Brangelina este iarasi insarcinata
Raspunsuri - Pagina 3
stefany_p spune:
mie nu-mi place deloc de ea..e ffff slaba, are niste maini cadaverice, buzele exagerate..ca actrita e varza, iar de zis ceva inteligent nimeni n-a auzit-o
Cristina_C spune:
Gusturile nu se discuta. Mie, de exemplu, imi place. Si cred ca sunt destui care o apreciaza ca actrita si ca om.
Si are si un Oscar, by the way...
stefany_p spune:
pai mi-am spus si eu parerea..nu stiam ca e un topic de ridicat in slavi pe ia o pauzarea asta
XIO spune:
quote:
Originally posted by stefany_p
mie nu-mi place deloc de ea..e ffff slaba, are niste maini cadaverice, buzele exagerate..ca actrita e varza, iar de zis ceva inteligent nimeni n-a auzit-o
A spus femeia ca arata in halul asta din cauza mortii mamei sale , cred ca e de inteles. Daca vrei sa o analizezi analizeaza cum arata inainte de asta . Btw , buzele sunt ale ei
Cat despre faptul ca nimeni nu a auzit-o spunand ceva intelient
sa inteleg ca sursele tale nu erau pe faza , sau....?
Hai , lasam luma , poti sa o critici cat vrei , ca toi dormim la fel noaptea si in timpul zilei , dar nu cred ca femeia e atat de dedicata in munca gratuita pe care o depune si atat de apreciata din cauza prostiei sale fara margini..ca doar urata ai spus ca e , proasta e ...pt. ce sa o tina lumea pe piedestal?
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
stefany_p spune:
mai XIO, pe forum este o boala care vad ca nu te-a ocolit, se numeste respectarea parerii celuilalt. cum vine unul si nu e de acord cu turma te apuci de turul pantalonilor si sari.doamne fereste, cum de indrazneste sa nu idolatrizeze "diva"? despre ce vrei sa vorbim concret? despre gasca de barbati care s-a perindat pe la fundul ei? despre probleme cu alcoolul si drogurile?hai sa nu mai vorbim despre "cultura" americana care doar atat stie sa promoveze(si aici sunt mumt mai informata decat tine, crede-ma, caci rasfoiesc zilnic reviste americane si canadiene si urmaresc emisiuni si interviuri care in romania inca nu sunt transmise)..angelina cu satra de copii...brad pitt are inclinatii homo..sora lui britney spears ( alta care e pe prima pagina a revistelor..etc..etc..nu stiu care dintre noi e mai putin informata, vad ca n-ai venit cu nimic concret..buzele-s ale ei..merci, stiam si eu (mai urate ca astea, eu n-am vazut..e parerea mea, mi-o exprim si nu improsc pe nimeni)
sanatate si la mai mare!
stefany_p spune:
cat despre"munca gratuita" de care tot pomenesti, stai tu linistita ca nu e deloc gratuita..nici nu stii tu cta publicitate iese din asta si cati fraieri cad pe spate cand aud de bietii copii care au avut norocul sa dea de o asemenea famile extraordinara
angelinajoli spune:
Sincer mie imi place de ea si de Brad.Au o familie frumoasa,cat despre Schilou are ce e mai frumos de la amandoi.
iuliana spune:
stefany-p, nu e vorba numai de copiii infiati ci si de actele de caritate pe care le face in India si in alte tari din lumea a 3-a. Mai documenteaza-te un pic, inainte de a face astfel de afirmatii. Stii ca, dupa ce a murit mama ei, unul din motivele pentru care nu a mai mincat (chit ca era o problema pe fond psihologic) a fost ca ea maninca si sint milioane de copii care mor de foame.
Mie imi place de ea ca femeie si ca actrita. Nu mi-a placut o sg. data (mi-a facut greata, pur si simplu), s-a dat in stamba la un Oscar cu respectivul iubit de atunci cind a inceput sa se pupe cu el de mama focului si a declarat sus is tare ca tocmai terminasera un act sexual in focuri in masina.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
XIO spune:
Stefany , in caz ca nu s-a observat , mesajul meu era unul glumet.
Tu poti spune absolut ce vrei despre oricine , dar cel mai bine este a ai nite argumente cu care sa sustii ce spui.
Cand moare femeia mamei si ea slabeste in ultimul hal nu mi se pare frumos sa vina Y si sa spuna ca e o slabanoaga, si uite cum arata.
Nu e idolul meu , pur si simplu imi place fizicul , si d cand cu toate actel de caritate si adoptatul , atata timp cat le face ma doar undeva ca le face pt. publicitate.
daca s-ar mobiliza toate vedete "pt publicitate" ca ea ar fi extraordinar de bine.
Nimeni nu iti cere sa o placi sau sa faci un colaj cu ea si sa-ti tapetezi dormitorul , doar ca atunci cand critici , fa-o......cu putin respect.
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/