Il Passo

Fetelor,
m-am indragostit lulea de o pereche de pantofi de la Il Passo; cum preturile sunt destul de piperate, as sa stiu parerea voastra despre calitatea produselor lor.
deci, isi merita banii sau nu?
multumesc
Raspunsuri

magduta-sv spune:
Nu tot timpul calitatea e direct proportionala cu pretul. Pot exista si exceptii. Daca te-ai indragostit de ei si nu ai rabdare pina la reduceri, ia-i.Daca pastrezi bonul si ai probleme cu ei in prima luna, ii poti returna.
Cind ma topesc dupa o pereche de papuci, pot sa apreciez daca pielea e de calitate, daca talpa e bine cusuta/lipita, daca sint comozi/nu, usor de intretinut.
Magduta

teo1970 spune:
eu mi-am luat niste ciocate de la ei (poate si altceva, nu-mi mai amintesc acum exact), dar sunt f. multumita de ele
au preturi mari, dar au produse faine si de calitate ceva mai buna ; mi-a mai placut de ei ca au fost serviabili, am probat mai multe chestii in Buc. si apoi mi-au cautat nr. meu pe la alte magazine din tara si au sunat sa mi le retina
mie-mi plac lucrurile de la ei si intru destul de des in magazinele lor;
dar ramine si la latitudinea ta ce importanta acorzi incaltamintei si cit esti dispusa sa dai pe ea
PS daca esti indragostita - io zic sa-ti iei pantofii

Liliann spune:
si eu amniste papuci din piele de la ei, i-am purtat f mult si vara 2006 si cea de 277r sinu s-au rupr deloc, arata inca f bine
concluia:sunt de calitate
amdatpe ei 2 mil

iuliana_2007 spune:
Si eu niste ciocate de la ei si sunt tare multimita.Le-am purtat toata iarna anul trecut si anul asta sunt la fel de bune.Eu zic ca merita investitia si mai ales daca te-ai indragostit...
"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."

anelize spune:
Clyo,
in general sunt f buni pantofii de la ei.Acum depinde.........poti sa fi mai ghinist..............

Tzuni spune:
quote:
Originally posted by clyo
multumesc pentru raspunsuri; din pacate nu mai au numarul meu
Ia-ti chiar si daca-s mai mici si-i decupezi la degete cu cutter-ul.

Tzuni

Tzuni - oLo - Mercedes

...am gasit un ingeras: Sara Maria!

Noki_Lara spune:
Clyo, Il Passo are mai multe magazine. Ai intrebat la depozit? Adicape fetele e la raion le-ai pus sa sune la depozit sa vada eaxct daca mai au sau nu?
EU am avut pantofii de nunta de la ei - superbi si au rezistat bine zbantuielii,iar sotul meu idem.
Deci eu sunt multumita de calitatea lor.
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!

clyo spune:
am sunat la sediul central si i-am rugat sa verifice stocul.
cica modelul a avut un real succes ; se pare ca pe la sfarsitul lui noiembrie vor primi iar marfa.
astept pana atunci, ce pot sa fac?
ma rog, in afara de a-mi taia degetele....