SI eu tot pe principiul asta l-am luat. Sa fie cat ma practic si sa ocupe loc putin.

Am imbracat-o pe Maya in seara asta in costumul de Halloween.

Si ne-au facut o vizita Darius si Alina24.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Buna seara capsunici!
Ne-am externat si noi de luni dar am avut o gramada de treaba pe acasa, am spalat cateva ture la masina, am calcat, am facut mancare, curat....ca doar venisem de la sanatoriu, odihnita. Andrei este bine, nu i-a mai iesit nici o bubita, sper ca a trecut cu bine de episodul asta urat de alergie. Nu mai stiu ce v-am mai scris asa ca o sa va spun pe scurt cate ceva despre noi... Saptamana trecuta i-am amestecat lui Andrei la o masa (din cauza ca ramasesem in pana si mai dura pana ajungea sotul acasa)2 masuri de lapte Nan cu 4 masuri de Milumil. Cam in 2 ore de la masa i-au aparut doua bubite pe obraz si cateva pe gat. Va scriam atunci ca nu mi se pareau in ordine si urma sa merg a doua zi la medicul de familie, numai ca dimineata era mititelul plin de bubite pe fata, pe gat, pe manute si pe picioruse. Cei de la spital spun ca nu are legatura cu faptul ca am amestecat 2 tipuri diferite de lapte desi eu sunt convinsa ca asta a fost...Mancase o saptamana din laptele ala, terminase o cutie de 900 g fara sa-i iasa nimic pe piele.... Ne-am internat si am trecut pe Milumil HA la recomandarea medicului, numai ca dupa 2 mese a inceput sa aiba bebe scaune proaste asa ca nu m-au lasat sa continui nici cu acel lapte. Ne-a trecut pe supa de morcovi, 150 ml la o masa, desi puiul nu mancase in viata lui decat lapte (ne-am diversificat de urgenta ) A tinut regimul asta trei zile, timp in care l-a durut tare burtica si s-a constipat. Apoi am inceput sa adaugam cate 20 ml lapte Milumil in supa de morcovi, in fiecare zi crestem doza cu inca 20 ml, astazi a mancat 80 ml lapte si 130 ml supa morcov. Vineri mergem sa facem testele alergologice si atunci vom sti exact ce avem si ce nu avem voie. Cat a stat in spital i-au facut injectii cu cortizon, la inceput in vena, la 6 ore si apoi in muschi la 12 ore. Mi-era o mila de el mititelul, este plin de vanatai si intepaturi, cat am stat in spital nu a mai zambit si nu a mai gangurit de ma si speriasem... Dar de cum am ajuns acasa s-a remediat situatia, e vesel, mananca si doarme bine.

Pepsi, am primit mesajul tau, iti multumesc din suflet ca te-ai gandit la noi. Vineri voi sti sigur la ce e alergic. Se pare ca totusi nu e alergic la proteina din laptele de vaca din moment ce acum mananca si nu-i iese nimic pe piele, nu?

Pupici capsunicilor, promit ca citesc maine din urma cat pot si mai scriu. Acum ma duc la nani ca sunt asa de obosita...
Scuze ca m-am intins atat...

Mergi la inceput