La multi ani, Minunate Scorpiute !!! (47)
Raspunsuri - Pagina 10
monica-elizabet spune:
buna scorpiutelor,
Nina
, petrecere frumoasa, ma bucur ca fetele ti-au facut surprize faine.
Lory,
nu mai sta pe ganduri cred ca alinutul s-ar bucura mult sa se joace cu zapada
Elena, bine ca ati trecut cu bine noaptea...si ai mei au dormit bine...ruxi este ok dar alex inca mai are mucisori si tuseste...astea nu m-ar speria...sper sa nu mai faca febra.
Nina2, multumim mult
si voua la fel
va
pe toate
sa aveti o Duminica placuta in continuare
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
nastasie spune:
si noi am iesit azi de 2 ori afara dar nu mai mult de 1 ora ca am inghetat.bine ca a fost un pic soare.acum ma apuc si eu sa calc sa aiba baietii mei toata saptamana sa scap de ei.
adriana&
razvan 01.11.2004
monica-elizabet spune:
la noi 

monica
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
miraklucker spune:
Nina
, iti doresc din suflet, multa sanatate , multe bucurii si fericire alaturi de fetita ta frumoasa si de sotul tau!!!
......in sfarsit mi-a venit si mie randul la computer. De dimineata a pus David stapanire si nu i-a mai dat drumul.
. Pe deasupra mie mi s-a redus considerabil si timpul
, nu mai am ajutoare.
SA stiti ca nu e rea ideea voastra o sa fac un tort mare, cu fructe am mai facut dar uc fructele in crema nu. O sa-l incerc............sa vad ce doleante are si sotiorul ca si lui trebuie sa-i fac unu!!
Nina, nu la David nu sem insca inca nici un dinte, si nici nu cred ca-i vor pica in curant.Primii au iesit pe la 9 luni. In rest ce sa faca, la gradi, ii place tare mult, pacat ca au asa program scurt,.....e foarte pisalog, isista pana te aduce in pragul nebuniei. Acum de exemplu am fost pelcati la niste prieteni. Pe drum i sa- pus pata ca vrea la MC` apoi a inceptu ca vrea clatite si a insistat, insistat pana nu am mai putut si am izbucnit, si nici atunci nu s-a potolit.OI-am promis ca-i fac maine, dar nici asa nu a fost bine. Pana la urma a mancat paine prajita cu ciocolata......4 felii![]()
.....Selin incet, incet, face pisu pe olita, mai ales seara, cand ii vede pe ceilalti ca merg la baie, sau vreau sa-i dau scutec curat se duce ii ia olita singura din baie si face. Dar......nu pot insista, face numai cand vrea ea
.
.......iar Daria si-a gasit vocatia
, a apucat-o tunsul. Si-a taiat o bucata buna din breton, pana la radacina........in vreo 3 ture. Azi a prins iara foarfeca si dupa ce si-a taiat ei parul a trecut la sora-sa...........am gasit pe jos numai bucle, iar cand am bagat mana la Selin in par am ramas cu ditamai smocu in mana!!!
V-am pupat, ma duc ca inca nu am terminat treaba!!
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
monica-elizabet spune:
moooorrr...mi-o si inchipui pe Daria facand pe stilista cu Selin ![]()
de-aia las eu la indemana lor numai foarfeca de plastic...una sa nu se intepe cu ele si sa nu taie diverse chestii prin casa...cu aia nu pot taia decat hartie
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
Anina_n spune:
Buna, fete minunate ! ![]()
Am avut o zi plina, desi, nu ma asteptam. Stiti cum e, surprizele vin de la cine nu te astepti.
M-am simtit minunat, desi...as vrea sa pot opri timpul in loc, sa nu imbatranim defel, sa ne vedem mereu la fel de tinere si frumoase, ca in aceasta zi minunata, in care ne sarbatorim ziua de nastere, fiecare. ![]()
Aveti, aici, dovada zilei ! ![]()
Dodo-pui, bravo lui Bogdanel pentru progrese si la cat mai multe progrese !
Elenita, cum te-ai descurcat ? Ti-a trecut frumos, ziua ?
Monica, cum mai sunt copilasii, bine ?
Si la noi a plouat mai toata ziua. Sa vedem ce se intampla la noapte....se transforma ploaia in ninsoare ?
S-a mai intamplat ca, de ziua mea, au venit prietenii la chef incaltati in pantofi, iar la plecare, dimineata, era zapada. Asta cu mai bine de 10 ani in urma.
Mira, cine stie ce stylista in devenire e Daria ! ![]()
Nu te-o fi auzit pe tine vorbind de tunsul parului, lor, de a trecut la fapte ? ![]()
E mai bine daca, inca, nu i se schimba dintisorii lui David. Mi se par mici, sa li se schimbe dintii de lapte, inainte de 6 ani.
Da, cei mici prind mersul lucrurilor mai repede prin puterea exemplului celor mai mari. Asta referitor la Selin si olita. ![]()
Va doresc noapte buna, vise placuyte... si sa ne "revedem cu bine", maine !![]()

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***
monica-elizabet spune:
Nina, ma bucur ca ai fost inconjurat de fetele tale frumoase de fam si prieteni si mai ales ca v-ati simtit bine si ati petrecut asa frumos 
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
monica-elizabet spune:
La multi ani! Laurici, sa fii sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu numai bine si tot ce-ti doresti
ce mai face Teolina? 
La multi ani! si pentru scorpiuta Adriana
sa fii sanatoasa
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
dolcebaby spune:
NINA LA MULTI ANI !!!
ITI doresc tot binele din lume si toate dorintele sa ti se-mplineasca, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta !
Imi cer scuze pt intirziere

Te pup Nina draga si iti trimit un buchet maare de floricele virtuale 

HelleneC spune:
Salut!
La multi ani Lauriciiiii!
Te pup cu drag, inteleg de ce dai mai rar pe la calculator, ma gandesc cum va fi la anul cu Gabi in "inventar" prin casa, dulapuri si oale, tigai
! Sa fii sanatoasa, sa ai bucurii cu carul si sa va bucurati de casuta noua!
La multi ani Adriana, pui de Tomecica! O
are ce mai face?
Nina, frumosi mai sunteti voi Tepucii&comp.
E fratele lui Cristi in poza? Mi se pare ca seamana...
Mira... zici ca i-ai facut portretul lui George, cand povestesti de David, eu ieri am ajuns la cote maxime de nervi cu sacaiala lui continua, daca vrea ceva... e ca picatura chinezeasca! Se vede ca sunt de o varsta! L-am facut "pisalog", ca nu mai puteam... "ce-i pisalog?" ufff! Mai, intreab-o pe Daria cat e un aranjat+tuns la ea, ca si asa tot trebuie sa ajung si nu am vreme!
Se pare ca ea tunde in tendinte!
Pentru Selin, un mare pupic, si eu trag nadejde ca Gabi va merge mai repede la olita tocmai pt. ca il are de model pe frate'su. Va pup!
Cuscro, cum ati trecut vichendul?
Auzi, Luana e cu vantamina, George spune mereu "trantamentul", au astia ceva ceva asemanari!
Monica, si la noi 

Adriana, e musai sa calci? Eu sunt o razvratita, daca ceva nu imi place...e sa calc
!
Gabi (Dodo)
vorbaretului!
Va pup pe toate, a adormit mandra, ma duc sa vad ce am de facut azi... am un chef de nimiiiiic!
O saptamana buna!!!