Mamici de Martie-Aprilie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Clau, nu am postat DVD-ul Bombonicai, ca, sincera sa fiu, n-am avut timp. Ma gandesc ca, dupa ce voi merge la morfo-fetala, imi va da alt DVD si il voi pune pe ala (daca va fi totul in regula cu bebe).

Si eu pastrez 2 teste de sarcina. Incercam de vreo 8 luni sa avem un bebe si, la inceput, in necunostinta mea, credeam ca se va intampla imediat, dar ... am facut multe teste in primele luni si deja le uram pentru ca se incapatanau sa-mi arate o singura liniuta. Chiar ma uitam in lumina bine-bine, doar-doar oi vedea vreo urma din cea de-a doua liniuta. Aveam niste emotii inainte sa fac testul de ma durea burta. Dar, in ultimele 2-3 luni mi-am promis sa nu mai fac testul de sarcina decat daca am o intarziere de minim 7 zile de la data la care ar fi trebuit sa-mi vina ciclul. Din cauza n-am crezut cand am vazut cele 2 liniute. Eram la Tarttoria, in Amzei, cu nasa si o prietena foaret buna, aveam testul in geanta, dar nu-mi venea sa-l fac. Mi-era frica de o noua dezamagire. Convinsa de prietenele mele am mers la baie si l-am facut, dar nu am putut astepta ceel 5 minute minime ca asteptau niste fete la toaleta. Am luat repede testul, care lucra in timpul asta si am mers la masa ... fetele se uiatu la mine cu ochi intrebatori si eu, dezamagita, le-am spus ca n-am putut astepta sa vad rezultatul ca a trebuit sa ies din toaleta. Prietena mea il ia si-l deschide. Ii zic, speriata :"Aoleu, nu trebuia sa-l deschizi! N-au trecut nici 2 minute, trebuie sa stea cel putin 5 minute." Dar, ea, mirata, spune: "Pai cum? Ca deja sunt 2 liniute clare!" Mi s-au inmuita picioarele, ne adusese si pizza, dar ... cine se mai gandea la foame, la pizza ... doar primisime cea mai frumoasa veste din viata mea ... urma sa am si eu bebele meu mult dorit.
M-am cam lungit la vorba, dar, m-am emotionat atre mult retraind aceste momente si cuvintele se scriau de la sine.

Vreau si eu sa va asigur, inca o data, de dragostea mea. Sunteti atat de importante pentru mine si, alaturi de voi, aceste 40 de saptamani sunt si mai frumoase. Va multumesc din suflet si va pup mult pe toate.

Laly 19+ Maria Clarinda

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

fetelor, eu sunt lovita rau de tot in freza... m-am trezit pe la 7:30 si m-am mutat in sufragerie si de atunci ma tot intorc de pe o parte pe alta ... mai mult am dormit, am motait pe aici pe canapea si doar foamea a reusit sa ma ridice ... acum iar ma doare capul, as bea intr-una dar nu-mi place nici apa si nici sucul de portocale, ca altceva nu am in casa si afara nu ies nici batuta ...

si eu aveam in plan sa fac astzi o salata de cruditati ca mi-am cumparat ieri varza alba, telina,morcov, porumb .... yummi...dar nu ma pot tije pe picioare ... si cand mai vad si fotoliul asta cu haine necalcate de 2 saptamani, ma apuca batzul ...

mami_papatot 17+

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://images.amazon.com/images/P/B0000C2INM.01-A384KJXVVDRTP5._SCLZZZZZZZ_.jpg

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Clau, felicitari inca o data pt bebelina!E foarte simpatic filmuletul!
Nicol, sa stii ca si eu am ramas gravi avand 2 chisturi pe ovare si pana acum totul e bine... Dr mi-a zis ca se vor resorbi, dar, in acelasi timp mi-a dat tratament cu utrogestan macar pana la 12 saptamani, care sa hraneasca embrionul. Deci, trebuie tratament!

Ioana
23+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ursuleata, felicitari pentru baietel!!
Zoze, pupici de la David! Am vazut si eu de ieri ca mamicile de sept-oct se pregatesc sa treaca la scutece... si ca mamicile de nov - dec s-au pus pe nascut... Ce emotie!!!

Fetelor, apropo de ce spunea Roxana, cu ingrasatul... Eu n-am niciun kg in plus pt ca in primele 3 luni am slabit 4kg si apoi le-am pus la loc... Si n-am mai tinut demult regim alimentar, deci mananc ca si inainte de sarcina... Cred ca riscul de a se ingrasa f mult il au gravidele care inainte sa rmana tineau cura de slabire...sau nu mancau prea mult... Oricum cred ca in curand o sa incep sa ma ingras si eu... am timp destul

Ioana
23+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Ioana - eu de regula am 50-53 kile si mananc fara rezerve. Far vad ca in sarcina ma fac cat China

Roxana 23 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Eu deocamdata am pus doar 3 kg in plus - desi le simt ca si cum ar fi fost 50!! Barbate-miu imi spune in schimb ca am slabit, si ma tot indoapa cu mancare.
Am vazut undeva un grafic al greutatii in sarcina, si cresterea e impartita asa:
I trim - 10%
II trim - 60%
III trim - 30%

In total cica "ai voie" sa iei 12-15 kg maxim...

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mda, eu cu Razvanel am luat 13 kg, dar acum parca vad ca ajung la 20

Ioana, merci mult!

CLAU 22 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

va pup pe toate,randunici harnicute, va citesc din cand in cand si acum m-au napadit lacrimile ca deh!am citit si eu la indemnul vostru cum isi multumesc mamicile.of, nici nu vad de lacrimi, e foarte emotionant. Doamne, ajuta-ne pe toate sa ajungem cu bebeii sanatosi acasa ca eu numai la asta ma gandesc. nu mi-e frica (nu bravez) de durerile nasterii, sunt panicata de gandul ca poate cordonul ombilical, ca eu mai stiu ce ar putea sa-i faca rau lui bebe. noi, gravidoasele stam cam prost cu hormonii, isi fac de cap! iar la mine, cateodata, sar calul rau de tot
ioana,nu pot spune ca esti norocoasa in privinta kilogramelor, pentru ca stiu ca la inceput ti-a fost foaaaaaaaaarte rau, te compatimesc. mie mi-a fost putin de tot greata la inceput, dar starile de voma se pare ca au inceput acum la mine. de vreo saptamana, nu stiu de ce. a mai patit cineva?
va pup inca o data!

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 23+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

buna ziua randunici!

Felicitari pt Ursuleata si al ei viitor bb-baietel.

Nicol_conte si eu tot la Parau Corina am fost pana acum si ma hotarasem sa nu ma mai duc la ea, mai ales dupa ce mi-a povestit o prietena cum s-a purtat cu ea la a doua nastere (acum un an).
Si apropo de eco, am inteles de la asistenta ca este 75 ron si asa ca m-am simtit si i-am dat.

Ce-mi plac povestile voastre despre cele 2 liniute...
de patru ore ma chinui sa citesc si sa va scriu si eu ca ma tot intrerupe cate ceva la birou. Acum iar trebuie sa plec asa ca va pup si zbor la treaba.

Dana 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Irina am vazut si eu jurnalul asta de care zici tu-la Real-dar era ambalat intr-o folie de plastic si nu l-am putut rasfoi.Ma tenta oricum-dar acum cand am citit cele scrise de tine-numai am rabdare sa ajung sa mi-l cumpar!
Laly ce frumoasa e povestea celor II ale tale!
Mami las' ca vine el randunoiu' si te inveseleste el-o sa vezi!
Ioana am primit pupicii si i-am transmis si bebeloiului meu!
Kya ce m-ai distrat cu indopatul!Pai deh..vrea si omu sa aiba grija de ambalaju' lui bebicu lui!..Eu asa-i zic lui Dan cand ma indeamna sa mananc fructe,morcovei si ardei..ca are grija de incubatorul lui fi-su..ca altfeeel..Sa-l vezi ce se ambaleaza
Marina ma bucur tare de fiecare data cand ne scrii!Am vazut pozele cu BB si copilasii de la gradi!Frumoasa lucrare ati facut voi acolo!!Felicitari!Cat despre temeri..cred ca fiecare avem cate un cui in cap'sor..Ce sa-i faci?!Cum ziceai..cred ca hormonii poarta 90% din vina!
Despre starile de voma-nu prea stiu ce sa-ti spun pt.ca eu nu am patit-o(inca).Incearca sa mananci cate putin-si des!
Dana!
Ieseancoooo(mami de Larisik si bb2)-ce faureeesti?!
Scolaritzooo pe tine cred ca a pus randunoiu embargou,nu?!!Hai ca te iertam!
Randunici ratacitoare-mai vizitati si stolul din cand in cand!

Ela.. in 19+ cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput