Mamici de mai-iunie 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 9
gabitzam spune:
bibicad, esti pe lista. Felicitari pentru sarcina 
Ai aceeasi zi de nastere si acelasi DPN ca mine ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cenia spune:
Salutare burtici!!!
Vad ca vorbeati de Umbilical Cord Blood
Mie mi s-a dat de la prima vizita la ginecolog o brosura si va spicuiesc:
-nu e experiment (spunea cineva ca ar fi in stadiu de experiment)
ajuta la 60 tipuri de boli din care : maligne, non maligne, imunitate, lecemie etc. e recomandat in special daca ai avut pe cineva in familie bolnav de lecemie sau boli ale sistemului imunitar.
-poti dona public sau poti face numai pt membrii familiei.
-mai spuneau fetele americane ca asigurarea o platessti mai putin daca ai acest umbilical cord blood
site-uri:
http://parentsguidecordblood.org/
www. marchofdimes.com
www.azdhs.gov/phs/owch
aici is preturile si bancile din Europa:
http://parentsguidecordblood.org/content/usa/banklists/summary.shtml#europe
bineinteles ca si acest lucru costa, asa ca e o optiune si in functie de buzunare.
acum am studiat si eu ca nu ma interesase. pina a ajunge in America nu am auzit de asa ceva!
cenia spune:
Cami : ti-am vazut buburuza si m-am indragostit de ea! la fel ca si fetele. e asa de frumoasa si ii sta asa de bine!!!!
nu-i arat poza lui feciorul meu ca o sa vrea sa se insoare cu fata ta! hi hi glumesc
onyxg1998 spune:
Fetelor, am si eu o intrebare:
cat de mare este burtica voastra?? Mie (desi sunt la a doua sarcina) mi se pare ca este enorma. Nu m-am ingrasat prea mult, am luat 3 kg pana acum, dar mi se pare ca am burta mare rau.
Voi cum va vedeti??
+ 14
Pupik de la Onyx si Vlad
cadina spune:
Si eu intru maine in saptamana a 14-a de sarcina si observ ca burtica deja mi s-a ridicat. Ma gandesc ca o fi asa si pentru ca sunt mai ingusta in talie (desi nu stunt slabuta deloc) dar bebelica vrea sa-si faca loc.
CamiM spune:
'Neata burtici!!
Am fost azi la colindat de Halloween cu "gargarita".. a fost super , nu imi imaginam ca o sa fie atat de activa.. mergea si ea la usa si dupa ce primea bombonele le facea cu mana oamenilor ca "pa" dar nu se indura sa plece..
. Si...ce m-a surprins foarte tare nu i-a fost frica de intuneric .. desi acasa daca sting lumina intr-o camera pleaca imediat.
Adriana78, Gabitza, Alysh, Simonacip, Leeloo,Cenia ( sper sa nu fi uitat pe nimeni..) multumim mult
de tot pentru aprecierile la adresa "gargaritei" mele.. Mi-a crescut inima mai ales ca unele dintre voi au deja niste bombonei foarte reusiti..![]()
Cleo noi avem o oferta pentru Cord Blood cu 1400$ prelevarea initiala si apoi vreo 125$ anual pentru stocare. la primul copil nu am facut asta, acum ne mai gandim desi bolile care sunt pe lista si pot fi tratate momentan sunt relativ rare.
Ma inscriu si eu la coada la ecler mai ales ca astia nu prea sunt in stare sa faca o prajitura buna..si de nervi mai scotocesc in galeata cu bomboane de capatat..![]()
Onyx si la mine se vede burtica, bine ca am ceva ramas si de la prima sarcina dar cred ca acum a inceput sa se vada mai repede.
Ok ma duc si eu la nani, va
pe toate si numai bine!!
Cami
12+ &
Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2
simonacip spune:
Neata fetelor.
Ma inscriu si eu in clubul burtoaselor. Si la mine se vede, deja nu ma mai incap decit hainele care incainte mi-erau foarte lejere...Chestia e ca seara dupa ce maninc...am o burta uriasa, nu exagerez..si nici eu nu am luat decit 0,5-1 kg...Eu oscilez...nu am o greutate constanta, adica ba am mai pierd, ba mai iau...dar in limita a un kg, un kg si un pic...
saptamina care vine voi merge si eu la dr mea, abia astept mi-e si dor de ea, si vreau sa-mi confirme fetitza...
cat despre celulele stem...nu stiu inca, tre sa mai discut si cu sotul, dar ...ma rog...vedem , mai e ceva pana la acel moment.
Pupici tututor pe burtici, sa fiti cuminti.
David (10 nov 2004) si
Simona
13+ puiul mic
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
andreap spune:
Buna dimineata!
Ref.la burtica,eu la prima sarcina m-am 'umflat' foarte repede..toata lumea credea ca voi avea gemeni
.Acum inca nu se vede dimineata.Dupa ce mananc insa,pe la rpanz,desfac nasturii
.iar seara..plesnesc de-a dreptul
.haine de gravida..nu-mi vine inca sa iau..iar ce am purtat la prima sarcina...nu mai merge,anotimpuri diferite
Dulciuri nu mananc de obicei..si vad ca deocamdata nu poftesc.Poate reusesc sa nu egalez 'performanta' de la prima sarcina:30 kg in plus.![]()
Miercuri pe 7 stau acasa,deci voi merge la doctor.sper sa fac din nou eco(la Mariuca am facut si 2 intr-o saptamana..nebuna..doar sa vad ca e bine)si de data asta e mai de...incredere ecograful(si doctorul).
O zi minunata
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Mie mi-a fost tare rau ieri - de la niste ficat pasare cu castraveciori murati -
Noua in Austria ne-au dat niste hartii unde scria de prelevarea cel. , nu am facut asta si cred ca nici acum n-o vom face.
Si la mine la 12 sapt. se vede burtica si mai ales seara se umfla de zici ca sunt in 5 luni.
Eu mananca dulciuri din comert si eclerurile sunt favoritele mele.
pupici tuturor fetelor si bun venit celor noi
Adriana
deeapui spune:
Am revenit la servici. Shefa ma intreba la prima ora de ce nu-mi iau eu CM si sa stau acasa pana nasc? Ramasai paf...nu stiu cum s-o iau...
Cleo 78...eu asa am patit cu Alex...desi sunt moarta dupa dulciuri, cand am fost gravida cu el nu ma mai atrageau deloc dulciurile....asa ca..poate iese bebicul baietzel.
Luni ma duc si eu sa-mi fac analizele, inlusiv dozarile anti RH, fiindca am RH negativ.
Deea
11+, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2