Mamici de noiembrie- decembrie (110)
Raspunsuri - Pagina 17
dany2007 spune:
Ank83 -super povestea nasterii lui Raul...
.
Cu cheful de vb dupa nastere cred ca e ceva comun. Mi-am amintit ca si eu anul trecut dupa ce am pierdut pe bebe si m-a adus la salon...(era pe la 4-5 dimineata) aveam un chef de vb ....de nu ma putea opri nimeni. Aveam in salon o doamna care o violase un nepot si eu ma apucasem sa o intreb cum a fost..
, cand mi-au spus fetele a doua zi ce mi-a debitat gurita, imi era asa o rusine...nu imi venea sa cred.
Dana
33+
Luca-Rares
AMR - 7 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
dany2007 spune:
Vali multumim pt pupici
.
Fetelor acum fac Clexane in fiecare zi
,pana nasc si dupa ce nasc inca 6 sapt

.
Mi-au scos aspenterul,pt exista riscul sa nasc oricand de acum in colo si e periculos daca i-au aspenter. In cazul in care nasc si eu inca am in sange ...imi poate provoca hemoragii puternice
. Asa Clexane se elimina din corp in 12 ore.
Dana
33+
Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
laura1713 spune:
Neatza, burtici!
ROXANA, BB, SUCCES! SA VENITI IUTE INAPOI, SANATOASE SI BEBELICI PAPACIOSI SI CUMINTI!

Ancutzule, vezi daca tot ii dai in sus si in jos ca tu nu mai dormi pana nasti? Mai bine fii cuminte si incearca sa te odihnesti ca sa fii pregatita pentru cand o vei tine in brate pe Mariuca.
Dany26, lasa ca trece si raceala, si pe mine m-a tinut o saptamana intreaga. Am inceput cu durere de gat, apoi curs de nas, apoi tuse. Inca mai tusesc putin, dar sper sa treaca curand.
Laura
38+
Rares
ancadragoman spune:
Pussi cred ca abia asteapta Mariuca cate o contractie sa se dea si ea in leagan

Dany cum sa faci 13 saptamani in fiecare zi cate o injectie??????????
anca
38+
Maria Alexandra
poze
AMR MAXIM 8 ZILE!!!!!!!!!
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Pussi cred ca abia asteapta Mariuca cate o contractie sa se dea si ea in leagan
Dany cum sa faci 13 saptamani in fiecare zi cate o injectie??????????
anca38+
Maria Alexandra
poze
Pt ca asa tb

, nenorocit sindrom ....
m-a distrus
.Ma mai linistesc cu ideea ca nu a tb sa fac de la inceputul sarcinii,sunt unele mamici care fac zilnic (si doza mare) cu ceva timp inainte de a ramane insarcinate ,apoi pe toata perioada sarcinii si dupa...

Dana
33+
Luca-Rares AMR - 7 Saptamani de stat in burtica.
ancadragoman spune:
Dany dar nu se pot pune in perfuzie?
Ma gandesc ca nu iti mai ciuruie fundul
anca
38+
Maria Alexandra
poze
dany26 spune:
Laura mersi mult de incurajari!

stiti ce e culmea ca 4 zile am luat antib. Amoxicilina-nu stiu pt ce.... si dupa inca 4 zile m-a luat gripa

36+
ANDREI
AMR 2-3 Saptamani!!!Doamne ajuta!
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Dany dar nu se pot pune in perfuzie?
Ma gandesc ca nu iti mai ciuruie fundul
anca38+
Maria Alexandra
poze
Nop

si nu se fac in fund ...
se fac in mana (exact unde am vaccinul) sau in picior de la genunchi o palma mai sus. Pana acum am facut doar in mana si azi mi-a zis ca sa schimb ,sa mai fac si in picior. Nu pot sa descriu cat usturaaaaaaaaa
acul e mic dar tb introdus la 45 grade si TOT . Daca nu tb sa introduca tot acul poate ca nu durea atata....
zic si eu, ca nu mai stiu ce sa zic...Dana
33+
Luca-Rares AMR - 7 Saptamani de stat in burtica.
ancadragoman spune:
Danuta imi pare rau ,te cred ca este fff greu dar o sa trecem noi si peste asta

anca
38+
Maria Alexandra
poze
dany2007 spune:
Mercic Ancuta
,uneori imi vine sa o iau razna ...ma bucur ca voi ma intelegeti
.
Dana
33+
Luca-Rares