La multi ani, Minunate Scorpiute !!! (47)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

la multi ani, Laura!

Ce mai citim noi
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna seara, fetelor !
Laura, nu pot sa te sun, nu merge reteaua Orange, aici, de mai bine de 1 ora. Numai la noi o fi problema ?
Elena, e tare faina caciulita ! Sa o poarte sanatoasa, minunea mica ! Ce poze faine aveti ! Sunteti tare frumosi !
N-am apucat sa-ti raspund la intrebare, intr-adevar e unul din fratii lui Cristi, Sandu(si unul din nasii Cristinei) si pt. ca tot vine si ziua lui Cristi, iar ei vor fi mutati la Arad, atunci, au venit acum la noi, sa ne felicite de aniversari.
Adriana, imi inchipui prin ce ai trecut, azi. Bine ca ai reusit sa rezolvi totul, pana la urma.
Se anunta ninsoare si la voi ?
Esme, ce faci, cum esti ? Ce bunataturi ai mai savurat ?
Noe, multumim de urari ! Voi ce mai faceti ?
Va pup, fetelor si va doresc o noapte linistita si vise placute....

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

*** Printesa Ema din castel ! ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

Laura, Adriana (fata lui Tomecica). Multa sanatate, bucurii si impliniri...

www.helpsonia.com" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

www.flickr.com/photos/sweetmoments/" target="_blank">Poze cu noi
Cat sunt eu de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

georgi, Ralucah, Ralucoantza. Sa ne traiti sanatoase si voioase....

Noapte buna scorpiutze dragi
www.helpsonia.com" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

www.flickr.com/photos/sweetmoments/" target="_blank">Poze cu noi
Cat sunt eu de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

La multi ani! Georgi sa fii sanatoasa si bucuroasa, sa-ti dea Dumnezeu numai bine si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca alaturi de frumoasa ta familie

La multi ani! Ralucah si Ralucoantza, sa fiti sanatoase

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata, fetelor.
la multi ani, georgi.sa fii sanatoasa, sa ai parte numai de bucurii.tot ce-ti doresti sa se implineasca.la multi ani si celorlalte 2 sarbatorite.sa aveti o zi cat mai frumoasa.
nina, a fost crunt de frig ieri aici.dimineata cand l-am dus(azi) pe razvan imi inghetase parbrizul la masina si abi cand am ajuns la cresa se facuse cald in masina.si cutia de viteze inghetase.acum a mai iesit soarele, dar e ger.a anuntat si la cta cod galben.
eu azi fac putina curatenie si apoi la treaba ca am restanta la o firma la care vreau sa termin.ei cred ca se lucreaza actele asa peste noapte pe o luna intreaga.
va pup pe toate.revin mai tz.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

La multi ani Georgiiiii! Sa fii sanatoasa si multe bucurii de la "colegu'" si zambareata!
La multi ani Ralucah si Ralucoanta!
E un friiig la noi, se vede zapada pe munti!
Ma duc sa fac o cafea ca imi pica ochii in gura, s-a tot foit Gabi asta noapte!
O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

GEORGIANA LA MULTI ANI !!!!

Te pupam cu mult drag si iti dorim tot binele din lume !!!

Sa ai o aniversare fericita!

Fetelor va multumesc din suflet pt urari

As mai sta dar nu ma lasa Teo... este calare pe mine in acest moment si ne luptam pe tastatura
o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani!Georgi,Ralucah,Ralucoantza sa fiti sanatoase.
La multi ani!
sarbotoritilor mei sa fiti sanatosi si sa aveti tot ce va doriti.

Gabi mami de Bogdanel-Andrei(29.10.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

LA MULTI ANI GEORGI,DRAGA SCORPIUTA!Sa ai parte de tot binele din lume si o zi de sarbatoare frumoasa si minunata!Distractie frumoasa!

Salutare dragelor...

Am o lehmite si-o sila in mineeeeee...un fel de ma doare-n paishpe...nush ce m-a apucat,cert este ca n-am chef de nik...Nah,bun!Ca am citit acilea,mi-am luat avant sa citesc,atat de lene si lehamite imi este si mi s-au cracanat ochii pan' catre ceafa uitandu-ma la poza Gabitzei cu "bazmaluta"noua...frumoasa caciulita,cuscrito...pupam obrjorii bucalati a lu' Alba ca Zapada mititica...si citind mesajul de la Esme,care e atat de bucuroasa de performanta lu' visatorul de fi-miu,zis si cai verzi pe pereti...Si saru-mana e urari la toata gashca uratoare!

Esme,inca o data multumesc de vorbele bune si de bucuria pe care mi-ai transmis-o prin cuvinte...Trebuie sa-ti marturisesc ca mi s-au cascat ochii cat cepele citindu-l si am recitit textul ca sa il inteleg mai bine,nu ca ai fi scris fara inteles sau gresit,ci ca sa pricep ce ma asteapta si am tras concluzia ca de la primitul copilului la Centrul asta si pana mai cand o iesi din el...greul de fapt nu incepe pentru el,ci pentru mine si pentru Marius....asa-i?Partea cea mai si cea mai urata si rea din toata treaba asta este faptul ca eu sunt foarte depasita de situatia materiei matematica,eu nu am fost un elev bun nici la vremea copilariei mele,iar ceea ce mai am ramasite prin creier...nu se muleaza sub nici o forma pe materia ce o invata Alex...sunt invechita si epuizata...Marius,care a fost elev stralucit la mate...deja si el se uita ca vacuta la poarta noua la exercitiile lui....Nu imi pierd speranta,ma gandesc ca Alex se va decurca...Cat despre dorinta lui de a studia...hm..mai degraba e dorinta lui de a fi primul si de a fi laudat...cam asta e motivatia lui,momentan.Poate se va schimba cu timpul.Ei si la desenul animat referat l-ai nimerit,ca Dexter i-a placut la nebunie si la fel de mult i-a placut si Cubix...roboti si alte masinarii d-astea...In tabara n-a fost niciodata pana acum si de s-o organiza as vrea s mearga si el...sper sa vrea si el sa mearga..Iti multumesc ca vrei sa il ajuti si iti promit ca am sa te solicit ori de cate ori a fi cazul...
Lasand astea la o parte:cum te simti?
Cuscrita draga...saru-mana si va pup si eu cu tot sufletul...Sa dea domnul sa urle fericirea in mine cand ginerelu' meu o sa vina si el acasa cu premiul 1 la mate....Daca tu scrii ca se vede zapada pe munti...pai e cam frig la voi...Ieri vorbeam cu noru-ta despre zapada si a tinut sa mentioneze ca de va fi zapada,lasam masina acasa si o voi aduce cu saniuta la gradi....adicatelea io pe post de huski sau de ren sau cal...sau ce-o mai trage sania...intelegi matale.Iar cuscra-tu,ca si asta a luat-o razna,ma intreba aseara,nostalgic si romantic,ca ce facem noi de sarbatori si cu cine sa lasam copiii ca sa ma scoata de revel la restaurant...si i-am zis si io ca o sa se ia cu mainile de cur sa sara in sus si o sa mearga din dormitor in sufragerie,via bucatarie si o sa fie ca in excursie....Hahahahaha!
aaaaa...de mult vroiam sa spun:tu sti cu cine te aseia o pauzasc?Cu Magda Catone,pe bune.Imi place de actrita asta de mor si de cate ori vad reclama la Bonux ma gandesc la tine...zau asa!(las' ca nici cu barba-su nu-mi e rusine,frumos mascul:Serban Ionescu...e???)Va pup!
Monica,multumesc si sa fiti sanatosi!Alex e fan Spiderman????Ruxi cu care printesa se identifica...Luna e inca Cemnushareasa...Deci,sa inteleg bine,de Hallloween Alex a fost Batman sau Dracula?Si cel cu Spiderman tot el era?Ca pe Ruxi am identificat-o repejor:vrajitoarea...Nu e si ea fan Bibi Blocksberg,de pe Minimax?Cu "ini-mini...nu stiu ce...cutare sa fie alt nu stiu ce...hocus -pocus".Pe noi ne-a terorizat Luana...disparem in nestire zilnic si eu si Marius,cum o enervam un pic...
Adriana,vremea din Timisoara clar nu se compara cu cea de acasa,la voi e mai frig,insa daca te consoleaza cu ceva sa sti ca si eu am avut gheata pe parbriz dimineata...Pupici si spor la treaba!
Ninocika,voi va dati deja cu sania?Ca la Emma cred ca e o zapadaaaaa...
Gabi(dodo)...ce mai face puiutul de leu tomitan?
Laura...internetonaut o faci pe Teolina...pupicei la fetele frumoasele!
Gata,ca m-am lungit cu scrisul cat o zi de post negru...Va pup pe toate si mai vorbim noi!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput