Mamici de Martie-Aprilie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Naty - ce sa mai zic de oboseala...ca eu mai am unul mic de 1 an si 4 luni pe langa mine?? Nu ma plang doar pt ca stiam la ce ma inham cand am decis sa-i mai fac un fratior. Insa am uitat de celelalte probleme...

Roxana 23 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Doamne, Raluca, cand ma gandesc la voi, cele cu copil mic, dar mai ales la tine si CristinaGoji, care ii aveti la varsta asa mica, mi se zbarleste pielea pe mine si mi-e si rusine sa ma mai plang...

naty 17+ cu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

...asa ca hai la culcare!!!
toate randunicile fara discriminare!

naty 17+ cu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Naty saru'mana de explicatie!

nu mai stiu cine a pus link-ul dar video-ul ala cu kiss e trist foc..e si frumos, dar trist...
in rest superbe filmuletzele!!
cat despre video arabesc eu una mor dupa muzica asta si dupa cultura lor... am stat si eu o perioada (cateva luni) in Istanbul si de atunci mi se trage!! si mancarea lor imi place mult!!!!! am vazut live spectacol de dansuri din buric si nu numai.. SUPERB!!! Sultans of the dance se numea grupul! am si CD cu ei ...din cauza ca imi place asa mult ma uit la Clona pe Acasa, si l-am vazut si prima data ... ce sa fac daca imi place... si Amr Diab are ceva soundtrack-uri in telenovica!

Clau super filmuletzul cu Rebeca! sa iti traiasca bebelina!

sa va dau o veste: sambata merg la eco!! yuppy!! nu mai am rabdare!

va pupic de noapte buna pe toate! ma mai uit pe you tube un pic si ma duc la nani!

Mihaela 19+
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

bafta mihutza. De abia astept sa vii sambata cu vesti.
Eu azi credeam ca nu mai trece ziua , sa ajung mai repede la doctor.
Cand am ajuns am asteptat ceva si nu mai puteam, simteam ca mor de nerabdare.

14+ Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/yq3Fp3.png

http://community.webshots.com/user/ursuleata14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna buna!
ursuleata, felicitari pt albastrel!

papacioasa, urmeaza-ti instinctele si vei lua cea mai buna decizie in ceea ce priveste cu cine si unde vei naste. daca ceva mic, minuscul iti va zice NU, atunci nu sa fie, schimb alocul si omul chiar daca e in ceasul 24. daca tot sufletul tau zice DA, atunci da sa fie :). eu nu am avut incredere in instincte la prima sarcina si era sa ma coste, numai ca ingerasii mei nu m-au parasit si au avut grija de mine si de alexutza, chiar daca am avut ceva probleme. medicul imi era recomandat de o prietena (era unchiul ei), numai ca intre noi comunicare era O absolut, dar eu eram mica si bleaga si am crezut ca asa trebuie sa fie, ca ma duc la ginecolog si nu la "ceaiul de la ora 5"...., spitalul era infect, ma refer la CARITAS, prima data cand am avut contact cu el a fost in noaptea in care am nascut, pana atunci controalele au fost facute la S.Militar...conteaza ca am scapat, chiar daca am murit si am renascut de 100 de ori in cele aproape 13 ore de chin si in zilele ce au urmat, cand nu stiam daca puiul meu este infectat cu Streptococ Hemolitic Grup B (al carui purtator eram eu, iar in timpul nasterii au uitat sa-mi puna perfuzia pt ca li "s-a parut ca lucrurile s-au complicat acolo"...caut link-ul cu "povestea"mea despre subiectul asta si daca-l gasesc il postez mai incolo...

acum stiu ce vreau si ce sa astept de la dr care imi urmareste sarcina si cu care voi naste. in primul rand este om, stie sa zambeasca si sa incurajeze, imi inspir incredere si sunt convinsa ca vom forma o echipa adevarata. spitalul jud. ilfov (fost titan) a fost renovat de curand, este foarte curat, personalul este amabil si nu jupoaie pielea dupa oameni. de fiecare data cand am vrut sa "fiu amabila" cu dr., a fost dansa amabila cu mine si mi-a zambit spunand ca nu e cazul si ca ea este multumita atata timp cat bb si cu mine suntem bine....suna frumos, nu??? eu una o ador pe femeia asta! m-as muta la ea in cabinet, asa de bine ma simt cand merg la ea:)

so, cam atat, pe maine noapte, la clubul insomniaceleor:))) se vede ca sunt in concediu, nu?numai ca nu ma pot bucura deplin de el, caci alexutza mea e racita si "de 3 zile incoace/ gura nu-i mai tace,/ iarba nu-i mai place..." si va rog sa ma cerdeti ca turuie, turuie, maraie, tuseste, smiorcaie, etc....

alexutza 4 ani si 16+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pf_.png
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Intru doar sa va spun buna dimi, am o duerere de cap ingroztoare care ma tine de ieri seara ... ieri inainte sa plec in parc am dat si la bobocei ... m-am saturat de durerea asta care ma tintuieste cat e ziua de lunga ... voi incerca sa stau cat mai departe de monitoare, mobile si alte surse deranjante pt ochi ... pupici multi tuturor randunicilor si felicitari ursuletei pentru bebe baietel!

mami_papatot 17+

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://images.amazon.com/images/P/B0000C2INM.01-A384KJXVVDRTP5._SCLZZZZZZZ_.jpg

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Buna dimineatza dragele mele!

ursuleata mersi!
mami multa sanatate si te sa iti mai treaca durerea!

va urez o zi buna la toate randunicile si va pupicesc dulce!

Mihaela 19+
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Buna dimineata la stol!

Ursuleata felicitari pentru baietel, sa va traiasca si sa va bucurati de el!

Am fost si eu ieri la control si mi-a facut si ecografie. Vreau sa va spun ca totul e in regula, nu s-a vazut daca e fetita sau baietel, doar o micuta problemuta am. Bebicul ,dupa masuratori are 13 sapt si 3 zile, nu 14 si 5 zile cum stiu eu dupA UM. Dar si la prima eco care am facut-o ,bebe era mai mic cu vreo 8-9 zile decat credeam noi. Doctora a zis ca nu e nici o problema, asta inseamna ca se mentine diferenta intre cele 2 eco, probabil din cauza ca conceptia s-a produs mai tarziu.Si tind sa-i dau dreptate,deoarece oricum testul de sarcina mi-a iesit pozitiv mai tarziu,nu din prima.

In rest, bebe zburda pe acolo ca o minge de ping-pong dintr-un perete in altul al uterului,nu avea astampar deloc,era taaaare vioi....

Dar ceva m-a intristat ieri.....am fost la control impreuna cu prietena mea cea mai buna, care e si ea insarcinata in 7+ si am luat-o cu mine sa o prezint doctorei si sa se apuce de "treaba". Numai ca la ecografie, i-a descoperit un chist de 7 cm pe ovarul stang,in timp ce sacul vitelin are doar vreo 15 mm. Nu s-a pronuntat inca doctora, dar a chemat-o peste 2 sapt sa vada ce se intampla cu acest chist, ce tendinte are. Oricum, eu am "googalit" un pic pe tema asta si am vazut ca nu e chiar asa de grav,e adevarat un risc exista,dar este operabil din trim II sau chiar la nastere,odata cu cezariana..
Voi stiti ceva mai multe despre asta?

Merg si eu sa citesc din urma,sa ma pun la curent cu ce ati mai facut in ultimele 2 zile.

Zoze -am si eu o rugaminte la tine: modifica tu acolo in lista numele doctorei mele si trece PARAU CORINA in loc de Nicolicea, ca m-am sucit un pic. Corina este doctora care am avut-o in prima sarcina pana cu o sapt inainte sa nasc,dar a plecat in concediu afara din tara si m-a lasat pe mainile d-nei Nicolicea cu care am si nascut. Tare dragi imi sunt amandoua, numai ca d-na Parau are eco la cabibet la Panduri si nu ma costa nimik, iar cealalta ma trimite pe la particulari si pe langa ca costa mult o eco +consultatia la cab particular, ma si plimb aiurea pe drumuri. Si in + Parau este doctor in stiinte medicale si multe alte specializari, si m-a ajutat in prima sarcina cu care am avut ceva probleme.

Hai ca v-am facut capu' mare, voiam doar sa ma explic,ca eu ma simt un pic prost, simt ca sunt cu fundu'-n doua parti..dar nu e chiar asa nu?

tot ce misca si e randunica

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2

Nicol14+ si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Nicol stai linistita ca bebelusul are timp sa recupereze.
Despre chist pot sa iti spun ca se poate absorbi ,eu stiu ca cu tratament se poate duce o sarcina fff bine la capat.I-a dat ceva medicamente?

anca 38+

Maria Alexandra
poze

AMR MAXIM 7 ZILE!!!!!!!!!

Mergi la inceput