Inseminare (19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r33a spune:

Andriushca Mersi mult pentru incurajari am marii emotii si numai la asta ma gandesc ... ... sa fie bine ..

Eu Sunt Aici Tu Esti Acolo Cineva Nu E Unde Trebuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaMar spune:

buns dimineata!
nu v-am uitat insa nu a merg internetul acasa
Sunt insarcinata in 5 saptamani de la cm SI 3 saptamani de inseminare...Calcul pe care nu prea l-am inteles. Am facut eco transvaginala si am vazut un mic punctulet!.Pe 29 ma duc iarasi sa vedem embrionul.
Mi-a dat sa iau utrogestan 6/zi, elevit, acid folic!L-am intrebat de endometru (frica mea) si mi-a spus ca e buna!!
Am un sentiment...nu stiu cum sa-l explic. Este minunea mea acest bebe. Am avut noroc. prima inseminare....Deci, Miruna, daca vrei poti sa modifici pe prima pagina la mine.
Problema mea acum este ca sunt fff racita si nu pot lua nici o pastila. Beau ceaiuri la greu si beau suc de portocale stoarse si cu lamaine.

Va pup si va multumesc ca suntieti si ati fost alaturi de mine!. sper sa aud vesti bune si de la voi curand.

Mergi la inceput

am uitat sa va spun.
Mi-a dat sa fac, daca gasesc Gravibinon..carela noi cica nu se mai gaseste. Mi-a spus sa incerc in Chisinau ca acolo se gasea ultima data. Daca cineva stie unde as putea gasi in alta parte..va sunt recunoscatoare

Pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Oanamar FELICITARIiti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna mai oana mar eu sunt cea care afacut doar stimulare ovariana si care incerca natural de la capitolul de stimulari ,ce ma bucur ca te-am gasit si ca ai ramas gravi ,stii noi am ramas in aceeasi perioada ,si eu am 4-5 saptamini de la ciclu si bebe cred ca are vreo 2 sau trei sapt,o sa fim mamici in acelasi timp.Am fost si eu la control si este totul ok,eco a spus ca imi face peste o sapt doua ca e prea devreme,mi-a dat sa iau utrogestan 2 pe zi si acid folic 2 pe zi .Mi-a dat sa fac analizele de rutina tot setul si mi-a mai dat sa fac dozari anticorpi la instituttul de hematologie ca eu am gr 0 si sotul A2,Rh amandoi pozitiv dar el a zis ca este incopatibilitate de grupe de sange.
Cam asta te pup,sarcina usoara si un bebe frumos.

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

OanaMar, dara_d, FELICITARI, SARCINI USOARE, BEBEI FRUMUSEI SI SANATOSI !!!

ai vazut OanaMar? punct ochit, punct lovit, esti o fata norocoasa!!!

andreea

ZOZOLINA

COUNTING THE DAYS

"Cel mai usor lucru din lume e sa te lasi de fumat! Eu, de exemplu, m-am lasat de vreo 14 mii si cateva sute de ori!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

OANAMAR si DARA felicitariiii si sacini usoare
OANA daca mai vrei gravibinon da-mi un PM si iti dau eu un numar de unde am luat eu.
MONTY multa bafta,tu cand faci testul???
MONILAND multa bafta si tie daca faci IA iubita
23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r33a spune:

OanaMar FELICITARI !!!! Ma bucur pentru tine ... Miai dat o sansa pt. mine k tu dupa prima inseminare ai ramas insarcinata .. Ma bucur pentru k acum sunt si eu mai linistita k poate raman si eu ... Sper k Mos Craciun sa imi aduca un bebe .. Si voua fetelor ... OanaMar succes un bebe sanatos si frumos ...

Eu Sunt Aici Tu Esti Acolo Cineva Nu E Unde Trebuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

te pupic te pupic mult mult mult mult OANAMAR
si eu am vut azi probleme cu
ce ma bucur pt tine
Bravooooooooooooooooo
felicitari
intr-un fel simteam ca o sa fie bine
uite vezi asta ma omoara pe mine intuitia
stiu dinainte
deaia nici nu vreau sa ma mai gandesc la mine

aurel_cris nu stiu daca luna asta mai fac test sau ceva
am sa astept ca oana
ce o fi o fi
o sa aflu oricum indiferent de rezultat, vreau sa ma mai amagesc un pic, in celelate luni m-am consumat inainte sa-mi vine
acum vreau saastept
ma dau eu viteaza acum dar sa vedem daca rezist curiozitatii

fetelor va pup
am sa plec in Week end la tara
asa ca pa-pa net
vb duminica atunci cand ma intorc

Mergi la inceput

Fetelor, va multumesc!!sunteti dragute, sunteti extraordinare!
Va doresc si voua din suflet sa vi se implineasca dorinta de a avea bebe cat de curand. Sunt intr-o stare de nu stiu daca sa ma bucur, sau nu. Sunt speriata, ma rog la Dumnezeu sa fie bine si de acum incolo.Ma chinuie o raceala urata si imi da o stare proasta.Sper sa fie bine totul!
Va pup, multumesc inca o data pentrru sustinere si tinema legatura.

Mergi la inceput