Mamici de Martie-Aprilie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Am revenit....

Am citit in fuga ultimele 2 pagini, si vreau sa zic ca mi-ati facut o pofta de salata beof si muraturi...dar pe mine ma asteapta iubitul meu cu pastrama...abia astept

Am fost la medicul de familie, care mi-a spus ca pentru recomandarea de 6 ore pe zi la munca ii trebuie o scrisoare medicala din partea medicului ginecolog.Am sunat-o pe d-na doctor ginecolog si mi-a zis ca nu stie foarte bine care e treaba ,dar s-o sun peste o zi sau 2 ca se intereseaza si-mi spune...,dar ea credea ca abia dupa 24 saptamani se poate asta.I-am trimis apoi sms cu art 13 din oug96/2003 si mi-a raspuns tot prin sms ca acest lucru este posibil cu acordul medicului de intreprindere......si sunt tare suparata....ca nu cred ca stie bine, dar o sa o conving cand m-oi vedea cu ea fata in fata, nu mai mor acum o luna cu 8 ore pe zi...nu-i asa? voi cum ati reusit cu astea 6 ore ca eu vreau neaparat..!!!

Va salut si va pup pe toate si ma grabesc sa inchid calculatorul ca sa plec acasica..

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2

Nicol14+ si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am vorbit cu Simo, este bine si ea si Lucas, dar este foarte ocupata! Va pupa pe toate.

CLAU 22 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Stati ca pana am scris eu , s-a mai postat cate ceva.

Pidana- cum anume s-a purtat cu prietena ta?As vrea sa stiu mai multe, daca vrei sa-mi spui,iar in legatura cu eco,nu stiu cat e pretul acolo la policlinica, dar e valabil tariful pt cele negravide,iar noi avem gratuitate ca nu suntem la particular,dar eu i-am dat cand 500 cand 700 ..depinde de toane..oricum imi convine si scap mult mai ieftin decat daca m-as duce la un cabinet particular.
Oricum, eu ma inteleg super bine cu ea, o simt destul de aproape de mine, chiar daca la inceput aveam momente cand mi se parea fitzoasa,...dar ca tot omul, mai are si ea toane..

Acum chiar ca va pupic

PA PA

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2

Nicol14+ si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Nicol stai ca nu inteleg... medicul de intreprindere??? ce e ala? Medicul de familie ar fi putut sa-ti dea recomandarea si fara hartia de la ginecolog. In general ei nu prea se ocupa de astea, de aia nici nu stia doctora ta despre ce este vorba. Ei nu au treaba cu birocratia asta. Hartogaria intra in atributiile medicului de familie.
Atata timp cat in lege nu este specificata nici o limita de varsta, treaba cu 24 de saptamani, cade. Dar nu prea vad care este treaba medicului de intreprindere??? Asta e un fel de medic pentru medicina muncii?

Clau multumim de stire . I-am trimis si eu un sms acum vreo 2 zile, dar nu mi-a raspuns. Ma bucur ca e bine!

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mami_papatot, te oblig sa te faci bine!!!Doar esti in "trimestrul de aur", in care zburam, nu?? (se vede...)
vad ca v-a apucat nostalgia liniutelor. La mine cel pozitiv a fost al doilea, primul il facusem cam devreme, asa, de control, pt ca era a doua luna cand nu ne pazeam, a iesit negativ, apoi au inceput dureri mari de burta, m-am dus la ginecoloaga cu gandul ca oi fi facut vreo anexita si cand ea mi-a pus testul in brate am zis "noo, trebuie sa-mi vina ciclul" si ea s-a uitat, mi l-a varat sub nas si a zis: "2 liniute. Stii ce inseamna asta, da?" In fine, la acel moment nu prea a fost loc de mare bucurie caci dra era destul de precauta, mi-a dat tratament si m-a pregatit si pt o eventualitate nefasta. Oricum insa, pe drum la intoarcere mi-am luat inca un test care a iesit intens pozitiv si asta mi-a luminat ziua si mi-a dat curaj. Si eu le pastrez pe ambele, tot la medicamente si am de asemenea dosarel cu absolut toate hartiile facute pana acum. E oare de mirare ca simtim si actionam la fel?...
Nicol, si eu am 2 chisturi ovariene plus un mic fibrom uterin, iau Utrogestan de la inceputul sarcinii continuu, se pare ca deja au regresat toate. Bun, 7 cm e destul de mare dar eu zic sa-i spui prietenei sa nu se nelinisteasca prea rau, trebuie tinut sub urmarire si tratat medicamentos.
Va pup, ma duc sa dorm un pic ca mor...

naty 17+ cu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Harnice mai sunteti la scris!
Ursuleata felicitari pt baietzel!!!!
Si eu ma duc marti la eco. Initial trebuia sa merg peste 2 sapt, dar doctora mea nu va fi in clinica atunci. Am niste emotii cat casa....sper sa-mi cofirme de data asta ca va fi baiat.
In privinta ingrasarii, eu am pus 1kg si ceva in 3 luni, aproape 4. Acuma am ganduri daca bb se incadreaza cu masuratorile in cate sapt am si daca e bine sanatos...offf abia astept sa vina ziua de marti.

15 cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Va poftesc pe ramurica 36!!

Ela.. in 19+ cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

ce face fetele? nu schimbati ramurica, pentru ca vreau sa va spun si eu povestea liniutelor si nu vreau sa ramaie necitita ... as schimba eu , dar habar nu am cum se face...

mami_papatot 17+

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://images.amazon.com/images/P/B0000C2INM.01-A384KJXVVDRTP5._SCLZZZZZZZ_.jpg

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput