Inscrierea la cresa

Inscrierea la cresa | Autor: martha78

Link direct la acest mesaj

Vrem si noi sa ne insciem la cresa, dar nu reusim de vreo cateva luni tot sun si intreb la diferite crese si pe nicaieri nu sunt locuri ori sunt sistate inscrierile
Acum ma gandesc ca procedura e alta..trebuie sa ma duc acolo sa intreb sau mai bine sa dau ceva pt a obtine un loc?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

ultima varianta e cea indicata altfel risti sa te duca cu vorba!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Baietii mei merg amandoi la cresa asa ca sunt in cunostinta de cauza. Nu prin telefon se rezolva. Eu pe Eduard l-am dat in timpul anului, in mai 2006. Pe Eric l-am dus din septembrie anul asta dar am vorbit de loc inca din primavara. Alege cea mai apropiata cresa si mergi acolo sa stai de vorba cu directoarea/asistenta sefa, dupa caz. Intotdeauna vei auzi ca nu sunt locuri dar cu "bunavointa" se gasesc. Mereu sunt retrasi copii care fie nu se adapteaza fie sunt prea sensibili la imbolnaviri. Bafta multa!

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

va multumesc...eram sigura ca asa trebuie sa fac, oricum dadeam ceva chiar daca imi oferea un loc si prin telefon , da' ma rog ele ca sa fie mai sigure...spun NU....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Sa stii ca eu am dat...nu cine stie ce..dar am intervenit..prin "pile"..ca altfel nu s-a putut...la prima cresa cand m-am dus si eram cu lacrimi in ochi..ca nu aveam cu cine sa-l las acasa...mi-au spus rece...NU...dar apoi am gasit o "pila"...si cand m-am dus iar....a fost DA....m-am enervat si nu le-am dat l;or decat un pachet de cafea...am dat celei care m-a rezolvat...
De pe 29 oct e la alta cresa...si aici am rezolvat intr-o zi..ceea ce nu credeam...dar tot printr-o "pila"....si in nici un caz prin telefon...
bafta si te pup

Lorellay si Scumpy Codrin
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

da, cum totul se rezolva prin pile si relatii, era de asteptat sa fie asa..oricum saptamana viitoare o sa merg la cresa..sper sa rezolv repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Bafta..sa ne spui si noua cum a mers inscrierea la cresa...

Lorellay si Scumpy Codrin
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput