Mamici de noiembrie- decembrie (110)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by pufulet74

Ank, multumim mult de poveste :)
Se pare ca e mai complicata treaba cu impinsu decit pare ...
Pe mine ma preocupa chestia cu tehnicile de respiratie, ce si cum, tu ai aplicat ceva ?
Cum e cu somnul si alaptatul, a fost usor sa incepi sa alaptezi, a invatat repede bebe, fara ragade si alte probleme?

------------------------
Flory 38+ Joshua Raphael
AMR 2 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

eu nu am sfarcuri sa poata trage bebe, dar folosesc inca mameloane de silicon si ne descurcam foarte bine.Bebe a invatat sa pape repepde, asta pentru ca nu l-am dus sa ii dea supliment, chiar daca el s-a strambat la inceput la tzitzi.Dar laptele a venit dupa ce am inceput sa il pun pe el la san....si cand a venit nu se mai oprea.Am baut mult compot de mere si de gutui cat am stat in maternitate, dar facut atunci proaspat fara aspirine sau conservanti, si am muls tot surplusul de laptic ramas cu mana, ca pompa ma cam deranja la inceput.Ragade de abea acum am facut ca trage din tzitzi de zici ca i-o fura cineva ...si asta prin mamelon .Nu mai stiu pe unde am pus garmastanul si folosesc cremade galbenele... de care eu sunt mult mai multumita...in cateva ore pot alapta din nou din sanul care ma doare.
De obicei adoarme la san ca imi e si mila sa il trezesc sa il pun sa ragaie

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by Ank83

quote:
Originally posted by pufulet74

Ank, multumim mult de poveste :)
Se pare ca e mai complicata treaba cu impinsu decit pare ...
Pe mine ma preocupa chestia cu tehnicile de respiratie, ce si cum, tu ai aplicat ceva ?
Cum e cu somnul si alaptatul, a fost usor sa incepi sa alaptezi, a invatat repede bebe, fara ragade si alte probleme?

------------------------
Flory 38+ Joshua Raphael
AMR 2 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

eu nu am sfarcuri sa poata trage bebe, dar folosesc inca mameloane de silicon si ne descurcam foarte bine.Bebe a invatat sa pape repepde, asta pentru ca nu l-am dus sa ii dea supliment, chiar daca el s-a strambat la inceput la tzitzi.Dar laptele a venit dupa ce am inceput sa il pun pe el la san....si cand a venit nu se mai oprea.Am baut mult compot de mere si de gutui cat am stat in maternitate, dar facut atunci proaspat fara aspirine sau conservanti, si am muls tot surplusul de laptic ramas cu mana, ca pompa ma cam deranja la inceput.Ragade de abea acum am facut ca trage din tzitzi de zici ca i-o fura cineva ...si asta prin mamelon .Nu mai stiu pe unde am pus garmastanul si folosesc cremade galbenele... de care eu sunt mult mai multumita...in cateva ore pot alapta din nou din sanul care ma doare.
De obicei adoarme la san ca imi e si mila sa il trezesc sa il pun sa ragaie

Ank Raul 17.10.2007

si eu am pb cu tatele...zi-mi te rog mameloanele alea data cum le speli?doar asa cu apa?

adinag...mda cred ca ai dreptate....

36+ ANDREI

AMR 2-3 Saptamani!!!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Eu stiu ca mameloanele astea trebuie sterilizate. Asa scrie pe ale mele, adica pe ambalaj, ca io inca nu folosesc

Oana 33+ Alexandra

Mergi la inceput