La multi ani, Minunate Scorpiute !!! (47)
Raspunsuri - Pagina 8
HelleneC spune:
Moni, pai am improvizat o chestie... din negresa
! Dupa ce s-a copt, am taiat-o in doua, am facut o crema de cioco, am insiropat negresa cu capucino si rooom (asta e aroma mea preferata la praji cu cioco), am pus glazura peste, si a iesit ca un tort patrat, cred ca e fff bun, e la frigider, nu ma bag pana maine! Desi George tot bazaie ca vrea sa guste, o sa ii dau deseara! Deci ceva combinat, vroiam si ceva cu cioco, si cu blat, nebuneli!
Nu am aparatul bun sa fac poza, am altul mai aiurea, nu stiu cat de bine ies pozele!
Spor la gatit, eu mancare nu prea am facut, ca deja mi-e leneeeee!
monica-elizabet spune:
mmmm
suna bine prajiturica ta
eu acum am pofta de gogosi(poate fac mai pe seara) ![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
HelleneC spune:
Super veste pentru noi!
Au rasarit doi dinti odata... asdevarul ca a plans mititica in seara asta la greuuuu, dimineata gingia era umflata, acum se vad dungile si se simti zimtisorii
! Sper pentru o perioada sa scapam de nervisori!
Va pup!
miraklucker spune:
Adriana draga va doresc si tie si la baietelul tau multa fericire si sanatate si sa va dea Dumnezeu numai cei m-ai bun..........scuze de intarziere. Mai da n-ai tratat cu cu pilotistul tau sa mai fi stat inca o zi in burtica sa va sarbatoriti deodata??
.
Monica, a facut matusa-mea saptamana trecuta prima tura de gogosi, si saptamana asta ce-a de.-a doua deja. Au mancat ai mei copii de zici ca nu au mancat nimic o saptamana. Acum s-a terminat, azi a plecat matusa-mea.........pana tura urmatoare. Mie nu-mi ies asa de faine
.
....eu nu stiu ce sa fac pentru ziua Dariei. Nasa ei deja s-a anuntat, vine cu copii, 3 la numar, plus nasul care se va anunta sigur si el, plus..... cred ca numai un tort nu-mi ajunge
..si cred ca tre sa fac si de pranz ceva ca vin de departe.
Nina m-as bucura nespus sa ne intalnim, in principiu asa ramane, acum David ne face programul de vacanta, asta e!!! ......si sigur o sa venim noi intr-o plimbare pana la Buzias. In fiecare an planuim dar nu am ajuns pana acum. Acum o sa avem un motiv in plus. Am vazut pozele, ce codite are Cristina!!!, ale mele parca le dai foc la par nu pot sa le fac co codita, sa le pun o agrafa in par........cred ca in curand bag foarfeca.
.
V-am pupat pe toate fara exceptie,
ma duc langa sotiorul meu sa-i tin de urat.........marti se pare ca e ultimul termen de primit televizorul.........sper, ca nu mai stiu ce sa fac in fiecare seara fara de mai bine de o luna
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
Anina_n spune:
sotz de Malina_Mircu , Sandi, Danielaaaaa, Gina20 
Buna seara, fetelor ! ![]()
Elena, esti plina de surprize !

Am sa trec pe acolo, sa...primesc urarile. ![]()
Ce harnicuta ai fost, Elena !
Cate ai facut, dupa ce ca ai fost si singura cu minunile tale.
Eu, fiind singura acasa, dimineata(Cristina dormea, restul familiei era la biserica si apoi la cimitir pentru pomenirea mortilor) ma gandeam sa fac o prajitura, in caz ca apar ceva musafiri. Si...chiar negresele mi-au trecut prin minte. Dar am renuntat...si am ales un chec simplu, sa poata manca si Cristina. Negresele prea iar face cu ochiul, ei placandu-i mult ciocolata. 
Monica, sunt mai bine Alex si Ruxi ?
Pupici, sa le treaca, sa poata manca orice isi doresc ! 
Ai facut gogosi, pana la urma ?
Vanina, Adriana, Lory, un weekend placut in continuare si
! ![]()
Dodo-pui, ce face Bogdanel ? Ce faceti deobicei in weekend ?
Eu urmaresc "Megastar". Imi place, dar mai mult imi place finala cu cei 12 concurenti, timp de mai multe saptamani.
Trebuie sa ma ocup de Cristina, va las, nu inainte de a va ura o seara placuta in continuare si noapte buna, pe mai tarziu...

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***
miraklucker spune:
Elena felicitari pentru dintisori!! , cred si eu ca au sacait-o, saracuta!!!
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
HelleneC spune:
Tocmai ce m-am bucurat, ca am trecut printr-un episod tare urat, acum ma linistesc aici, ca nu am cu cine vorbi, George a adormit bustean, numai bine ca se speria si el!
A mancat Gabi laptele si am zis ca s-a linistit, i-am dat nurofen, calgel... si a inceput brusc sa planga prin somn rau de tot, am luat-o in brate si a inceput sa vomeze laptele de la spasme si pe gura, nas, pana s-a inecat, am zis ca mor acolo, am strans-o tare de burtica si am scuturat-o, si-a revenit, iar a urlat... pana nu a terminat tot laptele de dat nu a stat.
Mi-e asa mila de ea, m-am speriat groznic, abia astept sa vina Marin, ca macar nu intru in panica, pfuuui, sper sa treaca bine noaptea, tot geme prin somn, i-am pus acum si supozitor... nu stiu cu ce sa o ajut sa nu o mai doara!
Va las, sper sa fie bine, va pup!!!
Anina_n spune:
Felicitari pentru primii dintisori, Gabi !
Asa i-au iesit si Cristinei(la 4 luni), doi deodata.
Ieri vorbeam cu tine, Elena si nici urma de dintisori, iar acum....iata ca, au iesit si inca, doi. ![]()
Cristinei i se misca din august vreo 4 dintisori si pt. ca tot se discuta si la "Copilasi din 2002" despre schimbarea dintilor de lapte, m-am uitat azi, sa vad cum ii mai misca si...
, in spatele celui care se misca mai tare, rasare un dintisor definitiv. I-am zis ca daca pana luni dimineata nu cade cel de lapte, trebuie sa mergem la stomatolog, sa i-l scoata. Acum, il misca de zor, poate, poate, scapa de el, mai repede. ![]()
Mira, e bine si la Buzias, numai sa fie intre mesele principale ale Cristinei.
Abia astept, sa te vad cu minunile tale ! ![]()
Inainte nu era greu cu parul Cristinei, dar acum, parca s-a mai ingrosat firul ori s-a indesit parul si dureaza pana-l aranjam, dar nici nu vrea sa-i tai prea mult din par.
Chiar admiram parul fetitelor tale, desi, stiu ca e mai greu de aranjat parul des si ondulat. Dar sunt atat de scumpe cu parul acela frumos !
David ce mai face, ce mai zice ? Lui nu i se misca nici un dintisor ?
Pentru Daria si musafirii de ziua ei, poti sa faci un tort mare dreptunghiular sau un tort etajat, ca sa nu trebuiasca sa faci 2.
Cu ce va fi tortul, te-ai gandit ? ![]()
E rau fara tv, imi dau seama, mai ales seara inainte de culcare. Dar, uite, poti sta pe net, in schimb, acum. Daca te lasa sotul, ca poate si el vrea. ![]()
Noapte buna, din nou, fetelor ! Vise placute.... ![]()

edit: Doamne, Elena, ai fost o curajoasa, bine ca nu te-ai pierdut cu firea ! O imbratisare stransa de la mine !
Imediat apare Marin si nu vei mai fi singura cu Gabitza. Sa o ajute ingerasul sa treaca, cu bine peste aceasta noapte !
Va pup ! 
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***
vbartan spune:
Elena, felicitari pentru dintisori... dar nasol episodul din seara asta....noi va dorim noapte buna fara alte asemenea incidente..
www.helpsonia.com" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)
www.flickr.com/photos/sweetmoments/" target="_blank">Poze cu noi
Cat sunt eu de mare
HelleneC spune:
Multumesc mult scumpelor!
Am avut ca un flash, am trecut si cu George de multe ori prin faze de astea, insa... de fiecare data parca e prima data si tot nasol ma simt
Nici nu am curaj sa ma culc
!
Nina, uite asa te "prind" inca de la 12 sa te trag de urechi!
Va pup, incerc sa schimb cumva sa dorm cu amandoi ca George maraie dupa mine, daca nu e tati!