La multi ani, Minunate Scorpiute !!! (47)
Raspunsuri - Pagina 4
vbartan spune:
Ralucasimarius
Va pup fete dragi... si va doresc o zi minunata
www.helpsonia.com" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)
www.flickr.com/photos/sweetmoments/" target="_blank">Poze cu noi
Cat sunt eu de mare
monica-elizabet spune:
Buna scorpiutelor sa aveti o zi minunata ca voi
monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween
Anina_n spune:
Ralucasimarius
Buna, fetelor !
Ce faceti, cum sunteti ? Grabite, toate ?
Adriana, simte Razvanelu' ca i se pregateste ceva ?
Da' tu, ai reusit sa te faci frumoasa ?
Pe mine, asa prost ma prinde aniversarea asta ! Nearanjata, fara banuti... Dar vine a sotului si a noastra(tot in noiembrie) si tot ma revansez.
Ana, sper ca te-ai uitat si la pozele urmatoare celei cu flori de la tati, ca mai erau cateva, chiar si un filmuletz cu fetitele pe role.
A trebuit sa ma pozez cu buchetelul acela de flori mov(tare imi mai place culoarea), ca rareori se intampla sa imi aduca flori, Cristi. Insa, apreciez gestul, mai ales ca el strange florile si face buchetul.
Avem un monitor mare acasa la PC, de 19" si cred ca dea ceea i se parea inalta Luana, Cristinei. Oricum, n-o vazuse decat in sacunul din masina, i se parea mica, mai ales ca stie ca e mai mica decat ea.
Cristina e bine, desi glicemiile ne mai dau batai de cap, de cand s-a racit afara. Cel mai bine ii merge vara, cand face multa miscare.
De aceea, vreau sa-i cumparam(si mie, de fapt ) o bicicleta de pedalat in casa(medicala sau cum se numeste). La Buzias erau vreo 10 astfel de biciclete, in sala de sport si ii placea si Cristinei sa pedaleze la ele. La achizitionarea unei astfel de biciclete ma gandesc, iarna asta. Ca la vara, are unde face miscare si numai bine, atunci, ma voi gandi la mobila noua, de scolarita , pt. camera ei.
Ne vedem negresit la primavara, in luna mai, cand mergem la Buzias.
Lory, ma bucur ca te-ai simtit excelent de ziua ta !
Spor la treburi si succes la gradi samuraiului mic !
Monica, va pregatiti de Halloween ?
Esme, unde esti, ce faci ? Sper ca esti bine !
Elena, e totul ok la voi ?
Ce face George, si-a redeschis magazinul ? Gabitza ?
Laura, Georgi, Vanina, Iri, salutari si pupici si voua !
O seara cat mai faina, alaturi de familie !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***
monica-elizabet spune:
da ninuto ...ne pregatim
[
...inca nu am scobit dovleacul ca am zis sa fie proaspat
monica
Prajituri si papa bun
Halloween
miraklucker spune:
Esme , sa fi sanatoasa, sa ai un bebe sanatos si frumos!!
Lory , iti doresc multa sanatate si fericire........ce frumos te-ai distrat de ziua ta!
Nina, noi o sa venim din 1-17 mai in Ro. Ne vedem??? se potriveste??, mai trebuie sa inventez pana atunci o minciuna ca sa pot sa-l iau pe David de la gradi pentru inca 4 zile ca are vacanta doar pana in 12........nu mai risc sa spun adevarul ca sigur ma trezesc cu amenda in posta ( de data asta se pare ca am scapat!!).
V-am pupat pe toate, hai ca plec si eu acasa.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
nastasie spune:
off, iar intru ultima.la multi ani sarbatoritei de azi.
nina, i-am explicat lui razvan ca maine e ziua lui si face trei ani si ca mami ii face tort.l-am intrebat daca vrea cu teren de fotbal sau tren si a ales tren.asa ca am dat comanda de tort.eu in schimb nu am reusit decat sa ma tund si sa ma pensez.in rest nimic.azi i-am cumparat lui razvan tobogan ca asa i-am promis si am umblat juma de zi dupa el ca nu mai gaseam.
va pup pe toate si va doresc o seara minunata.
adriana&razvan 01.11.2004
monica-elizabet spune:
adriana sa stapaneasca sanatos togobanul...cred ca-i super fericit razvanel mai ales la iarna o sa-i prinda tare bine...cine o sa mai aibe "parc" in casa
monica
Prajituri si papa bun
Halloween
Dodo-pui spune:
RAZVAN
LA MULTI ANI!,sa stapanesti sanatos parcul din casa
Adriana felicitari
Gabi mami de Bogdan-Andrei(29.10.2002)
dolcebaby spune:
Adriana LA MULTI ANI si LA MULTI ANI !!! Razvanel sa fie sanatos, norocos si sa asculte de mama lui
Si pt ca miine nu o sa fiu acasa iti doresc tot binele din lume si aniversare frumoasa La multi ani din tot sufletul !
Anuto am reusit sa vad pozele Luanei de la gradi de ziua ei....superbe, ai o domnisoara mare si frumoasa foc
pup fetele ! nu mai pot sa stau ca teo scrie cu o culoare albastra pe unde apuca... biblioteca, pereti si usi....eu zbier la ea si ea se face ca ploua
paaaaaaaaaa
Anina_n spune:
La multi ani, Razvan !
Sa cresti sanatos si voios !
Petrecere frumoasa la gradi si acasa(cu noua jucarie)
si daruri pe masura !
Felicitari, Adriana !
Sa va traiasca si sa va umple mereu sufletele de bucurie !
Plec acasa, fetelor, ca avem zi scurta (fiind pomenirea mortilor la catolici) si va mai scriu de acolo !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***