La multi ani, Minunate Scorpiute !!! (47)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

urez si eu La multi ani! scorpiutelor si scorpionului aniversati astazi, sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii

eu sunt un pic suparata alex a facut putina febra si a inceput sa-i curga si nasul pe langa tusea pe care o are de azi(ieri) dimineata(si care-i trecuse dar vad ca a reaparut)
iar ruxi asa din senin nu stiu ce-a avut ca nu a mancat absolut nimic diferit fata de ce mananca de obicei dar a apucat-o voma(ea chiar nu a vrut pizza, nu a mancat desert...deci zau daca stiu de la ce...oricum este prima data cand vomita asa aiurea...sper sa nu fie iarasi prima dintr-un sir lung de vome de la o enterocolita
asa ca stau pe-aici sa-i pazesc si noroc cu Lory care mi-a dat adresa sa intru si eu sa vad inregistrarile dansurilor de la dansez pentru tine...multumesc Lory
te pup si pe tine si pe alinutz
ca de altfel pe toate scorpiutele

sa aveti un we fain

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

la multi ani sarbatoritilor de azi.tot ce va doriti.
dodo-pui, multa sanatate lui bogdanel.
nina, din pacate nu am prea fost rasfatata ca a fost o zi cu treaba.am primit ceva cadouri.dar important e ca am fost cu cei dragi de ziua mea.penntru mine e cel mai frumos cadou.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani! tuturor sarbatoritilor zilei de azi.
Multam' frumos pt cuvintele faine de incurajare
O sfarsit de saptamana cat mai placut.

Gabi mami de bogdanel-Andrei(29.10.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Salut scumpelor!
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Pentru Nina treceti pe AICI!
Monica, sanatate maxima, iti tin pumnii sa fie bine Alex si Ruxi, vad ca perioada asta e cam aiurea pentru ei! Eu nu am mai reusit sa vad finalul aseara la emisiune, normal ca am trimis sms pentru tipul din Suceava, il stiu din liceu, si imi pare rau ca a iesit!
Gabi (Dodo), de acum asa te "strig" mai ales ca esti intr-un nume cu fiica'mea! Pupici lui Bogdan si putere multa sa treceti peste toate!
Lory, ce face samuraiul scump?
Adriana, ma bucur ca sunteti bine si ati gasit putin timp acolo in familie pentru voi! Sanatate pilotelului!
Fetele, eu sunt tot mama singura azi, ma duc sa ma apuc de curatenie, ca parca au trecut tatarii, se vede ca nu e tati, George isi cam face de cap!
O sambata frumoasa si sanatate!

Mergi la inceput

elena, multumim da...asa este...vad ca a inceput o per nasoala...sper sa treaca repede...acum vad ca-s bine amandoi dar molesiti fiecare dupa boleshnitza lui
va pup pe toate sa aveti un we fain

monica
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

Buna scorpiutze dragi...

... cu intarziere, si imi cer scuze pentru asta, urez si eu sarbatoritilor de ieri Carmensilva, Adriana, Noe, rally Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi
Si pentru sarbatoritii de azi...
Multa snatate si voie buna alaturi de cei dragi...

Ana, felicitari pentru Alex baiat istet. Bravo lui.....
Monica, multa sanatate puiutilor tai, sa nu fie ceva grav... Tine-ne la curent....
Eu ieri nu am reusit sa intru.... am avut o zi cam aglomerata, ca si cele dinainte de altfel, musafiri, copil marait, cumparaturi, curatenie, mancare, etc.... stiti si voi.... si pe langa toate aseara m-a pocnit o durere de cap de simteam ca face bum.... asa ca m-am pus in pat si am adormit cumva.... dar tot cu durerea aia tampita m-am trezit.... acum parca e ceva mai bine.... pitica doarme, si eu incerc sa-i gatesc ceva.... daca o manca.... deci cam atatea despre noi...

Va pupam si va dorim un weekend maxim.

www.helpsonia.com" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

www.flickr.com/photos/sweetmoments/" target="_blank">Poze cu noi
Cat sunt eu de mare

Mergi la inceput

nina2 si multumim

monica
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Esmeeeee! Unde esti? Vad ca ieri au strigat fetele si nu ai raspuns!
Vanina, pai ce sa mai zic, astept si eu sa ajungem la varsta Renatei si tot asa de "des" o sa intru! Te pup sa treaca capul, si spor la treburi!
Moni
Va pup, am termenat curatenia, am de intins rufele si am si o praji la cuptor, George se tot bataie pe acolo sa vada cand e gata, mi-a zis ca "sigur o sa imi placa mama"

Mergi la inceput

ce praji faci elena? ca eu am pana de idei dar nici nu m-as aventura sa nu cumva sa-i placa ruxandrei si sa o faca iar lata...

monica
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

Monica,
Elena, multumim, de la noi....

www.helpsonia.com" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

www.flickr.com/photos/sweetmoments/" target="_blank">Poze cu noi
Cat sunt eu de mare

Mergi la inceput