Crema caramel?!

Crema caramel?! | Autor: bits

Link direct la acest mesaj

Apelez din nou la voi caci nu am timp de cautat pe net.Please: baietelul meu isi doreste un tort de ciocolata de ziua lui si m-am gandit ca o crema de caramel ar merge fff bine.Vreau o crema mai groasa ca sa poata fi "simtita" printre foile blatului.Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Uite o www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=14326" target="_blank">reteta de crema caramel usor de facut si buna. Eu am folosit-o ca sos pentru clatite, dar iese destul de groasa pentru a fi utilizata pe post de crema pentru tort. Sper sa fie ceea ce cauti.

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Natalia saru' mana!e super crema!am facut-o ieri si acum e in frigider la borcan.azi e ziua micutului dar abia maine ne serbam asa ca maine o sa o incalzesc si o pun intre blaturi.multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

Danke pt reteta,si eu folosesc caramelu si imi place la nebunie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

Am incercat si eu si mi-a iesit.Mmmm...ce gust....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor,dar siropul de caramel cum se face?
spunea cineva ca l-a folosit la clatite

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

O crema foarte buna:

Crema caramea foarte buna

250g zahar
5 linguri de faina
500ml lapte
un pachet de margarina
cacao


Mod de preparare :

Zaharul se pune la caramelizat, se adauga faina, amestecand continuu, apoi laptele si cacaua si se amesteca pentru a nu se forma aglomerari. La sfarsit se adauga margarina.

Se foloseste la tort sau la orice prajitura de tip pandispan.



BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

quote:
Originally posted by Hildegard

O crema foarte buna:

Crema caramea foarte buna

250g zahar
5 linguri de faina
500ml lapte
un pachet de margarina
cacao


Mod de preparare :

Zaharul se pune la caramelizat, se adauga faina, amestecand continuu, apoi laptele si cacaua si se amesteca pentru a nu se forma aglomerari. La sfarsit se adauga margarina.

Se foloseste la tort sau la orice prajitura de tip pandispan.



BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(2 ani)




Ce gramaj are pachetul de margarina? 200 sau 250 gr.?
Se poate inlocui cu unt ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

250 g...si se poate inlocui cu unt!

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Monic la crema data de Natalia daca adaugi mai multa frisca lichida iese mai subtire ca un sirop si poate fi folosita fara nici o grija la clatite!incearc-o ca e super buna!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multumesc
deja vad inghetzata de vanilie cu sos caramel si clatite cu acelasi sos

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput