buna am si eu intrebari despre infiintarea unei gradinite particulare, poate ma juta cineva care a trecut prin asa ceva: care ar fi pasii,avize, cine poate infiinta o astfel de gradi, nu va intreb de preturi, va intreb daca credeti ca se merita una la tara... adica intr-un oras cu o polulatie ce depaseste un picut 6.000...
Astept opiniile avizate... si nu numai!
Multumesc anticipat pentru orice sfat sau parere...
cu stima,
omul cu... banca la cap! www.bankingjobs.ro
Pai depinde in ce "tara"
Ca daca "tara" e Mogosoaia sau Corbeanca e una... Daca "tara" e la Stefan cel Mare de Bacau, e cu totul alta....
da, cred si eu...
nu, este vb de o localitate langa Calarasi unde copilasii sunt tare chinuiti, nu exista gradinita cu program prelungit, iar cea cu program scurt e un fel de n-ar mai fi! si preotul ma intraba ce poate face, ca autoritatile nu au bani, parintii sunt dispusi, pentru ca au majoritatea serviciu, dar desigur o gradi cu venituri scazute, minime....ma gandesc cum si ce, ca am vazut ca trebuie facut ong, sunt cam multe batai de cap si bani cam multi, pentru dansul....nu va fi o gradi pentru profit, este sigur, va fi patronata de biserica- adica vrem sa-i educam in acest spirit cu ajutorul preotilor din zona, si cel mai important lucru, pt inceput 4 familii cu probleme vor beneficia de acest program, adica copii lor vor merge la gradi, fara bani; asta e un plan facut de mine, pe scurt...mai am si alte idei, dar vreau sa-l ajut sa demareze...pt ca el are si posibilitati de asistenta sociala, si poate vom putea strange o clasa "sociala", asta e visul meu...cu sponsori, desigur. isi doreste, si eu la fel ca toti copii sa aiba parte de educatie, cel putin noi sa punem prima caramida!
Ce credeti, are suscces, sau e doar un vis frumos...
nu merit...abia maine incep:)) sa ma vad la final, asta imi doresc!
anul trecut de Craciun i-am ajutat, dar nu stiam ca sunt asa probleme...de fapt, ajut dar nu am timp atat sa ascult...si iata cate pierd!
deci pareri, pt ca poate pierd ceva din vedere...astept!