Mamici de iulie-august 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 9
violeta69 spune:
mona nu s-a vazut inimioara!!!
pai la 3 milimetrii de copil care inimioara sa se vada?! ![]()
zic si eu...dar nu s-a vazut decat saculetzul...
acum ce spui tu de sangerare,nu stiu ce sa zic...chiar nu ma pricep....
imi pare tare rau
,ma rog la DD sa fie bine,iar tu nu te mai agita,ai grija...
mada,mai ce de bunatati ne-ai scris acolo...ma si gandeam de unde sa iau eu cirese acum?
noroc ca nu am pofte,mie imi e greata 
biribu deci cokteiluri
hmmmmm....
deci se poate si asa....si eu i-am dat ceva "cockteiluri" ,dar doctorita mi-a spus ca oricum nu erau medicamente de risc maxim...probabil ca nu se stie efectul lor asupra fatului(ca nu s-or fi facut si experiente pe oameni
) ...dar daca BB e mic,cele 2 saptamani nu l-a afectat si ...asa e cum spui tu,atunci,in primele 2 saptamani e totul sau nimic....
multumesc 
anaxenaa,nici pe-al meu nu-l cheama Razvan...da' de unde ai dedus tu ca sotia preietenului sotului(sau asa ceva
) ar fi taman aici ,la gravidutza de iulie -august?!
oricum,cum spun si fetele bafta la cautat...sper sa-l gasesti!
vezi ca eu un capitol deschis la "prieteni dintotdeauna" care se numeste ceva de genul "caut prieten vechi!" sau prietena nu mai stiu exact...poate intrebi acolo...
fetele,voi deja dormiti?
eu am papat supa cu galusti si fructe...
Vio,mamica de viitor "avionar" 
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Kimmy spune:
Buna seara fetelor!
O sa va rog sa ma treceti si pe mine in listuta voastra.
Azi am fost la eco si am vazut sacul gestational,are 18 mm 
S-a vazut si sacul vitelin(cred ca asa se numeste),inimioara inca nu,pentru ca e prea devreme.
Datele mele:DN-25.03.1984
UM-22.09.2007
DPN-29.06.2008
Pupici
http://bd.lilypie.com/AXOOp3.png
http://community.webshots.com/user/kimmy198425
Louana_me spune:
Buna seara...
Am aut o zi incarcata si nu am rusit sa va scriu nimic. azi, insotita de viitorul tatic, am fost la ginecolog. Speram sa imi dea doar ce analize trebuie sa fac, si echo sa facem cand vom intelege si noi ceva din imagine...
Dar pentru ca eu dispun de doua ovare polichistice, intai s-a bucurat de sarcina si apoi m-a pus direct la ecografie. Asa ca am aflat ca avem un"Matiz", asa cum a zis dr., si mi a dat acid folic, vitamine si duphaston...pt a fi siguri ca ramane acolo....
Se pare ca peste o luna va urma un nou echo...si cred c va trebui sa il fac desi eu sunt f de acord ca mai mult de trei dauneaza copilului, nu pt ca sunt medic ci pt ca asa imi spune bunul simt si constientizarea riscurilor lumii in care traim..
Violeta, sa te consideri foarte fericita pentru timpul care ti-a fost acordat. Nu stiu de ce, poate dadeam impresia ca stiu multe, sau pt ca mai avea o gramada de paciente la usa, m-a terminat asa de repede ca am ramaa cu un gust amar. Noroc ca am citit rute si nevrute zilele astea si v-m mai intrebat si pe voi...ca altfel eram chiar trista tare avand in vedere atata "interes"...
Va pup pt acum ca tb sa fac ceva de papa..
Louana_me spune:
Kimmy, bine ai venit printre noi, desi esti mamica chiar cu cateva zile inaintea mea ![]()
anaxena spune:
quote:
Originally posted by monalac
fetelor,azi dupa ce am urinat si m am sters am observat pe hartia igienica sange rosu rosu...of,nu mai suport incertitudinea asta...culmea e ca pe chilot nu e niciodata nimic...
VIOLETA,cum o cheama pe dr?
ANAXENA,ce ti veni cu intrebarea,ai vazut tu niste poze,sau de unde stii ca una dintre noi are un sot razvan?oricum,pe al meu il cheama george...
eu n am pe cine sa pun sa stea cu cris,doar sotul meu ma ajuta,dar de maine incepe un serviciu nou,pt ca a luat ex de pompieri si 2 luni va face pregatire,va pleca la 6 dimineata si va veni la 18 seara,asta la bucuresti...nu stiu ce voi face,mai ales ca simt ca daca fac efort pierd sarcina...cris are f multa energie si se plictiseste repede de orice,plus ca e cam nervos...asa a fost de mic...
MADA,ce frumos tb sa fie s o imbraci pe cea mica in costum de haloween,ce bine e sa te bucuri de sarcina,sa nu stai inchisa in casa,cum stau eu de 4 zile,intr o camera,mai exact,ca la noi astia n au dat caldura si stam intr un apart cu 2 camere,nedecomandat si pt ca am bagat caloriferul electric,tb sa tinem usa inchisa intre cele 2 camere,pt ca in dormitor avem 2 pereti afara si e teribil de frig...si chiar daca cris are o multime de jucarii si cand spun asta nu exagerez cu nimic,carticele si dvduri,tot se plictiseste.tati azi a fost afara cu el cu bicicleta,s a plimbat 2 ore,dar cat poti sa stai si in parc??la noi e un oras de rahat,n avem locuri de joaca amenajate pt copii,pur si simplu n ai unde sa te duci...si mai stau si la 4,cum sa car eu bicicleta 4 etj si uneori si pe cris,care cere in brate?pana acum caram,dar acum,pot risca eu sa pierd sarcina?off
Mami deCris
Poze Cris
e foarte simplu...sotul meu a avut intalnire de 10ani de liceu si s-a intalnit cu colegul lui Razvan care i-a spus ca sotia lui e
in 5 sapt si ca vb cu mine pe forum..si acum vreau sa shtiu cine e!!!Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
6+ sper la o
!!!AMR 34saptproiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb
anaxena spune:
quote:
Originally posted by Kimmy
Buna seara fetelor!
O sa va rog sa ma treceti si pe mine in listuta voastra.
Azi am fost la eco si am vazut sacul gestational,are 18 mm
S-a vazut si sacul vitelin(cred ca asa se numeste),inimioara inca nu,pentru ca e prea devreme.
Datele mele:DN-25.03.1984
UM-22.09.2007
DPN-29.06.2008
Pupici
http://bd.lilypie.com/AXOOp3.png
http://community.webshots.com/user/kimmy198425
hmm,nu-i cam mare 18mm???al meu la 5 sapt si 6 zile avea 9mm..poate ai 2 iar eu UM 14.09.2007..teoretic ash fii inaintea ta ca crestere..o fi avand bb meu probleme???
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
6+ sper la o
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb
monalac spune:
ANAXENA,tu cand ai fost la eco?ce s a vazut,doar saculetul gestational,sau si embrionul?
Mami de
Cris
Poze Cris
ankalaura spune:
Salutare!
Eu zic sa ma treceti si pe mine, desi abia mi-am facut testul de o ora ![]()
Socotind cu "barza" de pe DC, ar rezulta ca la inceputul lui iulie (4 iulie?) ar trebui sa fiu mamica pentru a doua oara.
anaxena spune:
quote:
Originally posted by monalac
ANAXENA,tu cand ai fost la eco?ce s a vazut,doar saculetul gestational,sau si embrionul?
Mami deCris
Poze Cris
doar sacul din pacate..am fost la 5 sapt si 6 zile
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
6+ sper la o
Nati spune:
Buna fetele,
Bun venit fetelor noi!
Biribu, mersi mult de informatii, oi avea si eu rinita, de cand cu sarcina, nasul meu e mereu infundat, mai ales seara la culcare e jale, abia respir, plus ca dimineata la sculare sangerez, si imi curge nasul vreo 2 ore, apoi ia o pauza si a doua zi de la coada.
Sa vad cand plantez bulbi, instructiunile sun in japoneza, cum nici sotul nici eu nu stim japoneza, iti dai seama, bine ca nu sunt flori cu nume sofisticate sa nu stiu macar traducerea in romana, noroc si cu poza de floare de pe ambalaj. Bine ca mi-ai spus sa le scot dupa ce se usuca, habar nu aveam,le lasam acolo pt primavara urmatoare.
Monalac, sper sa fii bine, si bebe la fel, stai in pat cat poti si cat te lasa si Cris, poate se termina cu sangerarile si totul are sa fie bine.
Eu am o foame de numai pot, as manca non stop,degeaba mananc fructe si legume, eu vreau mancare gatita mereu.
Voi stiti, se poate manca somon? am o pofta de somon de numa, plus ca mi-am luat tot ce trebui pt zacusca, nu imi pot scoate din minte zacusca si pace, asa ca maine ma apuc sa o prepar.
Toate cele bune, si aveti grija de voi.
Poze
Animalutele mele