Mamici de Martie-Aprilie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Naty, ce intamplare frumoasa (adica, numai intamplare nu a fost ...). Mi-a placut foarte mult si chiar ar fi fosret frumos si bine sa mergi cu fetita ta intr-o zi la Iasi, la Sfanta care te-a ajutat sa ai puiutul mult dorit. Iti doresc din suflet sarcina si nastere usoara si o fetitat dulcica foc, sanatoasa si fericita alaturi de 2 parinti extraordinari asa cum sunt sigura ca sunteti voi.

Laly 19+ Maria Clarinda

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Sovi, interesant videoclip !!!

Simo , merci

Naty, afla de unde ma stii, ca ma maninca

livi +22 Iris Miruna deocamdata

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

NATY,iti doresc din tot sufletul sa ajungi la Sf. Parascheva,eu nu am fost niciodata,dar de vreo2 ani tot vrem sa mergem si nu mai ajungem,am inteles ca e superb! In schimb,am fost in Grecia in pelerinaje la Sf.Dimitrie-Tesalonic,Sf.Nectarie-Egina,Sf.Spiridon-Corfu,Sf.Ioan Rusul si Sf.David cel Batran-Evvia,Sf Anastasia Farmacolita,la Manastirile Meteorei, a si am fost tot in Grecia la Sf.Parascheva cea Veche(ca a noastra de la Iasi e,cea noua),am fost de 3 ori in pelerinaje in Grecia si e superb,e minunat sa te duci intr-o tara ortodoxa,mai ales ca ei ingrijesc altfel bisericile dacat noi!dar,sper sa ajungem si noi la Sf noastra Parascheva

Simo,mamica lui David,21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Naty, pana ajungi la Iasi la Sf Parascheva, vezi ca la biserica Sf Gheorghe (putin mai sus de Cocor) este o icoana mare a ei, foarte puternica. E plasata undeva pe stanga.
Si cu tikerele, stai linistita, sunt cam toate varza! eu l-am pus ca sa nu incurc numaratoarea saptamanilor, ca la asta nu greseste.

Ma bucur ca v-a placut clipul! mie imi plac in general creatiile chinezlor. (in sensul artei si al culturii)

Bitza fata fugarita!

Livy
, suuuper burtica si suuper pisoi! nici eu nu vreau sa "scap" de motan, sunt sigura ca atunci cand mi se pune pe burtica si toarce ca tractorul, ultimul gand care ii trece lui bb prin cap e toxoplasmoza!

Ririan,si mie imi plac clipurile arabesti, e unul din deliciile pt care mergem la carciuma arabeasca. humus, cotlete de berbecut pe jar si ecranul ala mare cu clipuri :)

sovi 14+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Sovi, te referi la biserica Sf Gheorghe vechi, care e oarecum pe o starduta laterala sau la Sf Gh nou, cea de la km zero?
Laly,
Lyvy, habar n-am de unde, asta e si deformatie profesionala, retin extraordinar figurile dar apoi nu mai stiu de unde sa iau oamenii respectivi. Asa ca nu-ti fa mari iluzii ca o sa aflu, dar sigur te stiu de undeva!

naty 17+ cu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Cel Nou, a Brancovenilor

sovi 14+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Aha...
Simo27, in Grecia am fost si eu la Sf Dumitru si atat dar ai dreptate, atmosfera si felul in care au grija de aceste culturi religioase sunt speciale...Dar e pacat sa avem si noi in tara o Sfanta mare si sa nu ajungem la moaste, sa fie pelerinaj doar de Sf Parascheva cand e acolo nebunia de care a povestit Cory

naty 17+ cu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Buna seara gurese randunici!
mihutza frumoasa burticuta ta eu nu am linea negra inca.
ela insanatosire grabnica randunico!Ai incercat sa iei oscilococcinum?Eu am luat si-n 3 zile m-a lasat raceal,stranutul,lacrimatul
ela si nicol va asteptam sa veniti cu vesti proaspete!

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 21+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Buna, randunici! Ma scuzati ca iar n-am mai scris, dar dupa ce citesc toate informatiile date de voi imi pierd toate ideile... Noi suntem bine, si momentan bantui pe net sa ma uit la hainute de bebe...

Ioana
23+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Buna,fetele!Vorbarete ca intotdeauna

Naty, asa cum te gandeai tu la Sf Paraschiva,asa ma gandeam eu la Sf Anton,la mormantul caruia m-am dus de vreo 3 ori..Ultima data,cand eram deja insarcinata dar nu stiam
Cat despre doctori,mai simplu aici,ca nu sti cu cine nimerestiIti alegi spitalul,te duci la momentul cu pricina si vezi tu - cine e de garda.

Eu sunt tare happy,imi simt bebelusa mai tot timpul,mai ales in masina protesteaza de numa'-numa'

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput