Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (250)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Cuscra-pai o alta femeie nu gasesc decat pt curatenie-deci ins. sa dau 35-45 pe h si face la fel ca mine si e mult(mai nou etajul il fac curat la 2 sapt ca emma e la geta si nu ajungem acolo decat seara pt baie si somn)-sa calce sau altceva nu gasesti decat f.f.greu prin relatzii,iar de acasa nu aduc ca se plictisesc si dupa 2 luni vor inapoi.Cu banii salvatzi fac destule,dc gaseam cu 8-10cad si dura max 3h mai ziceam.
Frunzele le fac doar de 2 ori pe an,in rest dragos tunde gazonul.
Va pup,ma cheama Alex.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Maraki...bat in lemn Dani nu mai are absolut nimic . Nici nasul nu ii mai curge, nici de tusit nu mai tuseste. Suntem la a treia zi de Sumetrolim. Daca totul e ok mergem de luni la cresa sa mai facem o incercare dar parca nu mai vreau eu sa il duc acum..as vrea sa il tin pana in primavara acasa.
Si ca tot mi-am amintit...medicamentele minune ale Sandrei la rosu in gat, orice fel de raceala erau Sumetrolim si Eferalgan. De la 3-4 ani nici nu mai mergeam la cabinet, ii dadeam in cazurile grave Sumetrolim si ii trecea. cand merg la cabinet de multe ori se intampla sa se decaleze programul si stam cate 1 ora la usa. Nu mai am nervi pt asha ceva

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRELA bine ai venit in lumea noastra
Tocmai am pus-o la nani,iar cu circ,evident.
Am crezut ca faza de ieri cu CACA CALTE e un accident ,cand colo e un TIC VERBAL!!!!!!!!!!!!!!!
Orice nu vrea sa faca,sa auda,sa vada etc. e CACA mai nou
"Diana hai la nani"
NU NANI,II CACA PATU!
"Diana te rog taci putin sa auzim pe nenea"
NU NENEA, II CACA NENEA!

Asta chiar nu-mi place deloc,nu stiu de unde naiba a scos-o

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Am gasit in seara asta o metoda sa ii intrerup "concertul" .Ea nu plange deloc,doar zbiara fara nicio urma de lacrima evident - un AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!! Si in seara asta am inceput si eu: BEEEEEEEEEE! Ea :AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Eu: CEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Ea:AAAAAA! dar deja se inmuiase un pic ca ii venea sa rada... Eu:DEEEEEEE! Rezultat: a bufnit-o rasul si s-a oprit!
Ce tolomaca ,ca nu mi-a venit ideea pana acum.Am mai incercat odata asa dar ma oprisem la BEEEE! Ce-or fi zis vecinii ... nu mai conteaza,sa fie multumiti ca n-a durat 15 minute,ci am rezolvat problema in 3 minute

Mergi la inceput

http://www.protv.ro/stiri/social/atentie-cinci-romance-mor-zilnic-din-cauza-cancerului-de-col-uterin.html
Medicul meu de familie cand i-am spus ca as vrea sa o vaccinez pe Sandra mi-a spus sa mai stam putin, sa nu fim noi cobaii care incearca vaccinul .

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Maine e zi de servici. Din nou dupa 4 zile de pauza
Ma bag in pat sa vad un film.
Mirela, bafta, stiu si eu ce inseamna sa nu prea vrei al doilea copil. Sper sa iti treaca si sa il iubesti exact ca pe Dani. tizului.
Noapte buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Am terminat ce aveam de facut, acusi incepe un serial, nici nu stiu daca vreau sa-l vad sau nu, sunt tare zombie azi.
Pai cu controlul la ORL, m-a intrebat sotzul daca nu era beat doctorul...eu cred ca nu. De fapt, se poate sa fie de la masele, ca mereu e cu mana ori in ureche, ori la gura...
Mirela, ce sa-ti zic cu Dani? Rabdare, rabdare...cat suporti. Eu as fi crezut ca din cuminte ce era Diana, se va transforma intr-un dinozaur? Urlete, tipete, muscaturi (apropo de ce zicea Irinatuntza ), imi trage cu un batz pe spate...o dragutza, ce mai!
Si astazi, iar a venit prietena mea cu finutza, pai ce crize de gelozie cand o luam pe aia mica in brate...
Moni, are tic cu Caca? Misto, ce sa zic...bine ca nu injura...am mai vazut copilasi cu p...a in expresii, muream de ras, dar stai s-o vad pe a mea intai..
Denisa, zau asa, acum inteleg cum ti-ai pastrat silueta, eu as zice sa te mai odihnesti din cand in cand, te epuizezi prea mult facand de toate. Si eu cred ca un ajutor nu ti-ar strica, mai ales cu 2 copii, vai mama mea, ca eu nu fac fatza la unul, dar tu esti de apreciat cum reusesti sa te descurci cu 2 si cu treaba in casa .
Maraki, pai ceva tot trebuie sa pape copilul, de regula laptele nu se da, normal ca si iaurtul ar trebui mai rar, dar nu poti sa-l flamanzesti, mai ales daca nu poate sa inghita. Eu i-am dat Dianei si iaurt, bine, ea a avut vreo 2-3 afte in gat, nu ca Marco.
Giova, sanatate lui Marco, sa aveti o noapte linistita!
Cu sora-mea e ok, am vb cu ea azi, analizele sunt bune, era doar o spasmofilie. Vineri se intorc. Pana atunci tot ce-mi ramane sa sper e sa manance bine si sa nu mai fumeze atata.
Azi am tot ametit si ieri la fel. Senzatii scurte, parca se invarte tot cu mine. Asa ca o sa mai raresc si eu tigarile si cafeaua. Doresc sa cred ca nu e altceva...
Ma duc la culcare, vb maine.
Va pe toate si o noapte buna sa aveti!

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

a adormit si marcolino.
ce greu a luat siropul, jumatate cred ca a fost pe el. a trebuit sa-i fac baiata caci era tot lipicios. l-am pus in pat, se uita in jur si incepe:une tati? eu:tati la servici, el:a Adi? eu: da e cu Adi la servici, el:une tati? si tot asa atinut-o o vreme.
caci al meu barbat e cu baietii pe-afara si uite ca fiu-su ii simte lipsa.

Maraki stai linistita ca nu de la reteta ta au iesit beton de tari.
Ingrid mersi, nu prea vrea mare branza...dar coaja de paine o mananca.
irina bine ca mi-ai zis ca ma interesez.
e mortala Sabina cu papucii aia.
Cristina am vrut sa intreb la sensiblu si ca proasta...
Bianca e glicerina cu stamicina, aia simpla nu e buna.
Moni deci si Diana a adormit tarziu...sau inca nu doarme, doar e in pat.
Mirela stai linistita ca e doar o perioada. marco acum nu ne mai bate, dar ne musca. sper sa trecem la fel de repede si peste asta. cum e dani cu bunica? Bona a plecat de la voi, sau mai e pe acolo?
Denisa tare nasol e asa ca nu gasesti menajera. dar Dragos nu te poate ajuta? munceste mult?lasa-l pe el sa faca curat in casa in weekend.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova2" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Si Diana a adormit deja ca am lasat-o singura (altfel ... ),mai greu a fost pana am reusit sa o punem la orizontala.
Mi-am amintit de CANDA ,nasol cu egoismul aparut din senin la FILIP ,dar uite ce se schimba treburile p-aci de la o zi la alta ,de obicei din linistiti ajung agresivi.
Sper sa nu ajunga si Diana egoista si sa sara de faza asta,ca si mie tare mi-e urat de copilasi cand fac asa ,ca sa nu mai zic cum te fac de minune in public Dar cu cum sta? Se pare ca toti trebuie sa isi descarce si energia negativa cumva.
Cat despre faza cu stat la socrii,nu zaboviti mult acolo,nu? E de tranzitie,asa am inteles eu.
GIO si Diana zicea la inceput UNE X? sau UDE X? Acum zice UNDE dar mai "pe nas"

Mergi la inceput

Mai cred ca ar trebui sa facem un panou de onoare in care sa punem o lista cu spiridusii care : nu lovesc,nu musca,nu tzipa,nu pitziga,nu zgarie,nu plang,nu arunca cu pietre sau alte obecte,papa tot,nu-s egoisti,nu strica jucarii sau alte cele etc. si ... nu vorbesc urat

Mergi la inceput