Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (249)
Raspunsuri - Pagina 12
Giova spune:
Moni Sorana e fetitza care a murit de leucemie? iar intorci cutitul in rana...ma faci sa caut articolul, pana acum am si citit despre teodora. nu mai vreau sa mai aflu vesti triste....
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
monica70 spune:
GIO nu, e cea cu laringita.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
d_melli spune:
Eu citesc si scriu pe orbite ca bate soarele taman in capul meu si in calculator deci nu vad mai nimik...
Ingrid eu ii dau amestecat oul sau piureul cu almette sau dupa caz cu smantana...imi place mie daramite lui....cand stramba dinnas ii bag almette sau branza topita sau smantana si o ia imediat.
Nu stiu ce si cum ati scris...as fi vrut sa vad si eu poze dar nu am acces.
d_melli spune:
Mai femeie...lasa-le nu mai da informatii de atsea...eu nu sunt om de patru zile si asta doar pentru ca am citit dincolo...nu mai pune si tu sare pe rana.
monica70 spune:
IRINA dar de jaluzele nu s-a auzit pe la voi? Noi n-am avut jaluzele vreo luna si imi mutam biroul (provizoriu si ala) dupa soare,de cate ori intra directorul ma gasea in alta pozitie,dar atat am comentat pana s-a rezolvat.
INGRID dar chiar de nici un fel nu voia ou? Diana a mancat si fiert moale si tare si omleta si galbenus frecat cu zahar ,sau il poti freca asa cu zahar si pus in lapte - iese sodou ,asa se cheama.Bine ca a mancat cu Almette e f.buna ideea.
acina spune:
Giova, super fain se joaca Marco in apa.
Ingrid super ca a mancat out combinat cu almette.O sa incerc si eu sa-i dau lui Andrei.
Moni nu mai baga chastii triste pe aici ca ma apuca plansul
Anca 9 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
d_melli spune:
Monica noi suntem bugetari deci conditiile sunt ca atare...hartii in geam...birouri unele peste altele, nexam ore de masa si tot asa.
Giova spune:
Moni la ea ma refeream, am scris leucemie, doamne unde mi-e capuil. Nu mai baga chestii dintr-astea pe-aici, ca avem si pe aici, care sunt mai sensibile in perioada asta. oricum o asemenea tragedie misca si muntii din loc, asa ca.....
Ingrid faina combinatie, trebuie sa amestec si eu asa, nici marco nu mamanca ou acasa, numai la gradi. asa ca eu il pun in sosul de paste sau in piureu.
ma bag la calcat.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova2" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
monica70 spune:
IRINA lasa ca macar ai net si poti trimite CV,dupa ce ajungi la o banca sa vezi conditii Aci la Primarie cel putin, i-au dotat cu laptopuri si alte cele de ultima generatie,au schimbat mobilierul etc.,doar ca au program nasol,cu pauza de o ora.