Mamici de mai-iunie 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

mai fetelor io nu simt nimik. Si sunt deja aspt 15, am burtica, arat deja a gravida
Daca sunt mai nesimtita.... Pana acu radeam ca sunt senila, o blonda cu 1 neuron ce lucreaza part time.

Dar o as vina si momentul pt noi..cand vom simti...saltaretsul...

14+ cei mai fericiti parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

quote:
Originally posted by Alysh

Oana 8188, Cory, Inais, am vazut ca vorbeati de shopping in Austria. Va rog din suflet spune-ti-mi si mie care este perioada de solduri din Austria in iarna asta. Sau fetele care stiti germana, poate ma ajutati, va rog mult.

Alina 13+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Draga mea, chiar nu stiu...dar daca aflu va spun tuturor.

http://bd.lilypie.com/VIk2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Am fost la doctor. Am ajuns cu greu, dat fiind faptul ca exact iniante de a merege la programare a aparut ceva neprevazut la birou. Asa ca am ajuns in ultimul moment. Am facut eco la 12 saptamini si 4 zile.
Placenta nu era inca lipita total. Inca sint sub tratament cu utrogestan. Insa am inteles ca bucatica unde era dezlipita, era foarte mica.
Colul este lung (in jur de 40-41), lucru cre am inteles ca e ok.
Bebele este ok. Adica este dezvoltat ca un bebe cu 1 zi in plus, adica 12 sapt. si 5 zile. Este lung (asa spune dr.), i-am auzit inimioara, coloana este dezvoltata, miini, picioare, stomac ... adica este ok. Cam agitat insa. A fost f. greu sa-l masuram. Prin apasare pe burtica... L-a masurat in mai multe pozitii insa a notat dr. si mie mi-a spus ca e ok.
Despre sfaturi - am 1 kg in plus si mi s-au recomandat multe legume, fructe, lactate. Sint in continuare "cu grija", fara efort, fara miscare multa, insa ma simt bine si bebe e ok - asta e tot ce conteaza.

Lilly acum sint linistita. Eu insa inca n-am pus toate intrebarile pe care mi le-am propus. Sedimentam informatiile si mai revin. Acum sint linistita (cred ca si tu) citeva zile macar... pina-l vedem iar.
Magdutzu imi pare tare rau. Sper sa revii cit mai curind printre noi. Ai incredere in tine si multa sanatate.

Va pup pe toate fara exceptie. Revin.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibicad spune:

Buna fetelor!
Poate ma lamuriti voi si pe mine in legatura cu Rh-ul. Eu mi-am facut analizele si am grupa 01 Rh negativ. SotuL meu are grupa A2 Rh negativ. E vreo problema?
Mie mi s-a spus ca Rh negativ nu e o problema. Nu mai inteleg nimic.
Ce ar trebuii sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

Fetelor, am auzit ca nu e bine sa faci prea multe ecografii.. eu am facut in saptamana 6 si tare as vrea sa-l vad cum misca, e prea devreme sa ma duc? Am 9 satamanai acum...

maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

magdutzu - imi pare tare rau, dar nu dispera - si eu am trecut prin ce treci tu, am avut doua sarcini pierdute si abia dupa asta am inceput investigatii mai amanuntite. Abia acum la a 3-a sarcina dupa cele doua pierdute cred ca ma apropii de investigatii complete (acum de exemplu urmez un tratament pentru ce mi-au descoperit anul asta...) asa ca eu zic sa te indrepti catre un dr. cu multa experienta, sa-i povesteti tot si sa faci investigatii complete! Mult noroc iti urez si putere - ai sa treci si peste asta si o sa vezi ca o sa fie bine!

Fetele - luni dimineata ma duc si eu la eco si analize pentru DT - sa-mi tineti pumnii sa fie ok!

10+
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Magdutzu imi pare tare rau de ce s-a intamplat. fii optimista si sunt sigura ca o ai vesti bune in curand.

Bine ai venit Trinity, sarcina usoara si bebe sanatos.

Eu nu mai tin minte cand am simtit bebele miscand la prima sarcina, dar stiu sigur ca au fost niste "fluturasi". acum am simtit ceva incordandu-se prin saptamana a 12-a, si cand am intrebat moasa a zis ca este cam devreme, probabil este uterul care se contracta, sau stomacul, care este cam inghesuit. nu stiu ce sa zic, este cam devreme, intr-adevar, dar mie mi s-a parut cum ca ar fi bebe.

Dana 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Lilly, Trinity, Kristinik, mersi pt raspunsuri. asa sper si eu ca a fost bebe.

Stiu ca sunt off topic, dar poate afla cineva cand sunt soldurile in Austria. Duminica implinim un an de casnicie iar sotul meu mi-a facut cadou o vacanta de o saptamana in ianuarie in Austria!! Si bineinteles ca de-atunci ma gandesc numai la shopping!

Alina 13+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Fetelor, voi cum dormiti noaptea?

Mie mi se face un somn... pe la 20:00, dar zic ca este prea devreme sa merg la culcare. Nici Alexandru nu se culca la ora aceea. Apoi cand ma duc sa ma culc pe la 22:30-23:00, ma invartesc in pat pana aproape de 2. iar in restul noptii am numai vise ciudate. azi noapte am visat ca pierdeam sange si ca eram in spital. Am intels eu ca visele sunt mai multe in perioada asta a sarcinii, dar speram sa fie vise frumoase. asa....
evident ca dimineata sunt rupta de somn.

Dana 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by DanaH

Fetelor, voi cum dormiti noaptea?

Mie mi se face un somn... pe la 20:00, dar zic ca este prea devreme sa merg la culcare. Nici Alexandru nu se culca la ora aceea. Apoi cand ma duc sa ma culc pe la 22:30-23:00, ma invartesc in pat pana aproape de 2. iar in restul noptii am numai vise ciudate. azi noapte am visat ca pierdeam sange si ca eram in spital. Am intels eu ca visele sunt mai multe in perioada asta a sarcinii, dar speram sa fie vise frumoase. asa....
evident ca dimineata sunt rupta de somn.

Dana 13+

ehe, o perioad adormeam la 9. Ca abia la 8 intram in casa... Acu adorm pe la 11, ma trezesc la 5 pt pishu, ma uit la tv (nu stiu ce vad, dar 30min de tv ma fugareste iar in pat) . SI io visez..dar nu sunt cosmaruri, doar scenarii de filme de groaza, cand ma trezesc ma busheste rasul.

15+ cei mai fericiti parinti

Mergi la inceput