Licitati jucariile de la buburuza pt TEO&Co!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Eu n-u stiu sa pun poze am o mare ,,gramada de ,,flocoase care-si asteapta stapan .
Am si o intrebare ..fara suparare . Am citit despre cei 10.000 de copii bolnavi de cancer si am inteles ca pentru Teodora s-a strans oricum mult peste suma solicitata initial...Nu s-ar putea ca toti banii din aceasta actiune sa merga la ei , cei 10.000 ?

Va multumesc
Am sa incerc inca o data cu pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Buna!

Ofer si eu 10 lei pentru masina cu remorca si 5 lei pentru soarele cu cantec de leagan ale strumfitei Ianca.

Mercic!

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Ligeea, cum sa facem noi oare sa impartim cei 4 milioane si 300 cat am strans in lei si cam 400 de euro la 10.000 de copii?
De la inceputul campaniei am spus ca daca pe 26 noiembrie Teodora nu va avea nevoie de banii astia, impreuna cu Liana vom alege un alt caz de pe DC si vom redirectiona banii acolo.

Mergi la inceput

Ca sa fluidizam umpic procesul tehnologic, va rog cand puneti poze cu plusurile, scrieti si o lista numerotata cu jucariile, luati ultimul numar de pe lista. TX:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ligeea hai sa iti raspund la o intrebare.
Este foarte greu sa stai in spital f. mult timp si f. costisitor , dar actiunea asta este pentru cei care merg 'afara' la tratament , nu de amorul artei ci pentru ca la noi in tara nu ii poate ajuta nimeni.

E cumplit sa vezi (ca mama) ca toti in spital isi primesc tratamentul , iar pt copilul tau NU pt ca nu stiu ce sa ii faca si ce sa ii dea , sau pt simplul fapt ca cei de aici nu ii mai acorda nici o sansa.

E cumplita boala asta in orice fel ai privi-o. Haideti sa nu ne intristam si sa incercam sa facem ceva.

Eu una cunosc o membra DC care in curand va avea nevoie de ajutor (sper din tot sufletul) pt fetita ei in aceeasi problema.

Multa sanatate!

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Va rog daca se poate cartelile despre cine merita si cine nu sa fie ajutat sa le mutam la ZZ, exista subiect special. Sa pastram Targul de Jucarii curat. OK?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Merci Aissa, am pus pe lista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelis4u spune:

10Ron-masinutza de la diana21
5Ron-ratusca de la diana

Mircea(02.07.2002) si Anne

POZE
POVESTEA NOASTRA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c26bf2cb852e748ad50f" target="_blank">Mircea
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281" target="_blank">DownSindrom.RO

Lacrimi pentru Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelis4u spune:

sorry 15 pt masinutza...

Mircea(02.07.2002) si Anne

POZE
POVESTEA NOASTRA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c26bf2cb852e748ad50f" target="_blank">Mircea
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281" target="_blank">DownSindrom.RO

Lacrimi pentru Paul

Mergi la inceput