Mamici de mai-iunie 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 8
andreap spune:
Gata,am anuntat si eu la munca.Sper sa fie de bine,unii zic ca m-am grabit,eu zic ca-s optimista ca sarcina o sa mearga bine si deci...
sapt.viitoare merg la control si atunci imi v-a spune si de analize.Acum ca am anuntat pot sa lipsesc 2 ore dimineata sa merg la analize.
Pupici
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
cory74 spune:
cleo ms mult de incurajari.inainte sa raman insarcinata mancam zilnic ceva dulce, adica cea mai gretoasa ciocolata sau prajitura existenta, dar de cand sunt insarcinata nu mai pot manca dulciuri, nu-mi trebuie.nu va spun ce greu mi-a fost vineri seara cand am facut prajitura sa o gust, nu ma tragea deloc sufletul la asa ceva.dar culmea cand am avut un chef nebun de o ciocolata: ieri dim cand sa plec la analize
ms mult inca o data
pa-pa
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by cory74
cleo ms mult de incurajari.inainte sa raman insarcinata mancam zilnic ceva dulce, adica cea mai gretoasa ciocolata sau prajitura existenta, dar de cand sunt insarcinata nu mai pot manca dulciuri, nu-mi trebuie.nu va spun ce greu mi-a fost vineri seara cand am facut prajitura sa o gust, nu ma tragea deloc sufletul la asa ceva.dar culmea cand am avut un chef nebun de o ciocolata: ieri dim cand sa plec la analize
ms mult inca o data
pa-pa
ehe, ca si mine. Nu mai pot manca dulciuri. Si tati se sacrifica (cica sa nu las sa se strice ciocolata)... in concluzie tati a pus in 4 luni cam 5 kg. Io 1.5kg, hai 2 cu indulgentsa
14+ cei mai fericiti parinti
oana8188 spune:
quote:
Originally posted by cleo78
Si tati se sacrifica (cica sa nu las sa se strice ciocolata)... in concluzie tati a pus in 4 luni cam 5 kg. Io 1.5kg, hai 2 cu indulgentsa14+ cei mai fericiti parinti
Papam amandoi, drept urmare eu raportez acu un plus de 15 kg si el unul de 7 Oana
33+
Alexandra
cory74 spune:
la mine se strica ciocolata ca nimeni nu mai mananca, tati nu-i cu dulciurile si sincer nu stiu de la ce se ingrasa ca pune pe el vazand cu ochii, eu am pus un amarat de kg si ma mir ca dupa cat mananc ar fi trebuit sa fie mai mult, dar poate creste BB.
cleo78 spune:
Apropos de sotsi grasutsi, aveam o cunostintsa care canta dimineatsa:
SUNT GRASUTS DAR SUNT DRAGUTS
cory74 spune:
cleo, sa sti ca sunt unii barbati la care le sta bine mai grasuti decat slabi.o spun din experienta, eu cand l-am cunoscut pe sotul meu era un slabanog, bine ca nu-i acasa sa vada ce scriu, si de cand s-a mutat la mine s-a ingrasat. soacra mea parca ii invidioasa pe mine ca ma intreaba ce-i dau de mancare de l-am ingrasat ca ea n-a reusit.
maria26 spune:
quote:
salutare burtici!
facem si noi prezenta, suntem bine putin nedormita ca sub mine gauresc vacinii de dim de la 8 pana seara la 18 fara pauza si exact acum cand am concediu, mama lor.dar sper ca isi monteaza microcentrala de ap ca nu au nici un fel de incalzire si nici nu stau in ap deci va dati seama ce frig vine de la ei.
eu sunt putin suparata ca mi-am ridicat analizele de sange facute ieri si 3 analize au iesit aiurea, bine nu cu mult si numai vineri merg la med de fam sa le vada.
eu va arat si voua ce a iesit aiurea poate se pricepe careva sa ma mai linisteasca: Mid% 9.1% (normal ar fi intre 3.0-9.0%), hemoglobina eritrocitara medie 31.2 (normal 27.0-31.0) si glicemia 66 cand normal ar fi 70-115.
va pup pe toate
daca ai probleme cu hemoglobina inseamna ca ai probleme cu fierul, dar nu e o tragedie.. ai dif foarte mica. Eu am probleme cu fierul de cand ma stiu si sunt intreaga. Eu zic ca ai analizele foarte bune.
Am luat si eu rezultatul ieri si am rh pozitiv. sunt fericita!
si am scapat si de infectia urinara ( mi-am facut urocultura si mi-a iesit foarte bine).
maria
cleo78 spune:
quote:
cleo, sa sti ca sunt unii barbati la care le sta bine mai grasuti decat slabi.o spun din experienta, eu cand l-am cunoscut pe sotul meu era un slabanog, bine ca nu-i acasa sa vada ce scriu, si de cand s-a mutat la mine s-a ingrasat. soacra mea parca ii invidioasa pe mine ca ma intreaba ce-i dau de mancare de l-am ingrasat ca ea n-a reusit.
Cred ca la mine e invers, cand l-am cunoscut, era la cura, a reusit sa tina cura de slabire, ieseam si la alergat, umblam prin parcuri, urcam munti... Acu... are burtica mai mare ca mine :))
Cat despre soacra ta, poti zice "gatesc cu dragoste".
Pe de alta parte, serios vb, fiecare are metabolismul lui. Io ma compar cu tati, mancam cot la cot, (el si ciocolata...), dar am si io bonusurile mele de burtica in crestere, amandoi facem cam acelasi efort, si el se ingrasa si io..nu.
alra spune:
Buna la toata lumea!
Relativ la celulele stem, prima data am auzit de povestea asta acu cateva luni de la o prietena din RO. Aici nimeni nu vorbeste de asa ceva, nimeni nu mi-a propus la Laura. Mai mult, am intrebat un coleg mandru tata de 3 copii, unul proaspat de o saptamana, si nici ei nu au facut, nici nu prea stia despre ce e vorba.
Numai bine!
PS: si eu mananc prajituri cu placere si, da, din comert
. daca imi impun prea multe restrictii la mancare sau activitati ma imbolnavesc de nervi asa ca pentru mine tot ce nu e carne cruda e perfect comestibil!