Albinutze si bondari de martie-aprilie '07(47)
Raspunsuri - Pagina 5
karra80 spune:
quote:
Originally posted by mada_rozz
Buna dimi si din partea noastra.
Sa zicem ca sunt la zi cu cititul,dar ma chinui de o luna cred sa scriu 2 vorbe.
Gabi,multumim ca ti-ai adus aminte si de un bebe_rozz.
Absoluta, La multi ani si din partea noastra si multa sanatate si bucurii tie si familiei tale. Sper ca te-ai distrat aseara.
Eu ce sa mai zic de masuri...in general ii cumpar haine de la Obaibi.Geaca de iarna este pentru 12 luni,pantalonii sunt pentru 24 de luni,iar body-urile din Carrefour sunt pentru 18 luni si sunt fixe fixe.Eu cred ca nu exista masuri standard...ar cam trebui sa revizuiasca masurile ca generatiile astea noi cam ies din tipar.
Noi inca nu am fost la revizia de 8 luni,dar ne invartim tot in jurul a 11 kg si 76 cm.
La capitolul progrese stam bine.A inceput sa stea in picioare sprijinit de o jucarie,sau de patutz.Vrea sa se ridice in genunchi dar inca nu are forta.De-a busilea nu merge si cred ca sarim peste.Nici eu nu am mers de-a busilea cand eram mica.Daca il tin de manutze face cativa pasi,dar se simte nesigur.
Mancare...greu nene...ca si Roxanici,sunt mai speriata si procesul de diversificare merge mai greu.Mancam la 5 dimineata lapte,la 8 lapte,la 11 mere sau pere cu branza de vaci, la 2 supa crema de legume cu carne de vita sau pui,la 5 gris cu lapte sau fructe cu biscuiti sau orez cu lapte dar nu prea ii place si la 8 seara lapte Milumil 3.Inca nu am bagat ficatel de pui.
Mananca foarte bine tot ce ii dau,cam 300-350 ml,iar lapte cam 250 ml.
Am pus si eu cateva poze incepand de aici
La multi ani bebeilor care mai sarbatoresc inca o luna!!
Pupici,
Mada si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)
http://b1.lilypie.com/dmDIp2.png
Mada ce jucarie e asta?
Ceva gen premergator din acela de care doars e tine?
de unde l-ai luat ca sie eu as vrea ceva de genul....
Ai flacau mare si frumos sa-ti traiasca...vazut pozele cu el si e un dulce
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 8
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
karra80 spune:
quote:
Originally posted by roxaniciquote:
Originally posted by biky
roxanici- ce zici de un lapte batut in dimineata asta? Sau ti la papat pisicu???? Standardele nu mai corespund ca sunt din vremurile de mult apuse...acum copii sunt mult mai inalti decat acu 20 de ani !!
a iesit super mega bestial iaurtul ala...ma ling pe bot, rares nu....
azi i-am pregatit iaurt cu cereale si mar aburit cu cereale ptr dimi. le-am aruncat pe amandoua si i-am dat lapte is suparata
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Nu fii suparata ca si eu am facut la fel
I-am facut iaurt cu banana si biscuiti..la 8:30..a mancat 50g si gata , fructe de la borca nu a vrut...da pe la 10 inainte sa adoarma a bagat 100ml lapte...asa ca am aruncat si eu bunatate de papa ca as fi halit-o io da is la cura
Luna 8
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
karra80 spune:
DIANA-JORS tu ai dat un site odata cu saltelute de joaca care earu mai ieftine...si erau acoplo mai multe jucarii.....mai stii link-ul?
MAi il ai?
te rog daca iti amintest zi si mie.......
Luna 8
diana_jors spune:
karra: da, eu am dat, dar le gasisem cu google-ul, si acum nu mai nimeresc dupa ce am cautat de le-am gasit mai incerc...
A, mi-au iesit bune legumele si intr-adevar sunt mai bune decat fierte in apa.
Si am vazut si eu toate pozele noi, dar nu vreau sa ratez pe cineva din enumeratie asa ca va rog sa ma credeti pe cuvant
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
iunita spune:
neatza fetilii!
LA multi ani sarbatoritilor zilei!
Va multumim pentru complimente si in mod special parchetul meu ii multumeste lui roxanici ca l-a admirat!
bai..ea nu mananca la fiecare masa asa... baga cam pe la 200g +iaurt cat/daca mai vrea. ieri a fost exceptie si cred ca stiu si de ce, dar mai testez si va spui.
karra80 ce dulce e picasso. mi-a dat bip!
loradin fata babei io nu te cred cand zici de ANa ca e pangarici. uite ma ce dlaguta eeeeee..si radeeeee.. pap un pui mic si dragalash! si pe mami a ei ca merita!
mada_rozz ptiu ptiu ptiu sa iti deochi flacaul. s-a mai "inchegat" si are asa un aer de shmecher...clar, tu nu mai ai bebelush, ai un baiat de toata isprava!
roxygeo Maria ta e tunsa c amine. am folosit acelasi ciob? sa stiic a bretonul scurt si un pic stramb scoate ochii in evidenta! si voi aveti ce scoate!
lilidana nu la scaun ci la dormitul in pat cu voi ma refeream.
Amma23 sar'na mult! pai o rontai, o pupacesc si o gadilicesc pana se plictiseste si o da in boceala ca ata vrea sa se joace. si da, ma face fi-mea din gangureli.sa vezi cand o incepe sa turuie. mai nou... are logoree cand canta muzica. si lai lai lai.. lai lai lai... ma bucur ca este foaaarte sociabila si foarte expresiva. Hai ma, cand veniti in tara? parca tu spuneai ca sotu e calarasean..deci nici o sansa sa scapati "nevazuti".
biky uraniu nu ii dau ca e suficient de nucleara si fara, iar kerosen nici atat ca asta imi lipseste , sa zboare. ii dua spanac ca sa faca muschi! io ii dau de toate din cele permise pt varsta ei (international, ca daca ma iau dupa ro...ii dau morcovi pana la 14 ani) multa joaca pe jos, dansam, facem gimnastica si... din cand in cand urlam si solo in patut.
karra80 iacawww.reclama.ro/produse_tmp.php?nume_categorie=jucarii-pentru-bebelusi&start=101" target="_blank">aci
pupe. am duc sa pregatesc haleala pt bubulina mica. azi iesim la aer.. paote am sprinjin pt o botanica? Anne, ai fost ieri?
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
mada_rozz spune:
Hai ca sunt prin preajma...Karra,nu e premergator,e o jucarie 3 in 1 care prima oara se pune desupra lui,cu tablia aia de joaca in jos,apoi se pune cum e in poza ca sa stea el in picioare si sa se joace,iar mai tarziu se intoarce cu fatza in sus si se face un fel de masutza.E foarte buna si ti-o recomand.a costat cam 2 milioane si am luat-o de la targul de anul trecut care s-a facut la Expozitie...nu mai tiu cum se cheama,oricum nu Babyexpo.Stiu la ce premergator te referi tu,dar trebuie sa stea f bine in picioare ca sa mearga cu ala.Seamana cu asta doar ca e mult mai mare si are roti.intreab-o pe Roxanici ca ea stie.
Pupam albinutzele si bondareii.
karra80 spune:
quote:multam....
Originally posted by mada_rozz
Hai ca sunt prin preajma...Karra,nu e premergator,e o jucarie 3 in 1 care prima oara se pune desupra lui,cu tablia aia de joaca in jos,apoi se pune cum e in poza ca sa stea el in picioare si sa se joace,iar mai tarziu se intoarce cu fatza in sus si se face un fel de masutza.E foarte buna si ti-o recomand.a costat cam 2 milioane si am luat-o de la targul de anul trecut care s-a facut la Expozitie...nu mai tiu cum se cheama,oricum nu Babyexpo.Stiu la ce premergator te referi tu,dar trebuie sa stea f bine in picioare ca sa mearga cu ala.Seamana cu asta doar ca e mult mai mare si are roti.intreab-o pe Roxanici ca ea stie.
Pupam albinutzele si bondareii.
Am gasit asta si cred ca-i iau www.crazytoys.ro/jucarii/Interactive-24/VTech-95/861/Premergaror-multifunctional.html" target="_blank">asa cevamerg azi la mall sa vad daca nu gasesc ceva de genul daca nu fac comanda aici.
Luna 8
madybulancea spune:
Leleeeeeeeeeeeee dar mult mai scrietii....
Vai de capul meu...marimi????????pai fiu-miu ba poarta 74 ba 68,el cred ca are 70 de cm dar firmele astea sunt vai de capu lor....eu am body de 3 luni care ii vin si salopetele pe care scriu 6 luni si ii sunt mici sa nu mai zic de costume de fas ca alea pe care scria 6 luni sau 9 aratau ca de noi nascuti sau pe acre scrie 6 luni dar ii sunt mari!!!!
Deci hai sa sa va zic ca fiu-miu se tot chinuie sa se ridice in picioare ba chiar reuseste cateodata si e cel ami fericit....iar la mancare...pai ieri a papat 160g(dar nici sa pape mai mult nu are rabdare) piure de legume si a mai bagat si lapte 100 ml,si cu maru a facut la fel cam 130g si 100 lapte,iar mie mi se pare mult,nu???,k am experimentat si far lapte si dupa 2 ore urla de numai putea....
paxela multumesc poate reusesc sa trimit si eu poze
Iunita felicitari pt progrese si multi pupici ptr frumusica!!!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!! LA MULTI ANI ABSOLUTA,CU INTARZIERE
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
Zadi spune:
loradin - multumesc mult pentru raspuns. recunosc ca deja ea mi-am facut planurile mental de cum voi aborada in fiecare an minunata zi de nastere a zanei mele. ai mare dreptate in ceea ce priveste perceptia unui copil nascut in asa o zi mare. eu voi avea mare grija sa nu sufere sau sa se simta frustrata. Doamne ajuta sa reusesc intotdeauna.
iunita - Iarina ta e un exemplu de copil. asa copil si-ar dori orice mamica. Bravo voua!!!!
cat cantareste printesa?
iata bilantul lui Ian la 7 luni si jumatate:
- 9.400 g
- 74 cm
s-a nascut cu 3.600 g, 53 cm si am inceput diversificarea la 6 luni.
In ultima saptamana s-a trezit foarte des noaptea si a supt titi lapte, motiv pentru care a luat in doua saptamani 400 g.
De mancat mananca cam asa: mar ras+branza calcica+cereale (dimineata), legume+carne (125 g), completare san (la amiaza), iaurt Napolact 150 g (pe la ora 16), lapte formula+cereale de seara (150 g) si inainte de culcare titi lapte.
Nu mananca cine stie ce dar de crescut a crescut foarte bine.
Marimi:
hainele se cumpara in functie de lungimea copilului. La lungimea copilului mai adaugati 4 cm. pentru a nu fii prea stramt din cauza pampersului.
Zadi-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
loradin spune:
Ce liniste! Ce fericite! Oare dormiti? Eu nu mai stiu ce este ala somn pe timp de zi.Mandra mea doarme 30-40 min pe zi si alea chinuite.
Dar...am si vesti bune! Ieri ne-a iesit dintzisorul nr 5 iar astazi nr 6! Sper ca nr 7 si 8 sa mai intarzie! La voi cum a fost? (le intreb pe cele ai caror copii au deja 8 dintzi)
In rest ce sa va zic! Sambata avem o petrecere de pitici(prima ei petrecere) si ca urmare in seara asta plecam cu nasii la cumparaturi(trebuie intzolita fata nu?)Am putine emotii pentru ca va fi cea mai mica de acolo(sarbatoritul are 12 ani).Nu stiu cum va reactiona mai ales ca sunt tare galagiosi.Va povestesc eu!
Va las acum si mai vb maine!
Minunea noastra la 8 luni