Mamici de noiembrie- decembrie (110)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

dau si cafelutza

BB yasmi....numai bine!

Stefania X 2mergem pe 35+...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anacami

Stefi,te-ai mai gandit la prenume? o sa-i pui la fel ca si tine sau Stefania + inca un prenume pt. "departajare" dpdv administrativ (acte,etc...).Super-haios si tickerul , ai de fapt 33+,nu? Eu zic sa nu cobesti cu AMRul, sa nu ajungi spre 42 (cum s-a intamplat la noi cu multe fete,ex. chiar cu Roxana..). Eu, dupa experienta cu Sebi, credeam ca acum deja voi fi nascuta, voi implini zilele acestea 38 si inca niciun semn..

Camelia, Sebastian si Stefania

sincer nu m-am mai gandit la nume...da mie imi tare mi-ar place sa ramana..mie mi-a purtat bine..si sper sa-i poarte si ei...as mai avea o varianta sa-i pun si giulia...dar mi se pare banal....am senzatia ca o sa devina f. comun ceea ce se intampla si cu stefania de altfel, dar....
cat despre incurcatura cu nume nici o prob. ca eu nu-i port numele lui ta'su.. nu am vrut eu... asa ca fiecare si-a pastrat numele.. dar fetita va avea numele tatalui..cred ca de asta ii si convine sotului...macar fata sa-i poarte numele
iar cu nr. de sapt. dupa mine as avea 34 sapt.dar ei spun mereu ca in calculator ii apare cu 35... intotdeauna si pe retete si analize imi scriu cu o sapt. mai mult... defapt daca ar fi dupa data care cred eu ca s-a intamplat "minunea"...as putea sa spun ca sunt in 32...dar asta e... dar ei spun dupa UM....ma pun eu cu dr....eu stiu ce stiu ...

Stefania X 2mergem pe 35+...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

a si imi mai convine doar pt. ca mi se pare ca trece timpul mai repede desi e acelasi..... nu mai am rabdare..poate la bb2 o sa am mai multa rabdare...deja o sa stiu cum vin treburile..dar acum parca ...vreau s-o vad in brate mai repede.. ca voi toate dealtfel...

eu am plecat dupa rez.la analize.. v-am lasat cafelutza.. sa nu exagerati..da ..ma intorc repede..oricum vad ca nu mai e nimeni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

BB SI RGE NASTERE USOARA ASTAZI!!!!!!!!

SHERI, IRINA, VICTO, BOOMITZA FELICITARI PT COMORILE VOASTRE! REFACERE RAPIDA SI BEBEI MANCACIOSI SI DORMICIOSI!!!!!!!

36+ ANDREI

AMR 2-3 Saptamani!!!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Neata si de la noi!

RGE SI BB VA TIN PUMNII !!!
Asteptam vesti cat mai bune .

Noi am fost la dr dimineata si ne-a trecut pe injectii in fiecare zi si sunt atat de dureroase de imi vine sa pe tati cand ne inteapa.

In rest analizele sunt ok ,ma bucur ca anticorpii mi-au iesit negativi sper sa fie asa pana la final....

Dana 33+ Luca-Rares
AMR - 7 Saptamani de stat in burtica.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

RGE, BB! SUNTEM AICI CU PUMNII STRANSIIIIIIIIIIIIII PT. VOI SI -ICI VOSTRI! AZI E ZIUA CEA MARE!

PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 24 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

'Neata, fetele!
BB si Roxana, va tin pumnii si abia astept sa primim vesti de la voi!

Dany, pup io fata, sa nu mai doara...felicitari pt. analize, bine ca sunt bune!

Dany26, cum te simti?

Valentina 33+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
ROX SI BB NASTERE USOARA!!!!!!!!!!!!!!
Feteloer am avut o noapte de kk ,contractii dar neregulate,multe ture la wc ca aveam impresia ca fac kk si tot asa....dar de nascut tot nu am nascut.
Dany ce injecti faci?

anca 38+

Maria Alexandra
poze

AMR MAXIM 8 ZILE!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by vali_delide

'Neata, fetele!
BB si Roxana, va tin pumnii si abia astept sa primim vesti de la voi!

Dany, pup io fata, sa nu mai doara...felicitari pt. analize, bine ca sunt bune!

Dany26, cum te simti?

Valentina 33+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

offff nu prea bine inca imi mai curge nasul si mai tusesc un pic....Cred ca bb mi-a slabit f mult organismul/imunitatea....pt ca altfel nu imi explic de ce m-a tinut o sapt intreaga gripa asta....
Desi dr a zis ca nu ajunge la bb.....m-am simtit prea rau ca sa cred ca nu l-a "deranjat" deloc starea mea...dar...Doamne ajuta!

Dar sunt happy ca ieri tati a luat camera vidoe cu mini DVD pt bb!

Mersi de intrebare!

36+ ANDREI

AMR 2-3 Saptamani!!!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

darleena iti mai lasam timp pt. specializare!
ank frumoasa poveste ...m-ai impresionat din nou!
erika esti ocupata rau vad! ce o sa fac eu cu doua?? o sa vad atunci!
ancuta deci n-ai nascuttati se antreneaza pt. echipa de fotbal??contractii?? s-a obisnuit deja iterul tau cu ele.. cred ca pt. Maria sunt distractii!
dany ce injectii faci? eu luni am scapat de perfuzii... de branula .. si mai am doar 2 injectii de facut!

PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 24 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput