Mamici de Martie-Aprilie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Nicol stai linistita ca bebelusul are timp sa recupereze.
Despre chist pot sa iti spun ca se poate absorbi ,eu stiu ca cu tratament se poate duce o sarcina fff bine la capat.I-a dat ceva medicamente?

anca 38+

Maria Alexandra
poze

AMR MAXIM 7 ZILE!!!!!!!!!

Inca nu i-a dat nici un medicament, o sa hotarasca la urmatorul control ce si cum, vrea sa vada intai cum evolueaza ..

Iti doresc sa ai o nastere usoara si sa vi sa ne povestesti.Cum vei naste?

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2

Nicol14+ si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ririan spune:

FELICITARI PENTRU RANDUNEL,URSULEATA!

20+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eve28 spune:

Buna dimineata randunici
Se pare ca nu sunt singura care ma trezesc la 4 dim si ma foiesc toata noaptea si Sovi si Naty l-i se intampla la fel.Mai rau este ca eu tb sa ma duc la munca la 8 si mai vin seara la 9, va dati seama ce chef de munca am, dorm pe mine toata ziua.Doamne abia astept sa raman acasa!

eve2817+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Neata si de la noi,

in primul si in primul rand felicitari Ursuleato pentru ursuletul mic!!! Si numele e foarte dragut!

Apoi vorbeati de ... eu la capitolul asta sunt varza! Nici un pic de miscare. Daca vin cu metroul la servici, mi se face rau de la atata stat in picioare in aglomeratie, plus ca obosesc foarte repede. Asa ca ma misc intre casa si masina din parcare, si seara intre birou si aceeasi masina din parcare... Rusine sa-mi fie. Dar mereu spun ca o sa ma apuc odata si odata...!
Peste vreo 2 saptamani o sa anunt reducerea programului de lucru, asa ca dupa 6 ore voi zbura spre casa, si sper sa-mi mai ramana si mie o bucatica de zi de trai privat in afara serviciului!

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Ia suneti-mi si mie daca stiti, ce e cu reducerea programului de munca? Stiu ce reprezinta, dar e data de ce anume? Se face numai daca iti recomanda medicul ginecolog sau acum?
Multam fain.
Nicoleta 15 plus

Mergi la inceput

...si eu ma foiesc toata noaptea,ma uit la ceass din ora-n ora , iar de pe la 5-5jumate nu mai am somn, si cand se face ora sa ma dau jos din pat, atunci ma ia somnul....
..cat despre miscare, sunt o mare lenesa, ce mai mergeam o juma de ora pe jos cu Alexia, dar acum pana ajung eu la ea,ea face noapte si nu mai iesim deloc afara dupa amiaza,,,

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Multumesc fetelor din suflet!!!
Nicol, am o prietena care a avut un chist foarte mare si a fost operata cu 3 zile inainte de cezariana. Asa ca sa stea linistita.
Doar ca nu a avut voie sa faca sex deloc.

14+ Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/yq3Fp3.png

http://community.webshots.com/user/ursuleata14

Mergi la inceput

..si eu sunt curioasa cu cum e cu programul redus,cum se plateste? normal sau la cate ore muncim?

EDIT: Ursuleata -multumesc, chiar o sa-i spun prietenei mele sa aiba grija cu sexul

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Neata si de la mine!!!!

Sovi si mie imi place tot ce inseamna arta si cultura chineza, nu am mai apucat sa-ti zic ieri.
Carciuma arabeasca?????Cotlete de berbecut la jar????Vreau detalii ca poate ii fac o surpriza lui bitzu'.Suna super bine.......

Clau am vazut-o pe puiuta ta.Ce agitatie in burtica!!!!!

Ursuleata felicitari pentru

IRINA
+16
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

MULTUMESC BITZA!!
ce frumos este, toata lumea ma felicita
si la serviciu la fel, sunt asa fericita azi.

14+ Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/yq3Fp3.png

http://community.webshots.com/user/ursuleata14

Mergi la inceput