Mamici de Martie-Aprilie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Pai , sa va explic cum e cu reducerea programului de munca:

Va trebuie o recomandare de la medicul de familie sau medicul ginecoloc (de obicei o da cel de familie), si o cerere a voastra in care cereti, conform OUG 96/2003 articolul 13, reducerea duratei de munca zilnice cu o patrime. Adica la 8 ore, lucrati doar 6. Veniturile salariale raman aceleasi, si vor fi suportate integral din fondurile de salarii si pensii ale angajatorului. (cuvintele sunt chiar din lege, pentru ca eu ieri am scris cererea).
Este un drept legal al nostru, pe care angajatorul nu are cum sa-l refuze.

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Offf, ce urat este afara fetelor, ploua marunt si e intunecat tare. Eu sunt deja la birou...

Da, puiuca mea e o miscareata dupa cum bine ati observat, eu nu stiu cand doarme ca tot timpul e agitatie la mine in burta! Simt miscari in mai multe parti, cred ca loveste cu toate cele .

Fetelor, am vazut ca mamicile de sept-oct au incheiat odiseea si au predat-o celor de nov-dec. Ultimele lor mesaje la odisee sunt asa de emotionante si pline de melancolie!!!!
Eu zic sa ne bucuram tare de aceasta perioada chiar daca mai avem si neplaceri, caci aas de repede o sa treaca atat cat a mai ramas...Marea majoritate am trecut deja de jumatatea odiseei si sunt convinsa ca o sa ne fie dor de aceasta perioada . Ne-am dorit asa de mult sa fim insarcinate si am reusit , Dumnezeu ne iubeste!

Va pupic pe toate.

CLAU 22 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Nicol bine ca e bebitza sanatos si zburdalnic!
parca ma bate si pe mine gandul cu programul de 6 ore... dar sa mai vedem... ca astia de aici si asa ca nu le convine ca am ramas .. sper sa am rabdare sa trec de lunile care au mai ramas. Doamne ajuta!

stolul!

Mihaela 19+
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Multumim Kya

Si pot sa fac cererea asta chiar daca nu am decat 14+?

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2

Nicol14+ si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Da, Nicol poti sa o faci de oricand. Eu o sa incep cu 6 ore de pe la 20 de saptamani, deci taman mijlocului sarcinii.

Mihutza nu-ti mai bate capul daca le convine sau nu ca ai ramas insarcinata! Sa se spele pe cap cu ideile lor! Tu vezi-ti de tine, si de sanatatea ta. Eu sunt atat de obosita, incat cu greu rezist serile la munca. Conteaza foarte mult reducerea aia. La noi sunt 8 ore doar pe hartie, pentru ca in realitate sunt vreo 10. Dar dupa cerere, la ora 3 imi fac bagajul si pa, la revedere!

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

URSULEATO sa va traiasca feciorul!

ca sa aveti o zi buna va trimit niste bancuri:

la serviciul "personal" se prezinta un barbat;

-va rog sa ma angajati,zice el ca am 9 copii
-bine,bine,se raspunde dar altceva mai stii sa
faci?

doi politai intra intr-o librarie
dupa unmoment de ezitare vanzatoarea ii intreaba:
- ce-i baieti, ploua afara?

ce le impiedica pe blonde sa ajunga la facultate?
-liceul

blankar20cu ANA
http://webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Buna dimineata!
Felicitari mami ursuleata pentru !!
Nicol stai linistita ca o sa recupereze BB timpul asta..Si mie la a doua eco mi-a zis ca-i mai mic cu o saptamana dar la ultimele 2..nici vb.de asa ceva!A crescut voinicul mamei!
Doamne-ajuta prietenei tale sa fie BB bine si sa se dezvolte cumntel acolo in saculetul lui!
Ioana si BB shturlubatic!Auzi la el-sa se joace cu vezica lui mami!!
Clau e o jucausa fetita ta!Nu sta locului o clipa!Mi-a placut faza in care s-a rotit si i s-a vazut gogoshica intre picioruse!
(Lu' fi-miu nu i-am aratat sa stii!!I-am pus mana la oki)
Ce frumos ati petrecut Cami!Bravo!mamica si asii!!
Pupic apasat pt.Mami sa-ti treaca durerea de cap!
multi tuturor randunicilor active si un strigat pentru restul randunicilor ratacitoare-Simo,Cory,Diana,Oana,Flori,Raluk,Violeta,Egnosis,Blanka,Elara,
Varuna,Pucca,Valentina,Chris,dalv,oooff..numai stiiiu..
toate celelalte-pe unde umblati
???!!
Haideti ca azi ma simt mai bine si plec dupa voi cu !!

Ela.. in 19+ cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Apropo de programul redus, se reduce cu 2 ore, dar seplateste ca si cand ai lucra 8. Ideea era cum se poate obtine o asemenea reducere, de la cine trebuie hartie?
Nicoleta

Nicoleta 15 plus si Stefan, 4 ani si 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Zoze, ce-am mai ras!!! Deci i-ai vazut gogoshica fetitei mele. Si ce pudica esti, nu i-ai aratat si baietelului tau, o sa te spun cand se face mai mare!!!

Nicol, felicitari pentru intalnirea cu bebe drag! Si sper sa fie totul bine cu prietena ta.

Ursuleata, asa-i ca-i frumos sa primesti felicitari din toate partile?

Mami, imi pare rau de durerea ta de cap, sa plece mai repede, fir-ar ea sa fie!

CLAU 22 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Deci, in acest moment imi iau bilet de voie si ma duc la medicul de familie.Ca oricum tre sa-i duc si ei eco si toate alea de ieri si vreau sa vb cu ea si de program redus.
Asa ca, tineti-mi pumnii. Sper sa vin cu vesti bune

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2

Nicol14+ si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput