Cum va intindeti parul ?

Cum va intindeti parul ? | Autor: Jeff

Link direct la acest mesaj

Spuneti-mi si mie cum faceti sa va ramana parul intins ?
Am parul ondulat si folosesc produse de intins, de la sampon, crema, balsan, ser special de intins, dupa aceea il usuc cu peria, il intind si cu placa si dau si cu fixativ.
Dupa 1/2 ora se onduleaza din nou, ce sa fac ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jeff spune:

de balsam vorbeam, nu sunt analfabeta, doar grabita :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Nu ti-a mai ramas decat intinsu' permanent!
O intrebare:De ce il intinzi numai cu placa?De ce nu mai intai cu uscatoru' de par si apoi cu placa?

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

...poate-l incarci prea mult cu produsele alea de care zici...si eu am parul ondulat natural(sarmalutze:))) si-l intind cu maxim succes,ramane exact asa cum il intind...si tot doar cu placa il intind...foloseste doar un produs care sa protejeze parul sa nu-l arzi cu placa si renunta la fixativ...
si zi-mi daca a functionat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

eu folosesc sampon si balsam "pentru par neted" sau asa ceva, si in usuc/intind cu rowenta lissima. functioneaza destul de bine (tinand cont de faptul ca totul se intampla pe fuga... )

ziceati ceva de produse care protejeaza parul la intins... am tot cautat dar nu am gasit. imi ziceti si mie despre ce e vorba, va rog ?

multumesc

Pijamalutze pentru copilasi!

S-au dus ai mei prieteni, s-a dus si acea clipa,
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns drianna74 spune:

Eu imi intind parul cu peria,in perioada in care nu-s facuta permanent(drept)Mi se mai increteste parul vara,din cauza umiditatii si cand ploua in general.Cand nu am ce-i face,il strang

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Incearca Heat protective Serum... pt intins cu placa.

Eu am incercat la bucle si am constatat ca de la el am bucletin mai mult, mult mai mult, caci si eu eram disperata ca am bucle numai 2 ore.

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcellinna spune:

Jeff,o solutie ar fi sa-ti faci parul lins permanent,sau alta sa folosesti o placa buna pt intins parul.
Nu toate placile dau rezultate bune la par rebel(al meu e cum nu se poate mai rau).
Eu am avut o placa de la philips(cu accesorii atat pt intins parul cat si pt facut bucle) si nu am avut rezultate bune deloc.
Cand mi faceam parul intins,mai mult de 2 ore nu statea ,iar de-l faceam bucle idem.

Mi-am cumparat apoi o placa de calitate (GHD,am dat pe ea o groaza de bani) dar face toti banii daca stau si ma gandesc ca nu-mi permit sa ma duc la coafor in fiecare saptamana.
Placa asta e foarte buna,chiar si pt par rebel ca al meu,se incalzeste rapid si in maxim 10 minute am terminat coafatul.
Face atat par intins cat si bucle si le face de calitate.Acum daca-mi fac parul pot sta linistita ca sta asa cum l-am coafat(macar doua zile).

Mergi la inceput