Mamici de noiembrie- decembrie (110)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

am si eu o problema : sa ma mai dau sau nu cu lac pe unghii?
- daca ma dau si ma apuca nascutul... mai trebuie sa am si grija lor sa le sterg.. ca nu pot intra in cezarianna asa..
- daca nu le dau... sunt depresiva, nu suport sa n-am manichiura facuta de la A la Z

PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 24 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

poti sa-tispargi membranele cu el... daca sti cum.. desigur!

[/quote]

BURTICA ROZ

DOAMNE AJUTA!

[/quote]

esti mortala, Pussi!

Laura 38+ Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Dar de ce nu poti intra in cezariana cu unghiile facute?
Ia zi ca ma intereseaza...

39+ si baby Kara

AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Ancutzule, si eu tot asa imi spun de ceva vreme: ca poate cand merg la control (fara bagaj, of course) imi spune sa merg sa ma internez... dar fara succes pana acum. Mai vad eu maine... poate, poate...

Laura 38+ Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

In timpul operatiei se uita daca se schimba culoarea la piele si unghii (eu asa am auzit) si de aceea nu tre sa ne dam cu oja. Si cica sa le avem taiate scurt sa nu il zgariem pe bebe!

37+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by darleena

Dar de ce nu poti intra in cezariana cu unghiile facute?
Ia zi ca ma intereseaza...

39+ si baby Kara

AMR 7 zile

cred ca depinde de anestezie... eu am la activ 3 generale totale si de fiecare data mi s-a atras atentia!
La cea din Ro mi-a zis ca trebuie sa respire unghile, iar la celelalte doua mi-au prin o clema de rufe pe varful degetului care-mi monitoriza tensiunea si pulsul!

BURTICA ROZ

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

creem .. acuma si taiate nu mai nasc.. astia imi strica toata manichiura
ancule asteptam SMS-urile .. prin urmare!

BURTICA ROZ

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

mamici!

Am fost dimineata la dr. la control..totul este bine..colul la fel de scurt insa inchis...ne mai vedem peste 10 zile..inca nu am programat nimic! ma bucur..ca eu mai vreau sa mai stea in burtica!

Dany uite un pt. tine...sa mai treaca durerea..si eu fac gravibinon de 12 saptamani..si sunt si alea foarte durereroase!

Anca, Darleena, Ramo si Vasari eu presimt ca voi veti in urmatorul val de nasteri! adica acum in apropierea wk.

pupici si o zi frumoasa!

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Boomitza, Irina, Sheri, Victo - felicitari! Refacere rapida si bb-i sanatosi, voiosi, fericiti!

BB si Roxana, va tin pumnii stransi, stransi, sa va tineti curand minunile in brate!!! Mai, voi parca v-ati fi inteles dinainte cu termenul, asa o coincidenta!!!

Pussi, ca vorbeam ieri de dilema mea cu Jasmina... Trebuie sa gasesc mai multe persoane, in definitiv este vorba de o perioada de timp de ca. 4 saptamani in care poate sa vina bb (2 inainte, 2 dupa termen). Cu cat trece timpul, devine mai simplu si mai sigur ca trebuie sa apara.
Am la Viena o prietena cu care as putea vorbi, dar ea nu poate oricand, nu are masina si e destul de complicata de felul ei... Plus ca in weekend de multe ori nu este aici!
Am un prieten bun in care am incredere oarba, si Jasmina il iubeste, dar nu-l pot tine rezervat, adica tocmai in perioada dinaintea Craciunului, cand sunt multe festivitati, sarbatoriri, vin fiert pe strada, el sa stea numai acasa si sa nu bea, sa nu se duca nicaieri...
Tatal Jasminei sta si el la Viena, insa lucreaza de obicei in deplasare si stie mereu abia cateva zile inainte unde va fi, deci tot nu-i baza in el...
Cred ca voi avea o lista cu telefoane, pe care la alarma sa le iau unul dupa altul, pana nasc acasa, probabil...
Dupa Craciun, daca nu nasc inainte, am vorbit si ramane mama la mine deci eu de fapt imi doresc sa trec de termen, ca ar fi totul mai usor!

Dany2007, imi pare asa rau de injectiile astea, ai mare chinion cu nenorocitul asta de sindrom! Imi pare asa rau...

Dany26, paieu zic ca e normal sa te tina gripa o saptamana, si daca zici ca ai uat 4 zile antibiotic, iar dupa inca 4 zile te-a luat gripa, e clar... Antibioticele intotdeauna distrug sistemul imun, deci te-a prins virusul cu garda lasata, sa zic asa! Dar bine ca-i mai bine...

Ancutal, tu si pe masa de nasteri tot glume o sa faci, asa-i?

Ank, ce poveste impresionanta! Asa este, aerul trebuie sa-l ducem in burtica, cand respiram, si sa-l expiram in jos.
Numai nu inteleg obiceiul asta sa te tot duca pe masa de nastere, ca doar se stie ca cel mai greu e s aimpingi si sa nasti un copil in pozitia orizontala... Ah, si ce vorbeam ieri de pediatri, ceai sau nu, ai grija si cu pediatrii, ca am citit de multi in Romania care recomanda suc de mere/portocale la 2-3 luni si prostii din astea!

Ma duc in oras, poate in sfarsit am noroc si-mi gasesc o geaca de iarna!

Adina 31+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

veniti la cap.111

Stefania X 2mergem pe 35+...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput