Il Passo

Il Passo | Autor: clyo

Link direct la acest mesaj

Fetelor,

m-am indragostit lulea de o pereche de pantofi de la Il Passo; cum preturile sunt destul de piperate, as sa stiu parerea voastra despre calitatea produselor lor.
deci, isi merita banii sau nu?

multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magduta-sv spune:

Nu tot timpul calitatea e direct proportionala cu pretul. Pot exista si exceptii. Daca te-ai indragostit de ei si nu ai rabdare pina la reduceri, ia-i.Daca pastrezi bonul si ai probleme cu ei in prima luna, ii poti returna.
Cind ma topesc dupa o pereche de papuci, pot sa apreciez daca pielea e de calitate, daca talpa e bine cusuta/lipita, daca sint comozi/nu, usor de intretinut.

Magduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

eu mi-am luat niste ciocate de la ei (poate si altceva, nu-mi mai amintesc acum exact), dar sunt f. multumita de ele

au preturi mari, dar au produse faine si de calitate ceva mai buna ; mi-a mai placut de ei ca au fost serviabili, am probat mai multe chestii in Buc. si apoi mi-au cautat nr. meu pe la alte magazine din tara si au sunat sa mi le retina

mie-mi plac lucrurile de la ei si intru destul de des in magazinele lor;
dar ramine si la latitudinea ta ce importanta acorzi incaltamintei si cit esti dispusa sa dai pe ea

PS daca esti indragostita - io zic sa-ti iei pantofii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

si eu amniste papuci din piele de la ei, i-am purtat f mult si vara 2006 si cea de 277r sinu s-au rupr deloc, arata inca f bine
concluia:sunt de calitate
amdatpe ei 2 mil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Si eu niste ciocate de la ei si sunt tare multimita.Le-am purtat toata iarna anul trecut si anul asta sunt la fel de bune.Eu zic ca merita investitia si mai ales daca te-ai indragostit...

"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

multumesc pentru raspunsuri; din pacate nu mai au numarul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Clyo,
in general sunt f buni pantofii de la ei.Acum depinde.........poti sa fi mai ghinist..............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by clyo

multumesc pentru raspunsuri; din pacate nu mai au numarul meu

Ia-ti chiar si daca-s mai mici si-i decupezi la degete cu cutter-ul.

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Tzuni - oLo - Mercedes

...am gasit un ingeras: Sara Maria!

Mergi la inceput

vai Tzuni la asta nu m-am gandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Clyo, Il Passo are mai multe magazine. Ai intrebat la depozit? Adicape fetele e la raion le-ai pus sa sune la depozit sa vada eaxct daca mai au sau nu?
EU am avut pantofii de nunta de la ei - superbi si au rezistat bine zbantuielii,iar sotul meu idem.
Deci eu sunt multumita de calitatea lor.

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

am sunat la sediul central si i-am rugat sa verifice stocul.
cica modelul a avut un real succes ; se pare ca pe la sfarsitul lui noiembrie vor primi iar marfa.
astept pana atunci, ce pot sa fac?
ma rog, in afara de a-mi taia degetele....

Mergi la inceput