Mamici de mai-iunie 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Vad ca la sarcina asta au inceput neplacerile mult mai repede decat la Andrei. Deja am arsuri, nu stiu cum Dumnezeu. Si a inceput sa ma supere si constipatia, groaznic a fost azi.
Trebuie sa beau mai multa apa, am cam neglijat chestia asta. La sarcina cu Andrei m-am dres cu iaurt cu bifidus, ca in reclama, chiar a functionat Mi-am facut provizie de Activia.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Eu am descoperit iaurtul "Bifidus" (chiar asa se numeste) este SUPEEEER!!! Pe mine ma si "vindecat" de o secretie nenorocita de care nu mai scapam... Uf! Chiar functioneaza. In rest ma super bine, nu m-a mai chnuit nici capul, ma simt excelent si cel mei cel dintre toate este ca mi-a revenit apetitul... ca ii dadeam "ignore" de cateva saptamani lui iubi si ma simteam super nasol din cauza asta. Esteeeeee, am revenit la viatza!!!!!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Fetelor :)

Va scriu din Rotterdam, gata, am ajuns :) Concluzii: ma simt f bine dupa doua zboruri, un tren, un autobuz si un ocol bezmetic prin Rotterdam cu un laptop pe umar si o valijoara dupe mine ... Daca acum doua saptamani imi spuneai ce o sa fac azi de una singura as fi zis ca o sa imi dau duhul, dar uite ca nu :) Bebe cred ca e bine, nu a protestat, iar mie nici macar somn nu imi este ! Ciudat ...
Deci daca sarcina nu este cu probleme si daca va simtiti ok (adica fara gretzuri) nu e prea greu sa zbori :)

Imi pare rau de fetele care inca au probleme sau care au inceput deja cu arsurile - am experimentat si eu intr-o seara! Groaznic! Pentru constipatie eu recomand caise uscate sau prune uscate - la mine functioneaza mereu - iar pentru arsuri cineva imi spunea de migdale (dar io nu am testat...) Plus ca citeam pe undeva ca se poate lua Rennie (cica e bun si pentru bebe ca are calciu hmmm) - repet, nu am incercat, sunt chestii pe care le-am auzit/citit ...

Pupici si o saptamana usoara :)

Simona

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

ma alatur si eu grupui cu DPN 11.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

'Neata fetele............

Vad ca la mine senzatiile alea ciudate in burtica au luat sfarsit, Doamne ajuta, dupa trei zile de injectii cu no-spa.am fundul ciuruit si abia merg de durere. Si colac peste pupaza, azi noapte am avut altfel de crampe, la stomac, cu diaree si dureri ingrozitoare.
Of, cred ca m-am laudat prea mult ca mi-a fost bine pana acum....

Stefany,, bine ai venit, sarcina fara probleme si bebe sanatos!!!

Alina 13+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata dragele mele...Sper ca sunteti bine toate, noi la fel, nu prea mai simt miscare prin burtica...sau poate n-am mai fost eu foarte atenta...nu stiu ce sa zic. miine ar fi trebuit sa merg la dr mea sa vedem care-i treaba dar dat fiind ca sotul e plecat din Bucuresti si ar trebui sa-l las prea tirziu la mama, cred ca n-am sa mai merg...Sambata am petrecerea lui davidutz, sper sa nu ma mai simt rau seara...dar probabil c-o sa ma iau cu invitatii si o sa uit.
Am atit de lucru la serviciu...ca nu prea mai apuc sa va scriu...
Dar ma gindesc mereu la voi.
Pupici si aveti grija de burtici !

David (10 nov 2004) si
Simona 15+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

Doamnele mele, va invit la capitolul 15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Buna mamicilor,

Va scrie Lori, o noua mamica, gravidutza in 9 sapt :)
Va rog sa ma inscrieti si pe mine in listutza voastra cu datele mele:
DN 06.04.1979
UM 18.09.2007
DPN 25.06.2008

Va pup si sarcina usoara!

Mergi la inceput