Mamici de mai-iunie 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 14
magdutzu spune:
multumesc pentru ganduri! sper sa am putere sa trec peste asta pentru ca e a doua oara si parca solutii nu mai sunt. mai speram ca analizele sa ne dea mai multe raspunsuri. oricum sper sa ma alatur in curand "clubului". inca o data va doresc toate cele bune si sa va bucurati de bebicii vostri. va pup!
simonacip spune:
Neata dragutzele mele...
magdutzu, imi pare sincer rau, dar nu-ti pierde speranta..
gabitzam, am vazut ca vei naste tot la Cantacuzino. Eu la fel, dar avem dr diferite...Eu merg la dr Ciurel Octavia, tot cu ea am nascut si prima oara si am fost foarte multumita...
Lily 79, succes miine la eco...Cere o poza cu bbicul, trebuie sa-ti dea...si oricum, poti sa-ti iei si apaatul ...daca nu merge sa-ti printeze eco, incerci tu o pozica..
David (10 nov 2004) si
Simona
13+ puiul mic
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
gabitzam spune:
Simonacip, o sa pot sa aflu de la tine amanunte atunci, ca tu o sa nasti inaintea mea atunci ![]()
A fost relativ ok la Cantacuzino, nu pot sa zic ca am ramas cu amintiri traumatizante
Poate doar toaleta...
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Alysh spune:

Neata!!!
Fetelor, azi noapte cand m-am trezit am simtit niste fluturasi prin burtica! Sa fi fost bebele? Aveti vreo idee? Simteam o secunda fluturasul, o secunda statea, si tot asa timp de un minut. Mi-am imaginat ca da cu piciorusul. Apoi am adormit si m-am trezit cu o foame nebuna. Eu in viata mea n-am mancat noaptea. Azi noapte am mancat de doua ori
Nico, tinem pumnii sa iasa analizele bune. La mine pliul nucal a fost de 1, 46 sau 1,48 cm. Nu am facut nici DT nici TT, pt ca nu mi-a recomandat dr si nici nu vroiam sa fac. Sper sa fie totul bine.
Cory, ce frumos ca esti invatatoare! Eu lucrez la o firma de consultanta si stau pe scuan de dimineata pana seara. Abia astept sa scap! Cu Rh-ul negativ , nu mai e o pb in zilele noastre, asa cum ti-au zis si fetele, tb doar sa mergi la dr sa-ti spuna exact ce sa faci.
Alina
13+
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
Lilly79 spune:
Neata fetelor.
Astazi is tare fericita
.
L-am vazut pe bebe la eco, si era tare activ. Dadea din picioruse, facea tumbe
.
Din pacate nu am poza cu el, dar o sa incerc sa ma programez la alt eco mai performant si sa-mi dea si filmulet.Oricum imaginile cu bebe topaind de zor pe-acolo mi le-am intiparit bine in minte.
Si astazi imi fac curaj sa-i anunt pe astia de la lucru. Nu stiu de ce mi-e asa greu 
Alysh...super ca l-ai simtit pe bebe.
Lilly
10+ Bebe
Alysh spune:
Oana 8188, Cory, Inais, am vazut ca vorbeati de shopping in Austria. Va rog din suflet spuneti-mi si mie care este perioada de solduri din Austria in iarna asta. Sau fetele care stiti germana, poate ma ajutati, va rog mult.
Alina
13+
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
cadina spune:
Magdutzu - imi pare foarte rau... Pastreaza-ti optimismul, noi te asteptam cu mult drag in randul nostru.
Fetelor, va rog sa-mi dati si mie contul de mail si parola, daca se poate.
Eu inca am niste gretuuuuri... Nu m-am ingrasat decat 2 kg, dar burtica s-a rotunjit deja, inainte puteam sa ma apuc de pielea din parti a burticii, iar acum pielea sta perfect intinsa. Ma gandeam sa incep sa-mi caut niste produse contra vergeturilor, ceva... Aveam de la fratele meu o crema din SUA, dar am citit pe forum un subiect referitor la produsele cosmetice pentru gravi si bebei si nu trebuie sa contina parabeni, ori... toate cremele pe care le am in casa au fel si fel de parabeni.
Am zis ca ma duc intr-o zi intr-o farmacie sau intr-un supermarket sa fac un studiu de piata.
Trinity spune:
Buna fetele, va rog sa ma primiti si pe mine in club.
Datele mele:
Data nasterii: 26.05.1977
UM: 9.08.2007
DPN: 15.05.2008
Dr. Pelinescu - Life Memorial Hospital
Am fost saptamana aceasta la echografie (mai mult din motive ca nu ma simteam bine si au vrut sa vada daca bb e bine) si totul este ok. Este dezvoltat putin peste varsta reala a sarcinii, se misca in continuu si se pare ca e fetita
(inca nu 100% sigur).
Aici am rezerve pt ca si la prima sarcina mi-au spus ca e baiat initial si peste 2 saptamani era fetita. ![]()
Alysh desi se spune ca nu ai cum sa il simti pe bebe pana pe la 16 saptamani, eu si la prima sarcina am simtit mai devreme (pe la 14 sapt) iar acum am simtit la 11+. Si stiu sigur ca era bebe si nu gaze sau altceva.
Simonacip avem amandoua bebei de nov-dec 2004 
Va pup
Trinity
12+ si Bubulina balerina (19.11.2004)
gabitzam spune:
Trinity, bine ai venit!
Esti pe lista.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
kristinik spune:
Buna fetelor!!!
[bAlysh[/b] sa sti ca si mie mi s-a parut ca l-am simtit pe bebe. Ieri noapte spre dimineata asa m-am trezit la un moment dat fiindca dormeam pe pburta si ceva parca nu ma lasa, "protesta" acolo in burtica. Nu stiu eu asa cerd ca a fost bebe. Dormitul pe burtica e una dintre pozitiile in care dorm bine. Altceva nu cred sa fi fost. Sa ma trezesc asa.. deodata... si sa simt ca ceva (sau cuiva
) nu prea sta bine aclolo.....
Voi ce ziceti? Eu nu prea am experienta deoarece la mine e prima sarcina. Am citi ca in mod normal il simti mai tarziu putin dar poate cine stie....
Apropo de anuntatul la servici. Eu am anuntat deja de multisor. Am si facut saptamana aceasta scrisorica aceea si majoritatea colegilor s-au bucurat. Toti au grija de mine.. ma simt cam rasfatata, recunosc. Chiar sefele m-au felicitat.