Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru c.44
Raspunsuri - Pagina 17
c.myry spune:
Buna seara tuturor,
aaandreea78 - merci mult. O sa ma duc in aceeasi zi si la Iosup si la Genetic Lab. Si apoi ma intorc la dl. Tutunaru.Dar oare e bine ca asistenta lui Iosup m-a programat la 15 sapt si nu la 14? Tu la cat ai facut 1 eco la Iosup?
O sa incerc maine sa il sun pe dr. sa vedem ce imi spune.
Apropo de Genetic Lab - cei de acolo mi-au spus ca isi vor muta sediul, daca am imteles bine de luni.
Noua adresa: Bd. Natiunilor Unite nr. 3, bl. 109, sc.1, parter, sect.5 (pe linga parcul Izvor am inteles)
Va pup pe toate si va doresc o seara placuta!
myry
11+
Mami si tati te asteapta
http://bd.lilypie.com/2VaDp3.png
_
Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert
Iyoana spune:
Merdan
si
fata determinata si curajoasa! Sa dea Dumnezeu sa fie bine pentru tine pana la capat.
pentru Kora, eu sunt convinsa ca va fi bine, nu se poate atlfel! 
Rocsy nu-ti mai face atatea griji: exista ac si de cojocul foliculilor care nu se sparg : Pregnylul! Asa ca, daca vineri nu se sparge, sari cu pregnylul pe el si mai bagi o monitorizare. N-are nimic, te vezi mai des cu doctorasul nostru. Bafta multa! 
Madaluta, Ccris felicitari pentru burtici si sarcini usoare si bebei sanatosi va doresc!

O noapte frumoasa tuturor!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

rocsy2007 spune:
quote:
Originally posted by Iyoana
Merdansi
fata determinata si curajoasa! Sa dea Dumnezeu sa fie bine pentru tine pana la capat.
pentru Kora, eu sunt convinsa ca va fi bine, nu se poate atlfel!
Rocsy nu-ti mai face atatea griji: exista ac si de cojocul foliculilor care nu se sparg : Pregnylul! Asa ca, daca vineri nu se sparge, sari cu pregnylul pe el si mai bagi o monitorizare. N-are nimic, te vezi mai des cu doctorasul nostru. Bafta multa!
Madaluta, Ccris felicitari pentru burtici si sarcini usoare si bebei sanatosi va doresc!![]()
O noapte frumoasa tuturor!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana
da mai dar eu am mai facut un pregnyl sambata si nu s-a spart si din cauza asta imi e putin teama.
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
Iyoana spune:
Aaaaa, tu ai mai facut un Pregnyl sambata si nu s-a spart??? scuza-ma nu am fost atenta. Ma gandesc daca iti mai poate da inca unul, parca scria o fata de asa ceva.
Ma gandesc ca trebuie sa aiba ceva Tutu de facut. Ai grija de tine si nu-ti mai face atatea ganduri, nu-ti fac bine! 
iyoana

rocsy2007 spune:
da stiu ca nu este bine. as vrea sa nu ma mai gandesc dar nu pot. spre ex acum vroe jumatate de ora m-a durut f f f tare ovarul cu foliculul. nu pot sa nu ma gandesc. as vrea tare mult sa se sparga.
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
bebe2008 spune:
Buna!
Va multumesc f mult pentru raspunsuri si sper din tot sufletul sa aud numai vesti bune in perioada urmatoare....
Va pup si sa aveti grija de voi!
Iyoana spune:
LA MULTI ANI tuturor celor care isi serbeaza numele de Mihai si Gavriil sau derivate...!!!
iyoana

merdan spune:
Felicitari Madaluta si Ccris Ccris, sa aveti sarcini usoare si copii frumosi si sanatosi care sa va aduca numai bucurii in viata.
Kora AMR doar 6 zile pana la testare nu?Inca un pic si va fi bine ai sa vezi.
Iyoana si eu am aceeasi convingere.
La multi, multi ani tuturor ce poarta numele de Mihail si Gavriil!
georgia_c spune:
LA MULTI ANI CELOR CE POATA NUMELE DE MIHAELA/MIHAI, GABRIELA/GABRIEL , SI DERIVATE ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein